Hoe u een brief aan de president schrijft (met voorbeeld)

Inhoudsopgave:

Hoe u een brief aan de president schrijft (met voorbeeld)
Hoe u een brief aan de president schrijft (met voorbeeld)
Anonim
Brief aan de president
Brief aan de president

Hoewel de gedachte om een brief te schrijven aan de persoon die het hoogste gekozen ambt in de Verenigde Staten bekleedt, op het eerste gezicht misschien wat overweldigend lijkt, is het iets dat iedereen kan doen. In feite bestaat er een Bureau voor Presidentiële Correspondentie dat verantwoordelijk is voor het ontvangen en beantwoorden van brieven en andere correspondentie die door kiezers aan de president wordt voorgelegd. U kunt het afdrukbare sjabloon hier gebruiken om u te helpen aan de slag te gaan met het opstellen van uw eigen brief.

Afdrukbare sjabloon voor het schrijven van een brief aan de president

Voor een snelle manier om uw brief aan de president op te maken, downloadt u deze aanpasbare, afdrukbare brief die al is geadresseerd en opgemaakt op een manier waarop u gemakkelijk uw contactgegevens en inhoud kunt invullen. Klik gewoon op de onderstaande afbeelding en de sjabloon wordt geopend als een PDF-bestand dat u kunt bewerken, opslaan en afdrukken. Pas de tekst in de hoofdtekst van het bericht aan, zodat deze specifiek is voor de oorzaak of het probleem dat u met de president wilt delen.

Waar kunt u een brief naar de president sturen

Volgens WhiteHouse.gov moeten brieven aan de president als volgt worden geadresseerd:

Het Witte Huis

1600 Pennsylvania Avenue NWWashington, DC 20500

Uw brief aan de president opmaken

Houd bij het opstellen van een brief aan de president rekening met deze opmaakrichtlijnen.

  • Brieven aan de president moeten worden ingediend op standaardpapier van 8,5 x 11 inch.
  • Typen heeft de voorkeur. Als u om wat voor reden dan ook besluit een handgeschreven brief te sturen, gebruik dan inkt (in plaats van potlood of een ander schrijfinstrument) en zorg ervoor dat deze netjes en leesbaar is.
  • De begroeting moet 'Geachte president [achternaam]' of 'Geachte [meneer of mevrouw] president,'bevatten
  • Aangezien een brief aan de president een formeel document is, kunt u het beste een standaard zakelijk briefformaat gebruiken.
  • Schrijf een concept van uw brief en proef deze vervolgens zorgvuldig om er zeker van te zijn dat deze de bedoelde betekenis weergeeft en geen fouten bevat.

Andere opties voor presidentiële correspondentie

Een brief schrijven is niet de enige manier om correspondentie naar de president van de Verenigde Staten te sturen. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen of te bellen, beide worden ook doorgestuurd naar het Office of Presidential Correspondence.

E-mail

Het Witte Huis heeft een e-mailinzendingsformulier dat voor dit doel kan worden gebruikt; je kunt het vinden op WhiteHouse.gov/contact. De hoofdtekst van het bericht in de afdrukbare brief hierboven kan nuttig voor u zijn bij het opstellen van de tekst van uw e-mail; bewerk het gewoon indien nodig om uw bericht over te brengen en kopieer het naar het e-mailformulier.

  • U moet uw contactgegevens vermelden bij het bericht dat u verzendt.
  • Het formulier is vooraf ingesteld om degenen die berichten verzenden aan te melden voor het ontvangen van periodieke updates van het Witte Huis via e-mail. Als u dergelijke updates niet wilt ontvangen, moet u het selectievakje onderaan het formulier uitschakelen voordat u het verzendt.

Telefoon

Als u liever het Office of Presidential Correspondence belt, kunt u dit doen via de volgende telefoonnummers.

  • Opmerkingen: 202-456-1111 of voor TTY/TTD, bel 202-456-6213
  • Schakelbord: 202-456-1414
  • Bezoekerskantoor: 202-456-6213 (TTY/TTD geschikt)

Uw bericht verzenden naar de president

Als er een oorzaak of probleem is waar u gepassioneerd over bent en u hierover informatie wilt doorgeven aan de hoogste niveaus van de Amerikaanse regering, kunt u overwegen een brief aan de president te schrijven. Of u nu vanaf een blanco pagina begint of het bovenstaande sjabloon gebruikt, u kunt ook overwegen om een versie van uw brief te maken die u ook aan uw congresvertegenwoordigers kunt voorleggen. Bezoek Senate.gov en Congress.gov om uw vertegenwoordigers te identificeren en hun contactgegevens op te vragen.

Aanbevolen: