Hoe u Beanie-baby's succesvol kunt verkopen voor extra geld

Inhoudsopgave:

Hoe u Beanie-baby's succesvol kunt verkopen voor extra geld
Hoe u Beanie-baby's succesvol kunt verkopen voor extra geld
Anonim
Mutsbaby's zitten op de plank
Mutsbaby's zitten op de plank

Als je er klaar voor bent om afstand te doen van je verzameling, kun je leren hoe je Beanie Babies kunt verkopen om het meeste geld te verdienen voor deze populaire knuffels. Van het uitzoeken van de waarde van Beanie Babies tot het leren hoe je deze harige vriendjes op de markt kunt brengen: er zijn enkele belangrijke vaardigheden die het verschil kunnen maken tussen een paar dollar of honderden dollars.

Ken de waarde van je beanie-baby's

De meeste Beanie Babies zijn niet bijzonder waardevol met verkoopprijzen onder de tien dollar. Bepaalde mutsen zijn echter veel geld waard. Neem even de tijd om de waarde van uw Beanie Babies te bepalen. Kijk dan eens door je verzameling om te zien of je een van deze zeldzame Beanie Babies hebt:

Princess the Bear- Deze koninklijke paarse beer werd in een zeer beperkte hoeveelheid geproduceerd ter ere van prinses Diana na haar dood. Het heeft een witte roos op de borst en een paars neklint. Hoewel sommige bronnen vermelden dat het $ 500.000 waard is, zijn er geen gegevens dat iemand zoveel heeft betaald. Prinses de Beer werd in 2020 wel op eBay verkocht voor $ 15.000.

TY Muts Baby Prinses Diana Paarse Beer 1997
TY Muts Baby Prinses Diana Paarse Beer 1997
  • Peace the Bear- Deze in regenboogkleuren gebatikte beer heeft een vredesteken op de borst. Het was gevoelig voor fouten, waaronder verkeerd afgedrukte tags en onjuiste adressen op de tags. Een vrede met verschillende tagfouten die in 2020 op eBay zijn verkocht voor $ 60.000.
  • Bubble the Fish - Deze Beanie Baby uit 1996 is veel geld waard als er enkele fouten in staan, waaronder een onjuist label, de verkeerde kleur draad op de mond en meer. Als je een fout ontdekt bij deze zwart-gele vis, kan deze $ 1.000 waard zijn.
Bubbles The Fish TY Muts Baby 1995
Bubbles The Fish TY Muts Baby 1995
  • Patti the Platypus- Dit schattige vogelbekdier maakt deel uit van de originele collectie, uitgebracht in 1993 en is gevoelig voor tagfouten. De fouten kunnen aanzienlijke waarde toevoegen, zoals in één voorbeeld dat op eBay werd verkocht voor $ 25.000.
  • Brownie the Bear - Brownie maakt deel uit van de originele collectie en is een lieve en eenvoudige bruine beer die moeilijk te vinden is in goede staat. Als je hem hebt en deze zeldzame Beanie Baby wilt verkopen, kan hij bijna $ 400 waard zijn.
Brownie de Beer Muts Boo Baby
Brownie de Beer Muts Boo Baby

Overweeg wat de beste tijd is om te verkopen

Hoewel Beanie Baby-verzamelaars altijd waardevolle Beanies willen hebben, kun je er meer verdienen als je de verkoop goed plant. Denk na over de markt voor een bepaalde Beanie Baby en probeer deze vervolgens te koop aan te bieden op een logisch tijdstip. Houd deze tips in gedachten:

  • Verkoop mutsen voor de feestdagen vlak voor de feestdagen. Valentino de Beer kan bijvoorbeeld rond Valentijnsdag meer opbrengen. Hetzelfde geldt voor Halloween-, Pasen- en Kerstmutsen.
  • Denk aan verjaardagen van grote evenementen. Als de muts een grote gebeurtenis herdenkt, verkoop hem dan rond de verjaardag van die gebeurtenis. USA Today meldt bijvoorbeeld dat prinses de beer mogelijk meer geld meebrengt rond de verjaardag van de dood van prinses Diana.
  • Denk na over actuele gebeurtenissen. Als er een groot sportevenement plaatsvindt, kunnen mutsen die de teammascotte vertegenwoordigen meer waard zijn. Als er verkiezingen zijn, kunnen mutsen die een politieke partij symboliseren in waarde stijgen.

Weet hoe u Beanie-baby's online kunt verkopen

Hoewel je Beanie Babies lokaal kunt verkopen, krijg je de meeste bekendheid en de meeste interesse van kopers als je online verkoopt. Hoe u een vermelding schrijft, is echter belangrijk. Deze tips kunnen helpen:

  • Vermeld de naam van je Beanie Baby in de naam van de aanbieding, zodat je gemakkelijk kunt zoeken.
  • Vertel wat de Beanie Baby zeldzaam of speciaal maakt, inclusief specifieke fouten op de tags.
  • Beschrijf de toestand in detail en noteer eventuele schade.
  • Voeg geweldige foto's toe waarop de Beanie Baby vanuit elke hoek te zien is.

Beperk jezelf niet tot mutsbaby's

Beanie-baby's kunnen waardevol zijn, maar beperk jezelf niet daartoe. Als je andere Ty-verzamelobjecten in je collectie hebt, zoals wearables en zelfs Beanie Boos, kunnen deze ook waardevol zijn. Neem de tijd om ze te onderzoeken en ze op een manier te vermelden die potentiële kopers zal interesseren, en misschien kom je wel een meevaller tegen.

Aanbevolen: