Zakelijke ideeën voor kinderen

Inhoudsopgave:

Zakelijke ideeën voor kinderen
Zakelijke ideeën voor kinderen
Anonim
Meisje verkoopt limonade vanaf haar kraampje
Meisje verkoopt limonade vanaf haar kraampje

Ondernemende kinderen hebben onbeperkte mogelijkheden als het gaat om het starten van hun eigen bedrijf. Ga aan de slag met het verdienen van je eigen geld door je eigen harde werk met deze eenvoudige suggesties.

Oppasservice voor kleine huisdieren

Als gezinnen op vakantie of korte tripjes gaan, hebben ze misschien iemand nodig die voor hun kleine huisdieren zorgt, zoals vissen, hamsters of hagedissen. Maak reclame voor uw oppasservice voor kleine huisdieren via folders bij lokale bedrijven, zoals de supermarkt of een dierenartspraktijk. Omdat deze dieren in kooien of tanks leven, kunnen klanten ze bij u thuis brengen om te verzorgen terwijl ze de stad uit zijn.

Spelstukmaker

Er is niets erger dan aan een puzzel werken en ontdekken dat er één stuk ontbreekt, of je schaakbord opzetten om erachter te komen dat de witte koning verdwenen is. Creëer een bedrijf waar u vervangende stukken voor games en puzzels maakt. Als je toegang hebt tot een 3D-printer, kun je die gebruiken om speelstukken te maken. Als dat niet het geval is, gebruik dan klei om speelstukken te maken en karton of kunstbenodigdheden om nieuwe puzzelstukjes te maken.

Farmer's Market Kruidenierswinkel

Als mensen winkelen op een boerenmarkt, moeten ze soms ver van hun auto naar de markt lopen. Verdien extra geld door aan te bieden de marktaankopen van mensen naar hun auto te vervoeren als ze rijden. U kunt een wagen of een ander soort karretje gebruiken voor zware spullen en deze in de auto van de klant laden terwijl deze op de markt lunch of een snack ha alt.

Downtown Business Window Artist

De meeste dorpen en steden hebben een hoofdstraat vol bedrijven. Bied uw artistieke diensten aan om unieke, opvallende etalages voor deze bedrijven te creëren en hen te helpen klanten binnen te halen. U kunt speciale pennen, stiften of kleurpotloden gebruiken om rechtstreeks op glas te tekenen, of u kunt thema-items vinden in plaatselijke kringloopwinkels om een driedimensionaal geheel te creëren. Overtuig bedrijven om hun displays of kunst per seizoen te veranderen en je hebt het hele jaar door werk.

Verjaardagsfeestje-entertainment

Kinderen spelen poppenspel
Kinderen spelen poppenspel

Ben jij een geweldige goochelaar, goed in het opzetten van een poppenspel of bedreven in het maken van slijm? Gebruik je entertainmentvaardigheden om kinderen bezig te houden en plezier te hebben op verjaardagsfeestjes. Maak reclame voor uw diensten bij populaire kinderfeestlocaties of op scholen en kinderdagverblijven om de bekendheid te vergroten. Probeer een vorm van entertainment aan te bieden die kinderen aanspreekt en die nergens anders te vinden is.

Detailhandelaar in kinderkamerdecoratie

Neem je oude speelgoed of het speelgoed dat je goedkoop koopt bij tuinverkopen en kringloopwinkels en verander ze in kinderkamerdecoratie. Plak plastic figuren op een fotolijst en spuit deze vervolgens met verf of maak een mobiele honkbalkaart. Wees creatief en gebruik typisch kinderspeelgoed om coole nieuwe decoraties te maken die kinderen in hun slaapkamer of speelkamer kunnen ophangen.

Cadeaumand Zakelijk

Kinderen weten welk soort speelgoed en boeken andere kinderen het leukst vinden. Stel themacadeaumanden samen waarmee klanten kinderen kunnen kopen voor hun verjaardag, Pasen of andere feestdagen. Kies voor elke mand een thema, zoals honkbal of insecten, en vul deze vervolgens met items die een kind leuk zou vinden en die verband houden met dat thema.

Video- en gameverhuur

Als je een aanzienlijke collectie films of videogames hebt, overweeg dan om deze aan andere kinderen te verhuren in plaats van ze te verkopen. In plaats van te wachten op de verhuurservice voor e-mailabonnementen, kunnen kinderen hun media huren bij een lokaal kind zoals jij.

Big Business voor kinderen

Hoewel ondernemer zijn klinkt als een baan voor volwassenen, vinden veel kinderen manieren om veel geld te verdienen met hun eigen bedrijf. Het kan zijn dat je wat hulp van een volwassene nodig hebt met zaken als geld en vervoer, maar voor het grootste deel kun je je eigen bedrijf runnen als je hard werkt.

Aanbevolen: