Gaan kinderen in Californië het hele jaar door naar school?

Inhoudsopgave:

Gaan kinderen in Californië het hele jaar door naar school?
Gaan kinderen in Californië het hele jaar door naar school?
Anonim
meisje dat naar wereldbol kijkt
meisje dat naar wereldbol kijkt

Gaan kinderen in Californië het hele jaar door naar school? Sommige kinderen doen dat, en veel andere schooldistricten overwegen het.

Statistieken over gaan kinderen in Californië het hele jaar door naar school

Wat zeggen de statistieken over de vraag: "Gaan kinderen in Californië het hele jaar door naar school?" Volgens een statistisch onderzoek naar de programma's die het hele jaar door in Californië plaatsvinden in 2005-2006, werd het volgende geregistreerd:

  • Er zijn meer dan 9.500 openbare scholen in Californië.
  • De totale inschrijving voor het basis- en voortgezet onderwijs in Californië omvat meer dan zes miljoen studenten.
  • Van de 1.054 schooldistricten in de staat Californië gebruiken 156 programma's het hele jaar door.
  • Meer dan een miljoen leerlingen in groep K-12 gaan het hele jaar door naar school.

Veel schooldistricten in Californië, evenals districten in Florida en Texas, hebben het idee van school het hele jaar door omarmd, en voorstanders van het idee beantwoorden de vraag: "Gaan kinderen in Californië het hele jaar door naar school? "met een nadrukkelijk "Ja!" Waarom zijn velen voorstander van een dergelijk idee?

Het idee van het hele jaar door school

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat het hele jaar door naar school gaan echt niet betekent dat kinderen het hele jaar door elke week naar school gaan. Veel schooldistrictkalenders in Californië volgen een instructieschema en pauzes gedurende het hele jaar, waarbij veel een 60/20- of 45/15-kalender instellen, waarin kinderen 60 dagen naar school gaan en dan 20 dagen pauzeren, of kinderen 45 dagen naar school gaan. dagen voordat je 15 dagen pauzeert, waarbij de cyclus het hele jaar door wordt herhaald.

Bovendien blijven scholen in Californië kampen met het probleem van overbevolking. Dankzij roosters die het hele jaar door beschikbaar zijn, kunnen veel districten de lesroosters spreiden. Door dit te doen kan één groep leerlingen pauze hebben terwijl de rest van de school les heeft, waardoor de klassengrootte in het hele district kleiner wordt.

Zal het hele jaar door school in de nabije toekomst andere staten overnemen? Welnu, veel staten beschouwen Californië als een trendsetter die zij vastbesloten zijn te volgen, maar budgettaire beperkingen en luidruchtige tegenstanders kunnen elke echte poging om de onderwijstheorie het hele jaar door naar andere delen van het land te verspreiden, blijven tegenhouden.

Aanbevolen: