Hotelcollectie beddengoed

Inhoudsopgave:

Hotelcollectie beddengoed
Hotelcollectie beddengoed
Anonim
Hotel Collection beddengoed van Wayfair.com
Hotel Collection beddengoed van Wayfair.com

Het beddengoed van Hotel Collection staat bekend om zijn beddengoed van hoge kwaliteit en kan worden gekocht bij sommige fysieke winkels en online websites, maar u kunt dit gewilde en geliefde beddengoed niet rechtstreeks bij het bedrijf kopen. Er zijn veel geweldige mogelijkheden om uitstekende uitverkoop- en andere spaaracties te vinden.

Kwaliteit en luxe

De Hotel Collection bestaat uit luxueus, hoogwaardig beddengoed met een stijl van verfijning. De ontwerpen en stoffen zijn sensueel en perfect vervaardigd om schoonheid en duurzaamheid te garanderen. Elke slaapkamer kan worden omgetoverd tot een elegant toevluchtsoord met de beddengoedopties van The Hotel Collection.

Nadelen

Het enige minpunt dat kan worden gezegd over beddengoed van Hotel Collection zijn misschien wel de kosten in vergelijking met andere beddengoedopties. Uit getuigenissen en beoordelingen van klanten blijkt echter heel duidelijk dat zij hun investeringen de moeite waard vinden. Veel klanten zijn zelfs zo tevreden dat ze reageren dat ze weer op de website zijn om een identieke aankoop te doen.

Voordelen

Dit is een geval waarin de klanten geloven dat de professionals van Hotel Collection-beddengoed de doorslag geven, in een overweldigende overeenstemming dat het geld dat aan dit beddengoed wordt besteed, goed besteed is. De voordelen omvatten luxe, duurzaamheid, een lange levensduur, hoge kwaliteit en een echt hulpmiddel voor een goede nachtrust.

Home design website Houzz heeft verschillende onderscheidingen toegekend aan de Hotel Collection.

  • Best of Houzz 2012 Klanttevredenheid:Het hoogste niveau binnen de Houzz-gemeenschap voor klanttevredenheid.
  • Houzz-badges: De Houzz Influencer-badge erkent dat de Houzz-gemeenschap de kennis en het advies van de professional (bedrijf) zeer waardeert en werd toegekend in augustus 2015. De aanbevolen op Houzz-badge die in mei 2016 werd uitgereikt, laat zien dat de Houzz-gemeenschap deze professional aanbeveelt.

Klantopmerkingen

Getuigenissen van degenen die Hotel Collection-beddengoed hebben gekocht en gebruikt, zijn de meest waardevolle vorm van goedkeuring voor dit product. Enkele van de opmerkingen van klanten bij Macy's en Houzz zijn onder meer:

  • " We hebben het gevoel dat we in een heel duur hotel slapen! Het was elke cent waard. Ik wil nu niet meer uit bed komen!" Macy's klant
  • " Gewoon geweldige kwaliteit en comfort met uitstekende duurzaamheid." Houzz-commentator verwijst naar lakens, shams en lichtgewicht dekbed met dekbedovertrek
  • " De kwaliteit van het product is verbluffend." Macy's klant
  • " Ik kan niet genoeg zeggen over de kwaliteit van dit beddengoed." Houzz-klant
  • " Dit zijn zonder twijfel de beste kwaliteit lakens die ik ooit heb gehad -- en ik kan het weten, ik zit in de textielbranche!" Houzz-klant

Waar kunt u winkelen en wat klanten zeggen

Het grootste deel van de Hotelcollectie is exclusief verkrijgbaar voor Macy's, hoewel je af en toe stukken verkrijgbaar zult vinden via andere verkopers.

Macy's hotelcollectiekeuzes

Macy's heeft de grootste voorraad van de hotelcollectie. U kunt veren kussens, verenbedden, vezelbedden, matrasbeschermers, dekbedden, dekbedden, dekens, plaids, dekbedden en beddengoedsets vinden. Klanten hebben de mogelijkheid om zoveel categorieën aan te vinken als ze willen en deze terug te sturen op een zoekpagina.

Er zijn talloze beddengoedkeuzes die gecombineerd kunnen worden om die luxueuze droomslaapkamer te creëren die je altijd al wilde hebben. Enkele van de aangeboden beddengoed zijn:

  • Vellen: Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Het draadaantalbereik loopt van 400 tot 800.
  • Verenkussens: Deze variëren van het fijnste Hongaarse ganzendons, extra grote Europese kussens tot kussens van Siberisch dons. De meerderheid van de klanten is tevreden met hun aankopen.
  • Alternatieve donzen kussens: Er zijn twee keuzes voor het gevoel van donzen kussens zonder dons. Deze omvatten Luxe donskussens met alternatieve dichtheid (Macy's klanten vermelden "gemiddelde dichtheid") en Primaloft dons met alternatieve dichtheid (Macy's klanten zeer tevreden).
  • Featherbed: Het verenbed met vezeltop heeft een omhulsel van pima-katoen dat is gevuld met een hypoallergene vulling die zacht is. Ankerbanden beveiligen de hoeken.
  • Vezelbed: Deze gewatteerde katoenen hoes is voorzien van een dikke laag dons- alternatieve vulling en wordt geleverd met een omhulsel voor een goede pasvorm over de matras.
  • Matraskussens: Het 500TC gewatteerde extra diepe kussen is een luxe katoenen matrasbeschermer die alleen verkrijgbaar is bij Macy's. Enkele honderden klanten zijn tevreden over de hoeveelheid vulling en hoe deze zijn vorm behoudt bij gebruik. Het andere dekmatras, ook verkrijgbaar bij Macy's, is gemaakt van pima-katoen en heeft een zachte hypoallergene vulling. Eén klant van Macy was niet verrast dat het kussen dezelfde kwaliteit had als haar dekbed.
  • Quilts en dekbedden: Er zijn veel stijlen en kleuren dekbedden, sommige zijn gevuld met dons, andere zijn exclusief voor Macy's, terwijl andere close-outs zijn met een korting van 50% of meer. De klanten van Macy's zeggen: "Ik hou van hoteldekbedden", "Ze zijn zo gezellig", en "Ze zijn misschien prijzig, maar ik vind dat het het slaapcomfort waard is."
  • Dekens en plaids: Alleen verkrijgbaar bij Macy's, en je kunt een paar closeout plaids en katoenen dekens vinden.
  • Dekbedden: Nog een geweldige selectie dekbedovertrekken, nieuw/huidig, close-outs en alleen verkrijgbaar bij Macy's designs.

Macy's beschikt over een grote groep closeouts en actuele producten. Veel van de closeouts zijn maar liefst 50% of meer korting op de normale prijs.

Andere plekken om te winkelen

Er zijn andere plaatsen waar u de hotelcollectie kunt kopen. Veel winkels hebben een beperkt aantal stijlen en soorten beddengoed, maar je kunt altijd goede aanbiedingen vinden als je een uitverkoop, speciale aanbieding of uitverkoopartikel/artikel uit de collectie hebt.

  • Wayfair heeft een lakenset en kussenslopen van biologisch katoen en 400TC Egyptisch katoen, verkocht in een set van twee.
  • Een woordzoekopdracht op Amazon levert verschillende Hotel Collection-producten op. Er zijn ook een aantal Hotel Collection-selecties van verschillende bedrijven, dus u moet controleren of de items die u selecteert daadwerkelijk uit deze collectie komen.

Collectie-ideeën en inspiratie bij Houzz

De Hotel Collection-pagina op Houzz biedt veel voor de bezoeker. Enkele van de waardevolle functies zijn onder meer:

  • Overzicht: Hier vindt u alle producten van de Hotel Collection.
  • Projecten: Verschillende ontwerpprojecten waarbij beddengoedproducten uit de Hotel Collection zijn gebruikt, delen foto's van hun voltooide ontwerpproject.
  • Ideabooks: Deze functie belicht individuele ideeënboeken die met het publiek worden gedeeld.
  • Reviews: Klantrecensies zijn over het algemeen zeer positief en klanten zijn zeer tevreden met hun aankopen.
  • Q&A: De meeste gestelde vragen gaan over specifieke collectie-items en worden beantwoord door de winkel die de producten verkoopt.
  • Commentaar op discussies: De discussies gaan vooral over de projecten die de hotelcollectie in hun ontwerpen hebben gebruikt.

Uitgeven aan kwaliteitsbeddengoed

Hoewel het voelt alsof u geld uitgeeft als u hoogwaardig beddengoed van hoge kwaliteit koopt, zoals de Hotel Collection, bespaart u op de lange termijn geld omdat uw investering u jarenlang plezier oplevert. Als u verstandig winkelt, kunt u geweldige koopjes doen voor dit gewilde beddengoed en een luxe slaapkamer voor uw inspanningen hebben.

Aanbevolen: