Hoe je geluk in het leven kunt krijgen (snel)

Inhoudsopgave:

Hoe je geluk in het leven kunt krijgen (snel)
Hoe je geluk in het leven kunt krijgen (snel)
Anonim
Manekineko voor geluk
Manekineko voor geluk

Er zijn momenten waarop alles gaat zoals jij wilt en je het gevoel hebt dat je de gelukkigste persoon bent, en dan zijn er momenten waarop je snel geluk in je leven nodig hebt. Weet u niet zeker hoe u geluk kunt krijgen? Je kunt je geluk weer op het goede pad krijgen met snelle en gemakkelijke manieren om geluk te brengen in alle gebieden van je leven.

Dingen om te doen voor geluk

Feng shui geluksbrengers kunnen je persoonlijke geluk veranderen. Als u een of meer van deze gelukstips gebruikt, kunt u uw geluk vergroten.

Chinees Nieuwjaar viering decoratie
Chinees Nieuwjaar viering decoratie
  • Munten:Houd een rood lint met drie of vijf Chinese muntbedels op je bureau of in je tas voor plotseling rijkdomgeluk.
  • Rode envelop: Draag een Chinese rode envelop in je tas. Zorg ervoor dat er op de envelop een Chinese munt uit een veelbelovende dynastie zit, of een fris nieuw biljet van welke waarde dan ook.
  • Rijkdom en/of carrière: Plaats een driepotige pad in de zuidoostelijke hoek (rijkdomssector) van uw kantoor. Als de deur zich in de zuidoostelijke hoek bevindt, plaats je de pad in die sector, zodat hij naar de kamer of naar je bureau wijst. De pad moet altijd de kamer in kijken, nooit naar buiten.

Feng Shui Veel succes

Je huis is de perfecte plek om je geluk te verbeteren met feng shui. Deze ideeën kunnen ook de chi-energie in je huis verbeteren en het dagelijks leven comfortabeler maken.

Een waterfontein toevoegen

Voeg een waterfontein toe zodat deze je kamer binnenstroomt en nooit naar een deur kijkt. Een mooie manier om je geluk te vergroten is het plaatsen van een aquarium in de zuidoostelijke sector van je huis.

Gebruik de magie van 27 Cure

De magie van 27 Cure is een bekende, beproefde feng shui-remedie tegen pech. Selecteer 27 objecten in uw woonkamer of andere hoofdruimte en verplaats ze. Dit kan zo simpel zijn als het verplaatsen van een item slechts enkele centimeters of door de kamer. U kunt meubels toevoegen en ongeveer vijf centimeter van de huidige positie verplaatsen. Deze eenvoudige techniek maakt stagnerende chi los, zodat deze niet langer geblokkeerd is.

Opruimen

Het klinkt te gemakkelijk, maar als je simpelweg de rommel opruimt, maak je stagnerende chi vrij en zie je dat je geluk snel verandert. Dit komt omdat pech vaak wordt veroorzaakt door geblokkeerde chi-energie. Elke energie in het leven die stagneert, veroorzaakt nadelige gevolgen. Verwijder de rommel in je leven, en je chi zal soepel stromen.

Feng Shui, jouw voordeur

De voordeur kan gunstige chi-energie uitnodigen om je huis binnen te komen, en een rommelige voordeur en veranda kunnen deze blokkeren of omleiden. Alle obstakels die je tegenkomt op het pad van chi-energie door je tuin, trottoir en oprit, zullen voorkomen dat de chi-energie je huis binnendringt.

Man die de voortuin schoonmaakt
Man die de voortuin schoonmaakt
  • Puin opruimen.
  • Repareer voorwerpen buiten, zoals doorgebrande lampen, deurknoppen en piepende scharnieren.
  • Snijd overwoekerde struiken af en snij dode bloemen en ledematen weg.
  • Hark bladeren en maai overwoekerd gras.
  • Was ramen zodat de chi-energie vrijelijk naar binnen kan komen.
  • Verf je deur in een veelbelovende kleur voor feng shui succes.

Hoe je geluk kunt krijgen met geld

Er zijn veel eenvoudige dingen die u kunt doen om geluk te brengen met geld. Kleine veranderingen aan uw huis, uw auto en zelfs uw portemonnee kunnen uw geluk vergroten.

Eenvoudige manieren om uw geldgeluk te verbeteren

Voor het brengen van geluk in je leven zijn geen grote veranderingen nodig, en zelfs de kleinste acties kunnen vaak de gewenste resultaten opleveren.

  • Verwijder de papierrommel uit je leven. Ongelezen e-mail, ongeopende rekeningen en ongewenste e-mail moeten onmiddellijk worden afgehandeld. Het negeren van deze items is schadelijk voor het geldgeluk.
  • Behandel geld met respect. Elke valuta die in uw leven binnenkomt, inclusief munten, moet worden verantwoord en mag niet in een la worden weggegooid of op de grond worden achtergelaten.
  • Koop een nieuwe portemonnee. Uw financiële geluk heeft een thuis in uw portemonnee. Vervang een versleten of beschadigde portemonnee door een portemonnee die prettig in gebruik is.
  • Doneer ongewenste bezittingen waar mogelijk in plaats van weg te gooien. Rijkdom moet in en uit je leven stromen. Je kunt je geldgeluk verbeteren door genereuze energie.

Verander je carrièregeluk

Je carrière biedt veel mogelijkheden om geluk te brengen met geld. Als u op zoek bent naar een baan, kunnen deze tips worden gebruikt in de bekendheidssector van uw huis.

  • Om je carrièregeluk te verbeteren, plaats je je bureau in de feng shui-commandopositie, wat betekent dat je met de muur achter je zit, richting de deur (maar indien mogelijk niet direct tegenover de deur.)
  • Beëindig de roddels en de politiek om je heen door een haanbeeldje achter je te plaatsen. Plaats de haan zo dat hij de deur van je kantoor kan zien door hem hoog genoeg te plaatsen zodat hij over je schouder kan kijken.
  • Het plaatsen van een amethistboom op uw bureau verzacht de kantoorrelaties met collega's, bazen en zelfs klanten.
  • Verbeter uw werkproductiegeluk door zes bollen op de noordelijke hoek van uw bureau te plaatsen. Deze kunnen van verschillende grootte zijn.
  • Een kristallen presse-papier op de zuidwestelijke hoek van uw bureau zorgt voor harmonieuze werkrelaties.

Hoe u goed autogeluk krijgt

Het toepassen van feng shui op je auto kan je geluk met geld vergroten, omdat het vaak verweven is met carrière en status. Er zijn eenvoudige manieren om je geluk te verbeteren door feng shui voor je auto.

Auto gaat door een wasstraat
Auto gaat door een wasstraat
  • Ruim je auto op en was hem voor een onmiddellijke verandering van geluk. Rommel en vuil creëren stagnerende chi-energie die ervoor zorgt dat geluk je niet kan vinden.
  • Hang een feng shui geluksbrenger op met de dubbele knoop van geluk.
  • Vervang je sleutelhanger door een sleutelhanger van amethistkristal of je Chinese astrologische dier.
  • Gebruik uw Kua-nummer en de bijbehorende kleuren als leidraad voor het kopen van uw volgende voertuig.

Direct veel geluk

Als je het gevoel hebt dat je geluk op is en je je afvraagt hoe je je geluk terug kunt krijgen, wanhoop dan niet: er ligt meer geluk in het verschiet! Veel geluk wordt altijd aangetrokken door veelbelovende chi-energie. Elke keer dat u uw huis-, werk-, persoonlijke of auto-omgeving verandert, nodigt u onmiddellijk geluk uit in uw leven.

Aanbevolen: