Cape Cod opblaasbaar park

Inhoudsopgave:

Cape Cod opblaasbaar park
Cape Cod opblaasbaar park
Anonim
Cape Cod opblaasbaar park
Cape Cod opblaasbaar park

Het Cape Cod Opblaasbare Park, gelegen in West Yarmouth, Massachusetts, is heel anders dan de meeste andere pretparken. Het beschikt over een grote selectie opblaasbare attracties, zowel nat als droog, voor zowel kinderen als volwassenen.

Park en attracties

Het themapark is verdeeld in drie zones: opblaasbaar park, uitdagingszone en peuterzone. In 2018 wordt de H2O-zone toegevoegd, evenals verschillende nieuwe droge attracties voor het opblaasbare park.

Opblaasbaar park

In de Opblaasbare Park-zone vind je een verscheidenheid aan natte en droge opblaasbare attracties. De natte opblaasbare attracties omvatten een verscheidenheid aan verschillende glijbanen, waaronder een die eruitziet alsof je door de mond van een grote witte haai glijdt. Tijdens de droge ritten vind je meer glijbanen en verschillende opblaasbare attracties waarbij je moet klimmen of zelfs op een stier moet rijden!

Uitdagingszone

De Challenge Zone, gesponsord door Powerade, is een reeks verschillende obstakels die avontuurlijke zielen naar nieuwe hoogten zullen brengen. Er is een personal trainer die je door elk van de zeven uitdagingen zal begeleiden.

Peuterzone

De peuterzone is voor gasten jonger dan 100 cm lang. Peuters worden bij binnenkomst in het park gemeten bij de toegangscabine en moeten de juiste polsbandjes hebben om daar gebruik te kunnen maken van de attracties. Volwassenen die kinderen begeleiden, krijgen een gratis Toddler Zone-polsbandje.

Attracties in de peuterzone zijn onder meer een verscheidenheid aan waterglijbanen, droge springkussens, springkussens, tee-ball, slip-n-glijbaan en meer.

De H2O-zone

Er komt een nieuw gedeelte genaamd The H2O, dat in wezen de grootte van het park zal verdubbelen en een lazy river, een waterspeelruimte (kiepende emmers) met vier glijbanen, een peutergedeelte met twee glijbanen en een zwembad zal toevoegen, een leliebladwandeling met verschillende vaardigheidsniveaus en een VIP-zwembad alleen voor cabanaverhuurders. Nieuwe dia's ronden het aanbod hier voor het komende seizoen af.

Eten in het park

Je kunt geen eten van buitenaf meenemen naar het park, dus je bent beperkt tot Shark Bites Cafe en/of Italian Ice. Shark Bites serveert een verscheidenheid aan dranken voor volwassenen, niet-alcoholische dranken en eten. Er zijn hapjes zoals uienringen, mac & cheese-bites en broccoli-kaassoesjes. Pizza's en borden zoals Black Angus-burger, garnalenmand en honing-BBQ-kip zijn ook opties. Er zijn ook kleinere kinderma altijden beschikbaar.

Voor het seizoen 2018 staat een nieuwe foodtruck gepland.

Prijzen en passen

Je beta alt voor toegang tot elke sectie. Als je de attracties in het Opblaasbare Park, de Challenge Zone en De H2O wilt ervaren, kun je een combipas voor meerdere zones kopen.

Zomertarieven

Cape Cod opblaasbare parkglijbanen
Cape Cod opblaasbare parkglijbanen

Voor de zomer bieden de tarieven voor de hele dag toegang van 10.00 tot 22.00 uur

  • $25 voor een individueel park (opblaasbaar, Challenge, H2O)
  • $40 voor een combinatiepas voor twee parken
  • $ 50 voor een combinatiepas voor drie parken
  • $15 voor een seniorenpas voor The H2O
  • $20 voor een peuterpas voor het opblaaspark of de H2O
  • $30 voor een combinatiepas voor twee parken voor peuters

Om wat geld te besparen, kun je overwegen om na 16.00 uur naar het park te komen. Houd er rekening mee dat de waterattracties slechts tot 18.00 uur beschikbaar zijn.

  • $20 per persoon voor een van de drie parken
  • $30 voor de combinatiepas voor twee parken
  • $50 voor de combinatiepas voor drie parken
  • $15 voor een seniorenpas voor The H2O
  • $15 voor peuters naar het opblaaspark of de H2O
  • $15 voor een combinatiepas voor peuters voor twee parken

Lente- en herfsttarieven

Prijzen zijn iets goedkoper in de lente en herfst.

  • $25 voor het opblaaspark (alleen droge ritten) of Challenge Zone
  • $35 voor een combipas voor beide zones
  • $20 voor een peuterpas

Seizoenpassen

Seizoenpassen zijn beschikbaar als u van plan bent regelmatig te bezoeken. Ze kosten $ 50 voor elk van de drie parken, of $ 130 als je een combipas wilt voor toegang tot alle drie de parken.

Opmerkingen over prijzen

Volwassenen die niet van plan zijn om in attracties te rijden, kunnen gratis naar de opblaasbare zone en de uitdagingszone. Ze krijgen alleen geen polsbandje waarmee ze toegang krijgen tot de attracties buiten de peuterzone waar ze toezicht kunnen houden op de kinderen. Als de peuters van de grotere attracties willen genieten, moet je een normaal polsbandje kopen tegen de prijs voor volwassenen. Nieuw voor het seizoen 2018: gasten die toegang willen krijgen tot het H2O-gedeelte moeten ook een pas kopen.

Bent u korter dan twee uur in het park en moet het wegens slecht weer gesloten zijn, dan ontvangt u een gratis pas waarmee u op een andere dag tijdens het lopende exploitatiejaar toegang krijgt tot het park.

Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Als u van plan bent om als groep te bezoeken, neem dan contact op met het park voor mogelijke groepskortingen.

Belangrijke dingen om te weten

Cape Cod opblaasbare parkdraak
Cape Cod opblaasbare parkdraak

Ouders zullen waarschijnlijk een aantal vragen hebben over Cape Code Opblaasbare Park, inclusief veiligheidsmaatregelen. Hier zijn een paar belangrijke dingen die nieuwe bezoekers moeten weten.

  • Alle ritten zijn onder toezicht. Daarnaast is er naast de ingang een EHBO-post waar EHBO-gecertificeerd personeel aanwezig is.
  • Alle gasten moeten een verklaring van afstand ondertekenen, en als je jonger bent dan 18 jaar, moet een ouder of voogd tekenen. Download de vrijstelling en neem deze mee naar het park om tijd te besparen bij de ticketverkoop.
  • Ze gebruiken BactiBarrier antibacteriële spray op alle attracties en terrasmeubilair, wat huiduitslag of infecties voorkomt. Deze spray wordt gebruikt in medische centra en grote openbare ruimtes waar kinderen aanwezig zijn.
  • Degenen die de Challenge Zone betreden, zullen een airbagsysteem vinden waarmee deelnemers de volledige ervaring kunnen opdoen zonder een beperkend veiligheidsharnas te hebben.
  • Sokken zijn vereist voor alle droge attracties, en tijdens de waterattracties loop je op blote voeten. Als je ze vergeet mee te nemen, verkopen ze sokken voor $ 1 en huren ze handdoeken tegen een kleine vergoeding. Er zijn ook kluisjes beschikbaar tegen een kleine vergoeding.
  • Attracties veranderen op basis van welke glijbanen en springkussens ze voor het seizoen hebben. Voor 2018 staan er veel nieuwe glijbanen en attracties gepland.
  • Online reserveringen en geavanceerde verhuur van cabana's zijn niet beschikbaar. Bel het park op de dag van uw bezoek om een reservering voor alleen die dag te krijgen. Er zijn 19 cabana's, en deze raken snel vol, dus bel 's morgens vroeg het park op 508-771-6060 om te reserveren.

Uren en routebeschrijving

Cape Code Opblaasbare Park is seizoensgebonden geopend en is doorgaans gesloten in de winter.

  • Schoolvakantieweek: alleen droge ritten en Challenge Park, 10.00 tot 17.00 uur
  • Lenteseizoen (eind april tot begin juni): alleen in het weekend, alleen droge ritten, van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zomerseizoen (begin juni tot begin september): 7 dagen per week, alle attracties, 10.00 tot 22.00 uur, waterattracties tot 18.00 uur
  • Herfstseizoen (begin september tot begin oktober): alleen in het weekend, alleen droge ritten, van 10.00 tot 17.00 uur

Om het park te bereiken, moet je het Cape Cod Canal over de Sagamore Bridge oversteken. Vervolgens volgt u Mid Cape Highway (Route 6) in oostelijke richting naar Willow Street (afrit 7). Sla linksaf na het verlaten van de Willow Street. Neem de tweede straat links, Higgins Crowell Road op. U rijdt ongeveer 2,2 kilometer en slaat dan bij de tweede stoplichten linksaf, Route 28 op. Ongeveer een halve kilometer verderop ziet u het park aan de linkerkant.

Als je ze nodig hebt, kun je op de website van Cape Cod Opblaasbare Park een routebeschrijving naar het park vinden vanaf verschillende locaties, waaronder New Jersey, New York, Boston (Logan) en Worcester.

Verjaardagsfeestjes

Cape Cod Opblaasbare Park kan verjaardagsfeestjes organiseren. Kies uit Parkpakket of Parkpakket + Arcadepakket. Bij beide is het gebruik van het opblaasbare park de hele dag inbegrepen, plus twee uur exclusief gebruik van een partytent. Het tuinhuisje is inclusief feestartikelen, pizza en sap of frisdrank. De combinatieprijs bedraagt $ 350 voor 10 kinderen tijdens de zomer. Extra kinderen kosten $ 35 per stuk. Het kost $ 100 minder om dit tijdens de lente- of herfstseizoenen te doen.

Opblaasbare parkresorts

Als je in de omgeving wilt verblijven, zijn er twee aangesloten resorts: het Cape Cod Family Resort en Town N Country Family Resort.

Het Cape Cod Family Resort heeft 69 kamers en grenst aan het opblaasbare park. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en beschikken over een verwarmd binnenzwembad, een verwarmd buitenzwembad, een bubbelbad, tafeltennistafels, toegang tot Shark Tank Arcade en Shark Bites Cafe, en meer.

Het Town N Country Family Resort beschikt over familiesuites die plaats bieden aan maximaal zes personen. Voorzieningen op de accommodatie zijn onder andere barbecueroosters, een verwarmd binnenzwembad en een seizoensgebonden buitenzwembad. Er vinden momenteel renovatiewerkzaamheden plaats, dus het is verstandig om eerst de status te controleren voordat u direct een kamer boekt.

Beschikbare kortingen

Als u uw verblijf online of telefonisch boekt, kunt u informeren naar het Stay N' Play-pakket, dat gratis toegang tot het park biedt voor maximaal vier personen. Het Stay N' Play-pakket is gebaseerd op accommodatie in Cape Cod Family Resort.

Kijk ook op websites als Groupon of er kortingen beschikbaar zijn voor het komende seizoen. U kunt tot 40% besparen op een combinatieticket.

Beoordelingen en recensies

Beoordelingen en recensies op sites als TripAdvisor en Yelp zijn over het algemeen positief, maar ouders hebben wel enkele zorgen opgemerkt.

Verschillende mensen op Yelp klaagden over de hoge prijs om door de deur te komen voor een opblaasbaar park. De attracties zijn niet echt gemarkeerd en het is verwarrend om overal te geraken. Sommige mensen wisten niet dat er sokken nodig waren voor de droge ritten, dus moesten ze voor elk kind $ 1 per paar betalen. TripAdvisor-gebruikers maken zich zorgen over het gebrek aan voldoende schaduw, aangezien het tijdens de zomermaanden extreem heet wordt. Verschillende ouders klaagden enkele jaren geleden over onbeleefde medewerkers en waren bang voor de daadwerkelijke veiligheid van de attracties.

Er waren ook notities over de moeilijkheidsgraad van de Challenge Zone. Eén ouder raadde aan om geen kinderen die in vorm zijn hierheen te brengen, omdat ze zich misschien somber voelen omdat ze de uitdagingen niet hebben volbracht; sommige zijn behoorlijk zwaar. Lijnen kunnen ook behoorlijk lang worden, vooral in de zomer, dus zorg ervoor dat je zonbescherming meeneemt!

Als het om de hotels/resorts gaat, zijn de recensies op sites als Expedia en Booking.com ook relatief gunstig. Negatieve klachten concentreerden zich rond de grootte van de kamers, die te klein waren en een muffe geur van de airconditioner.

Een unieke Cape Cod-ervaring

Als je toevallig in de omgeving van Cape Cod bent, kan een dagje in Cape Cod Opblaasbare Park leuk zijn, vooral als je jongere kinderen hebt. Het is absoluut een unieke ervaring, en het kan een goede deal zijn als je het Stay N' Play-pakket via het zusterresort doet, omdat je gratis toegang krijgt tot het opblaasbare park. Als je met een grote groep reist of buiten de regio woont, kan het een duur avontuur zijn voor slechts één middag.

Aanbevolen: