Feng Shui-behandelingen om uw carrière naar een hoger niveau te tillen

Inhoudsopgave:

Feng Shui-behandelingen om uw carrière naar een hoger niveau te tillen
Feng Shui-behandelingen om uw carrière naar een hoger niveau te tillen
Anonim
Creatieve zakenvrouw denken
Creatieve zakenvrouw denken

Een carrière die lijdt aan stagnatie, gebrek aan promotie of kantoorpolitiek kan worden verholpen met feng shui. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch maakt, of gewoon een kleine boost wilt in een overigens succesvolle carrière, feng shui-tips kunnen helpen.

Activeer het Noord-Feng Shui-carrièregebied met waterelementen

Noord is de kompasrichting die carrières bepa alt. Eenmaal geactiveerd, kan de chi-energie die hier verblijft, uw carrière-inspanningen helpen en stimuleren. Het waterelement controleert de noordelijke sector. Je moet dit element activeren om je carrière te genezen en te verbeteren, of zelfs om een uit de koers geraakte carrière te corrigeren. Als u het waterelement activeert, krijgt u meer carrièrekansen.

  • Zakenvrouw op kantoor
    Zakenvrouw op kantoor

    Plaats een aquarium op de noordelijke muur met acht rode vissen en één zwarte vis (je kunt ook andere vissen toevoegen). Houd het aquarium altijd schoon. Verwijder dode vissen onmiddellijk en vervang ze.

  • Plaats een tafelfontein met zes niveaus op de noordelijke muur. Zorg ervoor dat het water de kamer in stroomt en nooit de kamer uit of richting een deur of raam. Dit zal carrièregeluk aantrekken.
  • Hang een foto/schilderij van een waterval aan de noordelijke muur.
  • Hang een foto of schilderij op van een kronkelende, golvende beek die naar je toe beweegt, nooit van je af.
  • Als je een tuin hebt, voeg dan een waterpartij toe, zoals een fontein in het noordelijke deel van de tuin. Zorg ervoor dat het water naar je huis stroomt.
  • Gebruik geen foto's/schilderijen van stilstaande wateren, aangezien deze stilstaande poelen kunnen worden. Gebruik bovendien geen afbeeldingen van een beukende oceaanscène op het strand of van een turbulente zee, aangezien dit soort waterenergie te krachtig en destructief is.
  • Als je geen waterelement kunt toevoegen, kun je het waterelement altijd aantrekken via metalen voorwerpen, zoals metalen meubels, voorwerpen, dienbladen en zelfs foto-/fotolijsten.

Lokaliseer uw thuiskantoor met behulp van het Kua-nummer

Als je een thuiskantoor hebt en het gaat niet goed met je carrière, controleer dan nogmaals de kompasrichting van waar je kantoor zich bevindt. Hoewel de noordelijke sector heerst over carrièregeluk, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat u daar uw kantoor moet vestigen. Een betere manier om de ideale kompasrichting voor uw thuiskantoorlocatie te bepalen, is door uw Kua-nummer te gebruiken.

Bereken uw kua-nummer en selecteer uw succesrichting (sheng chi). U moet in deze richting zitten als u op kantoor of thuiskantoor werkt. Als u niet in deze richting kunt zitten, kies dan voor uw persoonlijke richting (fu wei). Dit is een zeer gelukkige richting speciaal voor jou. Als je deze richting opgaat, trek je welvaart en aanzien aan. Deze richting zorgt ervoor dat je in je carrière een goede reputatie zult genieten.

Verhelp een negatieve architectonische impact

Je bent je misschien niet bewust van sommige dingen die je carrière schaden. Mogelijk moet u een onderzoekershoed opzetten om feng shui-problemen op te sporen die zich in uw huis of kantoor verbergen, zoals architecturale oorzaken.

Remedie voor ontbrekende hoek in Noord

Als je carrièreproblemen hebt, controleer dan de vorm van je huis. Je wilt niet dat de noordhoek van je huis ontbreekt, zoals een L-vorm of ander huisontwerp. Een ontbrekende hoek ziet er precies uit zoals het klinkt: de hoek is, om welke ontwerpreden dan ook, weggelaten bij de constructie van het huis. Veel moderne architectonische ontwerpen bevatten vaak moeilijke plattegronden zoals deze. Een ontbrekende hoek in het noorden kan een verwoestend effect hebben op je carrière. Als de noordelijke hoek van je huis ontbreekt, heb je een paar manieren om dit effect op je carrière te verhelpen. Deze omvatten:

Zakenvrouw papierwerk houden
Zakenvrouw papierwerk houden
  • Verhuis naar een huis zonder ontbrekende hoekjes.
  • Voeg iets toe aan je huis, zodat de ontbrekende hoek er niet meer is.
  • Installeer een buitenlamp, bij voorkeur op een lantaarnpaal van anderhalve meter of hoger. Je kunt deze locatie bepalen door vanaf elk uiteinde van het huis een lijn te trekken om de ontbrekende hoek te creëren. Plaats het licht waar de twee lijnen samenkomen. Laat het licht 24/7 aan staan.
  • Naast het licht kun je planten gebruiken om nepmuren te creëren die bij het hoeklicht aansluiten. Dit zou een geheime tuin kunnen worden, compleet met een waterfontein die naar het huis stroomt. Pas op dat u geen planten selecteert met puntige bladeren of doornen.

Remedie gifpijlen

Een pilaar, elektriciteitspaal, driehoek van de daklijn of kruispunt kunnen allemaal een negatieve invloed hebben op je carrière door gifpijlen te creëren. Deze gifpijlen kunnen je carrière belemmeren, ontsporen en bedreigen als ze op je kantoor zijn gericht.

  • Pijler/kolom:Een zuil in je kantoor creëert een gifpijl die je kunt verhelpen door er een hoge plant voor te plaatsen. Vermijd puntige bladeren (die giftige pijlen veroorzaken) en gebruik ronde of ovale bladeren.
  • Pak, daklijn of kruispunt: Plant een hoge struik, haag of bladboom tussen uw kantoor en de paal. Als u zich in een commercieel gebouw bevindt, voeg dan een kantoorinstallatie toe om het pad te blokkeren.

Feng Shui gebruiken voor specifieke carrièreproblemen

Er zijn veel problemen die in de dagelijkse loop van je carrière naar voren komen, zoals achterbaksheid, roddels op kantoor, machtsstrijd, gebrek aan respect, enzovoort. Feng shui kan je helpen isoleren en beschermen tegen veel van deze negatieve aspecten van de menselijke dynamiek.

Feng Shui voor achterbaksheid en roddels op kantoor

Als u het slachtoffer bent van achterbaksheid, verblind wordt door problemen of mensen die uw carrière schaden of roddels op kantoor, moet u eerst uw bureaupositie controleren. Jouw bureau zou de leiding over de kamer moeten hebben.

  • Commandpositie: Ga zo zitten dat u naar de deur kijkt die naar uw kantoor leidt. Zo kan niemand je van achteren verrassen.
  • Cubicle-behandeling: Als je in een hokje zit en met je rug naar de deur zit, voeg dan een kleine ronde spiegel toe, zodat je zicht hebt op wat er achter zit jij.
  • Rugsteun: Ga met een stevige muur achter je zitten om de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt op het werk.
  • Kantoorpolitiek: Plaats een kleurrijk haanbeeldje, foto of schilderij op een prominente plek in uw kantoor. De haan pikt alles weg wat op je pad komt.
  • Harmonie: Verspreid een conflict met een amethistcluster of kristal op uw bureau.

Feng Shui voor machtsstrijd op de werkplek

Er zijn allerlei soorten machtsstrijd gaande op kantoor. Individuele doelen, ambities en agenda’s kunnen van invloed zijn op die van jou. Er zijn een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u dergelijke problemen het hoofd kunt bieden. Deze omvatten:

  • Noord: Wanneer je tijdens een onderhandeling bezig bent, ga dan in de noordelijke kompasrichting zitten om de controle en de overwinning te behouden. Ga nooit aan een tafel/bureauhoek zitten (gifpijl).
  • Kua-nummer: Gebruik uw kua-nummer om uw beste positie te bepalen en zit met uw gezicht naar deze kant wanneer u werkt, eet of vergadert.
  • Kantoor delen: Als u een kantoor deelt, vermijd dan conflicten door nooit recht tegenover de andere persoon te zitten. Als je geen andere keus hebt, plaats dan planten tussen jouw ruimte en de ruimte van je partner.
  • Noordwestelijke hoek: Activeer deze sector van behulpzame mensen, mentoren en netwerken met metaal en symbolen van rijkdom, zoals goud, om een nepmuur te creëren.

Carrièreondersteuningssymbolen en versterkers in Feng Shui

Voeg deze feng shui-symbolen toe om een carrière te ondersteunen en te verbeteren die momenteel de goede kant op gaat.

Uitvoerend bureau
Uitvoerend bureau
  • Groene plant:Een kleine plant met ronde of ovale bladeren zal rijkdom/succes aantrekken als hij in de zuidoostelijke sector van uw bureau wordt geplaatst.
  • Bergsteun: Versterk uw positie en zorg voor bedrijfssteun met een bergfoto/foto die direct achter uw stoel/bureau wordt geplaatst. Gebruik geen grillige, scherpe bergketens.
  • Kardinaal: Elke rode vogel is een feng shui-symbool van carrièresucces. Plaats een beeldje of muurkunst in de zuidelijke sector van uw kantoor.
  • Rugleuningen kinderstoel: Uw bureaustoel moet een hoge rugleuning hebben, zodat u meer ondersteuning krijgt bij uw carrière.
  • Kristalbollen: Kristallen bollen, bollen of lichtbollen kunnen uw succes bevorderen door gunstige werkomstandigheden te bieden. Idealiter kun je zes kristallen bollen tentoonstellen. Je kunt verschillende maten gebruiken. Een kristallen bol in de zuidwestelijke sector van uw bureau zorgt voor harmonie en samenwerking tussen collega's.
  • Verlicht het zuiden: Gebruik lampen in deze sector van uw kantoor om uw professionele reputatie een boost te geven.
  • Driepotige pad met munt: Dit successymbool zou op je bureau recht tegenover de deur moeten staan.
  • Nummer 8: Gebruik dit symbool van welvaart voor uw telefoonnummer, creditcardnummers, bankrekeningen, licenties en zelfs huisnummers om succes aan te trekken. Groeperingen van acht foto's, symbolen, planten enzovoort versterken deze veelbelovende energie.
  • Ru Yi Scepter: Dit machtssymbool van autoriteit zal welvaartsgeluk activeren en een hoge rangorde naar je toe trekken. Dit is een bijzonder nuttig symbool voor iedereen die op zoek is naar promotie.
  • Olifant: Plaats een trompetterende olifant in de noordelijke sector of met zijn gezicht naar de noordelijke sector van uw kantoor. Gebruik een olifant nooit met de slurf naar beneden.
  • Paard: Laat een paard zien dat naar je bureau kijkt of vanuit het zuiden het kantoor binnenstormt voor carrièresucces, roem en groei.

Feng Shui voor carrières buiten kantoor

Niet iedereen werkt op kantoor. Zelfs als je geen kantoor hebt waar je je elke dag rapporteert, kun je nog steeds een paar feng shui-behandelingen gebruiken om je carrière te beschermen en te helpen.

  • Geef het getal 8 weer als screensaver om welvaartsenergieën aan te trekken.
  • Een Ru Yi-symbool op een ketting, armband of sleutelhanger zal deze promotie aantrekken.
  • Houd uw voertuig schoon en opgeruimd.
  • Zwart en rood zijn machts- en rijkdomkleuren.
  • Een sleutelhanger met een haanpictogram zal roddels en politiek onderdrukken.
  • Draag kleuren die jouw beste richting bepalen (kompasrichting).
  • Wanneer u supervisors en klanten ontmoet, neem dan een van uw beste posities in, bepaald door uw persoonlijke kua-nummer.

Een carrière opbouwen met behulp van Feng Shui-behandelingen

Een carrièrepad hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt eventuele kuilen of valkuilen manoeuvreren door een paar feng shui-behandelingen en helpers toe te passen. Overbelast niet. Streef altijd naar een natuurlijke balans tussen yin- en yang-energieën om ervoor te zorgen dat je carrière op koers blijft.

Aanbevolen: