Krachtige bedankcitaten

Inhoudsopgave:

Krachtige bedankcitaten
Krachtige bedankcitaten
Anonim
Kind schrijft positieve berichten aan frontliniehelden die werken tijdens de quarantaine van het Coronavirus (COVID-19).
Kind schrijft positieve berichten aan frontliniehelden die werken tijdens de quarantaine van het Coronavirus (COVID-19).

Het schrijven van een krachtig bedankje waarin precies wordt weergegeven hoe je je voelt, is een belangrijke manier om je dankbaarheid te uiten. Er zijn veel mensen in uw leven die het op prijs zouden stellen een oprecht bedankje te ontvangen voor hun werk en dienstverlening aan anderen, zoals de onderstaande personen, van de auteur Sally Painter.

Bedanktcitaten voor leraren en opvoeders

Leraren en andere opvoeders geven onvermoeibaar hun best aan de kinderen in hun klaslokalen. Hun invloed kan onmetelijk zijn bij het vormgeven van de volgende generatie. Toon uw dank door de juiste woorden te kiezen.

  1. " Je bent een inspiratie voor mijn kind geweest. Bedankt dat je hem/haar op een positieve manier hebt helpen groeien, zodat hij/zij voorbereid is op zijn/haar volgende stap in het leren."
  2. " Bedankt dat u zo goed voor mijn kind zorgt en helpt zijn/haar geest vorm te geven."
  3. " Bedankt lijkt zo klein vergeleken met hoe groot uw invloed is geweest bij het helpen van mijn dochter/zoon om te groeien in academische prestaties."
  4. " [Voeg naam in], je bent een zegen geweest voor mijn dochter/zoon. Heel erg bedankt voor het vertrouwen in haar/zijn capaciteiten en het herstellen van haar/zijn vertrouwen!"
  5. " Ik heb [voeg de naam van het kind in] nog nooit zo betrokken en opgewonden gezien om elke dag naar school te gaan. Jullie hebben van haar/zijn schooljaar een geweldige ervaring gemaakt. Bedankt!"
  6. " Bedankt voor alles wat je dit jaar voor [naam kind invoegen] hebt gedaan. Haar/zijn wiskundecijfers zijn echt geweldig!"
  7. " Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar [voeg de naam van het kind in] houdt van school sinds hij dit jaar in jouw klas zit. Je hebt die extra tijd genomen om hem/haar te helpen en ik ben verbaasd hoe hij/zij zijn cijfers zijn verbeterd. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor [voeg de naam van het kind in]!"
  8. " Toen we erachter kwamen dat jij dit jaar de leraar van [voeg de naam van het kind in] zou zijn, waren we zo opgewonden, omdat [naam van het oudere kind] het geweldig vond om [] jaar geleden in jouw klas te zitten. Ik wist wat dan ook moeilijkheden die [naam kind invoegde] had in [onderwerp invoegen], zouden eindelijk worden aangepakt en ik had gelijk. Heel erg bedankt voor het helpen van [naam kind invoegen]!"
  9. " Ik kan niet genoeg woorden vinden om uit te drukken hoeveel jouw expertise en aandacht [voeg de naam van het kind in] de boost heeft gegeven die zij/hij nodig had in eigenwaarde. Zodra ik deze verbetering zag, zij/zijn cijfers schoten omhoog! Bedankt, het zijn gewoon niet genoeg woorden!"
  10. " Er zijn leraren en dan ben je er nog, die met een hoofd boven hen uitsteekt. Je bent dit jaar een geschenk uit de hemel geweest voor [naam van het kind]. Ik heb er vertrouwen in dat zij/hij zal blijven uitblinken in haar/zijn onderwijs."

Bedanktcitaten voor buren en vrienden

Je buren en vrienden gaan met je door het leven en als ze iets voor je doen, is dit een goed moment om te uiten hoe je je voelt. Je gevoelens in een bedankbriefje zetten kan een prachtige manier zijn om deze mensen te laten weten hoeveel je ze waardeert.

  1. " Je bent er altijd voor ons geweest, vooral tijdens [voeg gebeurtenis in]. Je was zo genereus en meegaand, we kunnen je nooit volledig terugbetalen voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We zijn zo gelukkig met zulke buren jij. Bedankt!"
  2. " Je bent meer dan een vriend; je bent familie. Je geeft me nooit het gevoel dat ik je iets opdring. Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen, wat ik ook nodig heb. Ik voel me zo gezegend om jou als mijn dierbare vriend te hebben."
  3. " We hebben veel kennissen in het leven, maar zeer zelden is iemand gezegend met zo'n echte vriend! Bedankt dat je erbij was toen [evenement/gelegenheid invoegen]."
  4. " [Voeg naam van vriend in], toen we elkaar ontmoetten op [vul datum, plaats of gelegenheid in], had ik geen idee dat we jaren later nog steeds de beste vrienden zouden zijn. Ik koester onze vriendschap en wilde je bedanken voor Ik sta altijd aan mijn zijde! Ik hou van je, meisje!"
  5. " Buddy, je weet altijd wanneer ik een vriend nodig heb. Je hebt een zesde zintuig voor deze dingen. Heel erg bedankt, man!"
  6. " [Voeg naam in], ik hoop dat ik de helft van de buurman kan zijn die jij voor ons bent geweest. Heel erg bedankt voor de [voeg hier de reden in]. We hadden dit nooit kunnen doen zonder jouw hulp!"
  7. " Ik weet dat we het niet altijd eens zijn, maar één ding waar we het wel over eens zijn, is dat we er voor elkaar zijn. Bedankt dat je zo'n loyale vriend bent."
  8. " We hebben samen zoveel meegemaakt en ik weet dat ik altijd op je kan rekenen, zij het [maak een lijst van dingen die we samen hebben doorstaan, zoals een orkaan, een overstroming, brand en COVID-19.] En wij zijn nog steeds beste vrienden."
  9. " Toen je in de buurt kwam wonen, wist ik gewoon dat we voorbestemd waren om beste vrienden te worden. Je hebt het zo leuk gemaakt om hier te wonen. Ik weet niet wat ik ga doen nu je dat bent we gaan weg. Bedankt voor [voorbeelden invoegen]. Afstand kan onze band nooit verbreken."
  10. " De buurt is niet meer hetzelfde sinds je hierheen bent verhuisd. Je bent het toonbeeld van een goede buur die de rest van ons probeert te evenaren. Bedankt dat je ons allemaal als een familie hebt samengebracht."
Ik bedank de buurman voor zijn steun tijdens covid-19
Ik bedank de buurman voor zijn steun tijdens covid-19

Bedanktcitaten voor eerstelijns- en essentiële werknemers

Degenen die in de frontlinie staan van een ramp, pandemie of het dagelijks leven zijn essentiële werkers binnen een samenleving. Je kunt ze met een paar woorden van waardering en dank laten weten hoeveel hun dagelijkse opoffering voor je betekent.

  1. " Bedankt dat je anderen boven jezelf stelt. Je brengt elke dag offers die de meeste mensen niet merken, maar ik wilde je laten weten dat ik dat wel doe en ik ben voor altijd dankbaar dat je er altijd bent."
  2. " Je toewijding en dienstbaarheid aan anderen is voorbeeldig, en iets dat ik zal nastreven in mijn leven. Bedankt!"
  3. " Je brengt jezelf elke dag in gevaar als je door de deuren van het ziekenhuis loopt om [gevaar, ziekte of pandemie in te voeren] en we hebben allemaal je opoffering opgemerkt. Bedankt!"
  4. " Zonder jou zouden we vanavond niet zo'n heerlijke ma altijd kunnen hebben. Bedankt dat je bent blijven werken terwijl het zo gemakkelijk zou zijn om niet te gaan werken. God zegene jou en je gezin!"
  5. " Jullie vormen de frontlinie voor de rest van ons en we zijn enorm dankbaar voor alles wat je doet. Bedankt!"
  6. " Bedankt is niet genoeg voor alles wat je doet. Jouw werk is van vitaal belang en zorgt ervoor dat de rest van ons een veiliger leven leidt."
  7. " Elke dag is een geschenk, dankzij alles wat je doet. We zijn dankbaar!"
  8. " Bedankt dat je jezelf dag na dag in de frontlinie plaatst om de rest van ons veilig te houden."
  9. " Onze dank en gebeden zijn elke dag bij jullie terwijl je terugkeert naar de frontlinies. Blijf veilig!"
  10. " Bedankt dat je er elke dag bent, ondanks de persoonlijke risico's voor jezelf. Je moed is werkelijk opmerkelijk."
Bord langs de weg bedankt eerstelijnswerkers tijdens de pandemie van het coronavirus
Bord langs de weg bedankt eerstelijnswerkers tijdens de pandemie van het coronavirus

Bedanktcitaten voor medisch personeel en gezondheidszorgwerkers

Medische professionals en ander gezondheidszorgpersoneel werken onzelfzuchtig om anderen te redden, vaak met gevaar voor hun eigen gezondheid. Ze plaatsen zichzelf in de frontlinie wanneer er een crisis of een pandemie is, zoals COVID-19.

  1. " Je hebt zo'n verschil gemaakt in de wereld. Veel waardering voor je onbaatzuchtigheid tijdens deze crisis!"
  2. " Je bent de beste [voeg de titel van arts, verpleegkundige of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg in] ter wereld! Bedankt voor alles!"
  3. " Weet alstublieft hoeveel uw [gemeenschap, stad, gemeente, staat of land] alles waardeert wat u doet in deze tijd van [crisis, pandemie of ramp invoegen]."
  4. " Bedankt! We zouden deze [crisis, pandemie of ramp invoegen] niet door kunnen komen zonder jouw hulp. Moge je wat broodnodige rust krijgen en genieten van de [voeg pizza, bloemen, ballonnen in, of welk cadeau dan ook je hebt verzonden]."
  5. " Jullie ziekenhuispersoneel was ongelooflijk en zorgde ervoor dat we ons allemaal veiliger en zelfverzekerder voelden in de toekomst. Bedankt namens ons allemaal!"
  6. " Onze woorden van grote waardering zijn niets vergeleken met de zorg en behandeling die u ons heeft gegeven. Hartelijk dank!"
  7. " Jij en alles wat je doet, wordt door ons dankbaar gewaardeerd. Je vecht elke dag onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat we veilig zijn, terwijl je je eigen behoeften verwaarloost. Accepteer alstublieft onze dank en een kleine blijk van onze diepe waardering."
  8. " Ik heb nog nooit zo'n toegewijde groep professionals in de gezondheidszorg gezien als uw [ziekenhuis, kliniek, organisatie of instituut.] Ik hoop dat dit [voeg pizza, ma altijd, ovenschotel of ander geschenk in] u een kleine bijdrage levert uitstel als blijk van mijn dank en dankbaarheid."
  9. " Niet iedereen in de wereld weet hoe hij zichzelf moet geven zoals jouw groep. Bedankt voor ons allemaal voor je eindeloze energie in deze strijd tegen dit [voeg vijand, ziekte, ziekte of andere beschrijving in]."
  10. " Aanvaard alstublieft onze eeuwige dank en waardering voor alles wat je hebt gedaan! Je hebt ons veilig gehouden en voor ons gezorgd toen we je het meest nodig hadden!"
Arts die ontroerende handen vasthoudt
Arts die ontroerende handen vasthoudt

Bedanktcitaten voor EMT's, noodhulpdiensten en eerstehulpverleners

Als een ramp toeslaat, blijft één groep constant en gaat op het gevaar af. EMT's, noodhulpdiensten en eerstehulpverleners geven zichzelf ten dienste van anderen, door levens te redden.

  1. " Jullie waren als engelen die ons kwamen redden. Bedankt dat jullie dapper genoeg waren om op onze crisis te reageren."
  2. " Tijdens onze noodtoestand kwam jij ter plaatse om hulp en vooral hoop te bieden. Bedankt!"
  3. " We voelden ons hopeloos totdat we de zwaailichten en jullie gezichten zagen. Nog nooit in mijn leven heb ik zo'n welkome aanblik gezien of me zo opgelucht gevoeld. Bedankt dat je ons hebt gered!"
  4. " Ik was er zeker van dat ik zou sterven toen je arriveerde en bracht een kalm vertrouwen op het toneel. Heel erg bedankt dat je daar was en reageerde op mijn oproepen om hulp."
  5. " Je was een sprankje hoop in een donkere nacht van wanhoop. Bedankt voor het beantwoorden van onze hulpkreten!"
  6. " Zonder jouw moedige redding zouden we hier vandaag niet zijn. Bedankt lijkt een zin te missen, maar het is met heel ons hart bedoeld!"
  7. " Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel we alles waarderen wat je voor ons hebt gedaan! God zegene jullie allemaal. Bedankt dat je er voor ons bent!"
  8. " Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo bang geweest als tijdens het [voeg gebeurtenis in wrak, orkaan, enz.], maar op het moment dat ik je zag, vond ik troost. Ik wist dat er hulp was gearriveerd, en Het zou goed met mij komen. Hartelijk dank voor de risico's die je hebt genomen om mij te helpen! Ik kan je nooit terugbetalen of mijn volledige dankbaarheid uiten!
  9. " Als jij en je team er niet waren geweest, zou ik hier vandaag niet zijn om te zeggen: bedankt! Ik hoop dat jullie allemaal weten hoeveel ik waardeer wat jullie voor mij en mijn familie hebben gedaan."
  10. " Woorden schieten te kort om te beschrijven hoe doodsbang ik was toen ik [nacht, ochtend of middag] je sirene hoorde. Ik heb nog nooit zo'n welkom geluid gehoord toen de sirene dichterbij kwam. Ik wist dat er hulp was Bedankt dat je me te hulp kwam. Ik ben jullie allemaal voor altijd dankbaar!"
Bedankt voor het gezondheidszorgsysteem
Bedankt voor het gezondheidszorgsysteem

Bedanktcitaten voor brandweerlieden

Als je wereld in brand staat, word je verteerd door zoveel emoties. De komst van brandweerlieden neemt je angst weg terwijl ze als een goed getrainde machine in actie komen. Het uiten van je dankbaarheid voor hen is zo belangrijk, ook al beschouwen ze wat ze doen misschien als hun werk, terwijl het voor jou zoveel meer is.

  1. " Uw brandweerman heeft mijn huis en alles wat ik bezat gered. Ik kan u niet genoeg bedanken voor de snelle reactie en precisie van uw team bij het blussen van mijn huisbrand."
  2. " Mijn huis zien afbranden was een van de treurigste momenten in mijn leven, maar jullie team slaagde erin veel van mijn bezittingen te redden, zodat ik niet alles kwijtraakte. Hun bezorgdheid en zorg voor mij en mijn gezin was geweldig Ik wil ieder van jullie persoonlijk bedanken. Accepteer alstublieft mijn kleine blijk van dankbaarheid."
  3. " Toen de bosbrand mijn huis bedreigde, heeft jullie team een verdedigingslinie opgezet om de vlammen te bestrijden en op miraculeuze wijze mijn huis gered. Bedankt is niet voldoende om mijn diepgevoelde dankbaarheid over te brengen!"
  4. " Totdat je een huisbrand hebt gehad, denk ik niet dat iemand ten volle kan waarderen wat je team doet. Bedankt dat je hebt gereageerd op mijn oproep om hulp!"
  5. " De bosbranden waren het meest angstaanjagende dat ik ooit heb meegemaakt. Het dappere gevecht van je bemanning was ontzagwekkend! Bedankt dat je je leven riskeerde om de onze te redden! God zegene jullie allemaal!"
  6. " Uit de vlammen die om ons heen brullen kwam jouw bemanning door ons brandende huis stormen. Je hebt ons van een wisse dood gered. We zijn jullie voor altijd dankbaar en dankbaar!"
  7. " Jullie zijn de moedigste mensen die ik ooit heb ontmoet. Wat jullie hebben gedaan om mij en mijn familie te redden was ongelooflijk! Bedankt dat jullie brandweerlieden zijn in de ware zin van het woord."
  8. " Jullie bemanningsleden zijn echte helden. Ik ben nog nooit in een brand geweest, maar ik was zo dankbaar dat jullie dat wel hebben gedaan en wist wat ik moest doen om ons te redden. Bedankt!"
  9. " Op het moment dat ik de sirene van de brandweerwagen in de verte hoorde, voelde ik opluchting! Bedankt dat je zo snel op mijn hulproep reageerde."
  10. " De brand was het meest traumatische wat ik ooit heb meegemaakt. De enorme kracht van de natuurbrand was angstaanjagend, maar de aanblik van je bemanning gaf me hoop. Je leek op een calvarieberg die te hulp kwam. Bedankt jij!"

Bedanktcitaten voor militair personeel

Het leger is altijd bezig om de natie te beschermen. Ze zijn een constante kracht die ervoor zorgt dat alle anderen een normaal leven kunnen leiden. Even de tijd nemen om hen te bedanken voor hun diensten is een klein maar krachtig gebaar.

  1. " Bedankt voor je diensten aan ons land. Je onbaatzuchtige inzet om onze natie te beschermen wordt zeer gewaardeerd."
  2. " Bedankt voor je diensten en het grote offer dat je hebt gebracht om onze vrijheden te beschermen!"
  3. " Door deel uit te maken van een militaire familie heb ik de waarde van dienstbaarheid en opoffering geleerd. Bedankt voor het voortzetten van een familietraditie van dienstbaarheid aan anderen."
  4. " Anderen dienen is de hoogste vorm van uiting van liefde en opoffering. Bedankt voor alles wat je hebt gegeven, zodat we vrij kunnen zijn!"
  5. " Uw waakzaamheid en toewijding aan de bescherming van ons land is een van de grootste roepingen. Bedankt dat u antwoord geeft en een echte patriot bent!"
  6. " Met oprechte dankbaarheid voor uw diensten, bedankt voor het veilig houden van mijn gezin, zodat we 's nachts zonder angst kunnen slapen."
  7. " Hoewel ik weet dat u uw dienst beschouwt als het doen van uw werk en plicht, weet u alstublieft hoeveel uw opoffering wordt gewaardeerd door uw medepatriotten!"
  8. " Patriottisme is iets moois; een roeping om te eren en te dienen. Bedankt voor het beantwoorden van die oproep tot plicht!"
  9. " Er is een heel speciaal persoon voor nodig om een patriot te worden. Jouw offer wordt zeer gewaardeerd!"
  10. " Bedankt voor je service en bedankt aan je familie voor die van hen!

Bedanktcitaten voor spirituele leiders en adviseurs

Aangezien het hun taak is om spiritueel leider, geestelijk of spiritueel adviseur te zijn, worden deze spirituele strijders niet altijd erkend. Het kost maar een paar minuten om een kort briefje te schrijven om hen te laten weten hoeveel ze gewaardeerd worden.

  1. " Bedankt voor je geestelijk leiderschap in onze [kerk, synagoge, gemeenschap, enz.] en de boodschap van hoop die je ons altijd brengt."
  2. " Bedankt dat je er altijd bent om ons eraan te herinneren ons geloof voor ons neer te leggen en ernaar te streven. Je hebt ons laten zien dat het ons overeind zal houden en ons zal ondersteunen op onze spirituele reis."
  3. " Bedankt voor de wekelijkse boodschap van liefde en hoop dat je ons geeft!"
  4. " Bedankt voor de talloze uren aan lessen en daden van liefde die je zo onbaatzuchtig hebt gegeven."
  5. " Bedankt voor het voorbeeldige geloof dat je ons hebt getoond sinds je naar onze [voeg kerk, synagoge, gemeenschap, etc.] bent gekomen. Je hebt ons allemaal geïnspireerd om hoger te reiken in onze dienst aan God."
  6. " Bedankt dat je de geest van God terugbrengt in onze [kerk, synagoge, gemeenschap, etc.] en ons hebt geleid naar een diepere relatie en toewijding."
  7. " Bedankt voor de verhelderende preken en voor de diepere waardering voor de Schriften."
  8. " Bedankt dat je de juiste woorden weet te zeggen op het juiste moment. Je gehoorzaamheid en geloof hebben mij geïnspireerd."
  9. " Bedankt voor het delen van je spirituele wijsheid en het brengen van een beter begrip van God voor ons. Je bent een geschenk geweest voor ons allemaal in de [kerk, synagoge, gemeenschap, etc.]."
  10. " Bedankt dat je ons een nieuw pad naar spirituele verlichting hebt laten zien en ons hebt geleid naar een onbaatzuchtige toewijding van dienstbaarheid."
Jonge man met beschermend masker in de kerk
Jonge man met beschermend masker in de kerk

Hoe u krachtige bedankcitaten kunt gebruiken om uw dankbaarheid te uiten

Je kunt krachtige bedankcitaten gebruiken in een bedankje om je dankbaarheid te uiten. Dit kan worden gegeven voor een enkele vriendelijke daad of een monumentale levensreddende gebeurtenis.

Aanbevolen: