Gratis afdrukbare Franse werkbladen voor middelbare scholieren

Inhoudsopgave:

Gratis afdrukbare Franse werkbladen voor middelbare scholieren
Gratis afdrukbare Franse werkbladen voor middelbare scholieren
Anonim
Franse werkbladen voor de middelbare school
Franse werkbladen voor de middelbare school

Afdrukbare Franse werkbladen voor leerlingen van groep 9 tot en met 12 kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. In de klas bedenken ze een leuke activiteit om de dag te onderbreken. Werkbladen worden gebruikt als aanvulling op de spreek-, schrijf- en leesoefeningen en kunnen helpen bij het opbouwen van de woordenschat. Voor thuisgeschoolde leerlingen biedt het vinden van gratis afdrukbare Franse werkbladen extra oefening.

Franse werkbladen geschikt voor tieners

Schenk een kopje café au lait in, knabbel aan een croissant en begin je zoektocht naar de perfecte gratis afdrukbare Franse werkbladen op de volgende websites.

Activiteiten en praktijk

Sommige werkbladen helpen leerlingen hun woordenschat op te bouwen. Vaak zijn deze werkbladen gericht op bepaalde onderwerpen. Ze bieden allemaal oefenactiviteiten om leerlingen te helpen hun nieuwe taalvaardigheden toe te passen.

  • Language Resources biedt tientallen werkbladen en lesplannen in zowel Word als PowerPoint. Hoewel sommige misschien eenvoudig lijken, zullen beginnende Franse tienerstudenten nog steeds profiteren van het gebruik van plaatjeszoekspellen en oefeningen om de woordenschat op te bouwen. Onderwerpen zijn geclusterd rond onderwerpen: wat is er in huis te vinden, waar studenten wonen, meubels en andere onderwerpen. Er zijn ook oefeningen over het gebruik van voorzetsels, iets wat veel leerlingen lastig vinden.
  • Learn French Lab biedt een verscheidenheid aan werkbladen gericht op de beginnende leerling, die alledaagse onderwerpen behandelen. Veel van de oefeningen zullen van toepassing zijn op leerlingen gedurende hun gehele middelbare schooltijd. Leraren zullen de oefeningen willen bekijken en de vele werkbladen willen afstemmen op hun leerlingen.

Afdrukbare werkbladen voor Franse spelletjes

Games bieden vaak een welkome afleiding voor taalstudenten. Sommige Franse kruiswoordpuzzels voor tieners vormen een echte uitdaging voor gevorderde studenten. Hoewel u uit zeven categorieën kunt kiezen, zullen deze gratis afdrukbare werkbladen waarschijnlijk erg moeilijk zijn, tenzij iemand zeer bedreven is in kruiswoordraadsels. Een geweldige manier om leuke, boeiende en toch uitdagende Franse oefeningen toe te voegen aan de klas-, huiswerk- of thuisschoolactiviteiten.

Aanbevolen: