Doneer apparaten aan een goed doel

Inhoudsopgave:

Doneer apparaten aan een goed doel
Doneer apparaten aan een goed doel
Anonim
Man verplaatst apparaat naar vrachtwagen
Man verplaatst apparaat naar vrachtwagen

Als je oude apparaten hebt en deze aan iemand in nood wilt geven, kunnen veel goede doelen deze repareren of opruimen en ze verkopen of hergebruiken. De meeste organisaties die donaties van grote en kleine apparaten accepteren, hebben specifieke richtlijnen voor het inleveren of ophalen van donaties, dus zorg ervoor dat u contact met hen opneemt voordat u de goederen inlaadt.

Habitat voor de mensheid

Habitat ReStores accepteren donaties van zacht gebruikte materialen of items die bedoeld zijn om een huis te verbeteren of te versieren. Gebruik hun zoekfunctie om een ReStore bij u in de buurt te vinden. Bel die winkel om te zien of ze gratis afhalen aanbieden, zoals de meeste doen. Apparaten kunt u ook na het bellen afgeven als dat makkelijker is. Individuen kunnen deze keukenbenodigdheden tegen een gereduceerde prijs kopen, en alle opbrengsten van de winkel gaan naar Habitat for Humanity-huisprojecten die gezinnen met lage inkomens ten goede komen.

Het Leger des Heils

Het Leger des Heils is een internationale organisatie die zich inzet voor het voorzien in menselijke behoeften en het verspreiden van het woord van Jezus Christus. Als onderdeel van hun programma bezitten en exploiteren veel regionale kantoren kringloopwinkels waar gezinnen en individuen eenvoudige huishoudelijke artikelen tegen gereduceerde prijzen kunnen kopen. Elke locatie accepteert specifieke items, dus het kan zijn dat ze geen apparaten accepteren, maar de meeste accepteren in ieder geval kleine apparaten zoals magnetrons. U kunt het ophalen van uw apparaat plannen met behulp van hun online tool door uw postcode in te voeren om het dichtstbijzijnde kantoor te vinden. Hoewel je kleine spullen, zoals kleding, in hun donatieloodsen kunt inleveren, kun je het beste je plaatselijke kantoor of kringloopwinkel bellen om erachter te komen wat er op hun lijst met geaccepteerde apparaten staat.

Society of St. Vincent de Paul

Deze internationale organisatie probeert de armen op alle mogelijke manieren te dienen. Sommige regionale afdelingen van de Vereniging van St. Vincent de Paul (SVdP) accepteren schenkingen van apparaten voor hun wederverkoopwinkels, waarvan de goederen tegen lage kosten worden verkocht en de winsten worden teruggestort in diensten. Een voorbeeld is de Indianapolis Archdiocesan Council, Inc., die regelmatig op zaterdag grote apparaten opha alt die in goede staat verkeren of kleine reparaties nodig hebben. Zoek uw lokale SVdP USA-kantoor met behulp van de database van de organisatie en bel of kijk op hun website om te zien of donaties van apparaten worden geaccepteerd.

Vietnam-veteranen van Amerika

verscheidenheid aan kleine apparaten
verscheidenheid aan kleine apparaten

Kleine apparaten zoals broodroosterovens, magnetrons, blenders en koffiezetapparaten vinden een nieuw thuis dankzij de Vietnam Veterans of America. Laat je niet afschrikken door de naam van de organisatie, alle veteranen komen in aanmerking voor hulp. Artikelen moeten klein en licht genoeg zijn om door één persoon te worden gedragen, maar u kunt een afspraak maken voor het ophalen van de kleine apparaten die u wilt doneren. De kleine apparaten en andere huishoudelijke goederen die u doneert, worden vervolgens verkocht aan particuliere bedrijven, zodat de organisatie de winst kan gebruiken om hun programma's en diensten te financieren.

Algemene donatie-overwegingen

Tenzij specifiek anders vermeld, moeten gedoneerde apparaten in goede staat verkeren. Omdat veel van deze organisaties vrijwilligerswerk doen en een beperkt budget hebben, is het handig om ervoor te zorgen dat uw apparaten klaar zijn voor gebruik voordat u ze doneert. Oude apparaten aan iemand in nood geven is niet hetzelfde als ze naar de schroothoop sturen.

Houd de toekomstige gebruiker in gedachten.

  • Geef het een grondige schoonmaakbeurt.
  • Zorg ervoor dat de stekker en alle andere noodzakelijke onderdelen intact zijn.
  • Voeg eventuele handleidingen of reserveonderdelen toe als u deze nog heeft.
  • Wees eerlijk over eigenaardigheden of kleine reparaties die nodig zijn.

Nieuw leven voor oude apparaten

Oude, grote apparaten kunnen een van de moeilijkste items zijn om uit je huis te verwijderen. Als je een gebruikt item hebt dat nog steeds vol leven is, zoek dan naar organisaties die bereid zijn om het nieuw leven in te blazen in een ander huis of door de onderdelen op een milieuvriendelijke manier te gebruiken.

Aanbevolen: