Onverwachte items die voedselbanken nodig hebben

Inhoudsopgave:

Onverwachte items die voedselbanken nodig hebben
Onverwachte items die voedselbanken nodig hebben
Anonim
Voedsel donaties
Voedsel donaties

Honger is een probleem voor mensen in het hele land tijdens de feestdagen en daarna, en doneren aan voedselbanken is een gemakkelijke en betaalbare manier om mensen te helpen die minder fortuinlijk zijn. Soms kan het echter verwarrend zijn om te weten wat u wel en niet moet doneren.

10 dingen die voedselopvangcentra willen

Doneer deze onverwachte items om een aanzienlijke impact te maken en te helpen onvervulde behoeften in uw gemeenschap te vervullen.

Producten voor vrouwelijke hygiëne

Hoewel producten voor vrouwelijke hygiëne misschien niet de meest comfortabele items zijn om te doneren, hebben arme vrouwen ze hard nodig. Stel je voor dat je moet kiezen tussen het kopen van voedsel voor je gezin en het kopen van tampons of maandverbanden. Ze behoren tot de meest gevraagde artikelen bij voedselbanken en opvangcentra, maar ze worden niet vaak gedoneerd. Doneer verpakte tampons, maandverbanden en inlegkruisjes aan uw plaatselijke voedselbank. Deze benodigdheden helpen mensen hun gevoel van waardigheid te behouden, dus een kleine donatie van producten voor vrouwelijke hygiëne kan een groot verschil maken.

Chocolade

Nee, chocolade is geen noodzaak, maar het zijn mensen die mensen hier helpen. Niemand verliest zijn verlangen naar lekkernijen alleen maar omdat hij ze niet kan betalen. Mensen die afhankelijk zijn van voedselbanken zullen een chocoladereep of een eenvoudige browniemix met hun essentiële spullen zeker waarderen. Onthoud dat het het beste is om mengsels te gebruiken waarbij alleen water hoeft te worden toegevoegd.

Rijstmelk of notenmelk

Sojamelk, rijstmelk en amandelmelk behoren tot de meest noodzakelijke producten bij voedselbanken in het hele land. In tegenstelling tot de meeste zuivelmelk die een korte houdbaarheid heeft, kunnen sojamelk, rijstmelk, amandelmelk en andere notenmelk worden verpakt in houdbare dozen. Deze melk in dozen is vaak verrijkt met een verscheidenheid aan voedingsstoffen en kan in de koelkast worden geplaatst net voordat een gezin klaar is om ze te drinken, ermee te koken of ze in ontbijtgranen te gebruiken. Andere veelgevraagde melksoorten zijn vlasmelk, havermelk, kokosmelk en cashewmelk.

Kruiden

Voedselbanken krijgen veel eenvoudige, neutrale voedingsmiddelen die vullend en voedzaam kunnen zijn, maar ingeblikt voedsel zit niet noodzakelijkerwijs vol rijke smaken. Klanten van de voedselbank zijn dan ook vaak blij met een verscheidenheid aan kruiden voor hun ma altijden. Er is altijd vraag naar zout en peper, maar denk ook eens buiten de gebaande paden. Doneer nieuwe, verzegelde pakjes specerijen en kruiden, zoals rozemarijn, salie, kruidnagel, kaneel, peterselie, koriander, munt, tijm en nootmuskaat.

Luiers

Veel mensen gaan ervan uit dat voedselbanken alleen maar voedsel accepteren, dus hoewel ze potjes babyvoeding doneren, denken mensen er zelden aan om luiers te doneren - iets waar veel vraag naar is onder jonge, arme gezinnen! De meeste voedselbanken zijn opgelucht als ze luierdonaties ontvangen, en ook zaken als verzegelde containers met babydoekjes en potjes babyvoeding worden gewaardeerd.

Pindakaas of amandelboter

Voedsel Drive Box
Voedsel Drive Box

Eiwitrijk voedsel ontbreekt soms onder de donaties van de voedselbank, en pindakaas is een houdbaar voedsel dat ook gezinsvriendelijk is. Het is veelzijdig voor alle ma altijden en de lange houdbaarheid zorgt ervoor dat mensen de pindakaas volledig kunnen benutten. Dat maakt het populair onder gezinnen die afhankelijk zijn van voedselbanken. Ook bij de voedselbanken is er vraag naar amandelboter. Omdat pinda-allergieën helaas toenemen, kan het doneren van amandelboter ervoor zorgen dat zelfs gezinnen met pinda-allergieën kunnen genieten van voeding zoals vezels, gezonde vetten en eiwitten die zowel pindakaas als amandelboter bieden.

ma altijden in dozen

Hoewel veel voedselbanken sperziebonen en soepen in blik krijgen, krijgen ze niet veel ma altijden in dozen. Deze kunnen voedzaam zijn en variatie bieden aan mensen in nood. Houd er echter rekening mee dat ma altijden in dozen die veel ingrediënten vereisen, zoals eieren, boter en olie, nutteloos zullen zijn als het gezin de extra ingrediënten niet kan betalen. Houd het bij ma altijden in dozen waarvoor alleen water nodig is.

Katten- en hondenvoer

Als je een huisdier hebt, weet je waarschijnlijk hoe deze lid van het gezin kunnen worden. Het doneren van voedsel voor huisdieren kan betekenen dat een gezin niet hoeft te worden geconfronteerd met het overgeven van zijn geliefde huisdier aan een opvangcentrum omdat ze het niet kunnen voeden. Hoewel niet alle voedselbanken honden- en kattenvoer accepteren, doen veel banken dat wel en vinden voer voor huisdieren wenselijke items.

Mueslirepen

De meeste mensen denken aan ingeblikt voedsel als ze doneren aan voedselbanken, maar kinderen hebben meer nodig dan basisbehoeften. Om te beginnen hebben kinderen van wie de ouders afhankelijk zijn van voedselbanken soms een tekort aan lekkere snacks om in de lunchtrommel van hun kinderen te stoppen. Mueslirepen zijn gezond maar ook leuk en lekker. Andere kindvriendelijke items die je kunt doneren zijn onder meer verzegelde sapdozen, rozijnen, gedroogd fruit en houdbare yoghurt.

Mondwater

Elke dag met mondwater spoelen kan helpen de mondgezondheid te behouden en zelfs ziekten zoals gingivitis te voorkomen. Zonder voldoende geld voor boodschappen en benodigdheden kunnen sommige gezinnen het zonder stellen, en dat kan de tandgezondheid van een kind in gevaar brengen. Door mondwater aan een voedselbank te doneren, kunt u de tandheelkundige gezondheid en het algehele welzijn van gezinnen in nood helpen beschermen.

Geven aan voedselbanken

Het geven van een of meer van deze dingen kan het leven gemakkelijker maken voor iemand die het financieel moeilijk heeft. Bedenk dat voedselbanken in het hele land verschillende beleidsmaatregelen hebben over welke donaties ze kunnen accepteren. Of je nu veel voedsel wilt kopen of een paar verschillende dingen wilt doneren, je kunt het beste contact opnemen met je plaatselijke voedselbank voordat je spullen koopt en bezorgt.

Aanbevolen: