Dagtochten in Ohio voor kinderen

Inhoudsopgave:

Dagtochten in Ohio voor kinderen
Dagtochten in Ohio voor kinderen
Anonim
Kindvriendelijke reizen in Ohio
Kindvriendelijke reizen in Ohio

Ohio biedt een beetje van alles - van wereldberoemde pretparken tot historische monumenten en avonturen in overvloed. Of uw kinderen nu van sport houden, een beetje plezier en educatie willen, of gewoon lekker los willen gaan, er is voor elk wat wils in Ohio.

Akron Dierentuin

Waarom neem je de kinderen niet een middag mee naar de dierentuin? De Akron Zoo, gelegen op slechts 50 hectare buiten het centrum van Akron, is niet de grootste dierentuin, maar wat het qua omvang mist, wordt goedgemaakt met een unieke ervaring. Als een van de weinige geaccrediteerde dierentuinen in Ohio, neemt de Akron Zoo actief deel aan het rehabiliteren van bedreigde diersoorten, wat betekent dat u tijdens uw bezoek meer dan 700 verschillende diersoorten van dichtbij zult leren kennen. De dierentuin is tijdens het zomerseizoen geopend van 10.00 tot 17.00 uur en tijdens het winterseizoen van 11.00 tot 16.00 uur. Tickets kosten $ 10 voor volwassenen en $ 6,00 voor kinderen.

Duke Energy Kindermuseum

Het Duke Energy Children's Museum staat consequent in de top tien van kindermusea in de Verenigde Staten en is een waar paradijs voor drukke kleintjes. Gelegen in Cincinnati, is het de perfecte stop voor een beetje activiteit voor de jongere kinderen in uw groep. Het meest opvallende kenmerk van het museum is de programmering, dus ga online voordat je erheen gaat om te zien wat er die dag op de agenda staat.

Cincinnati Zoo en Boatnical Gardens

De dierentuin van Cincinnati is het op een na oudste museum van het land en staat bekend om zijn programma's voor natuurbehoud en rehabilitatie. Er is altijd wel iets te doen in de dierentuin, of het nu gaat om live buitenentertainment of seizoensevenementen die zeker in de smaak zullen vallen. Als je van tevoren weet dat je langskomt, kun je misschien een dierenontmoeting plannen (je kunt je plek online reserveren) of kaartjes kopen voor het 4D-theater.

Duits dorp

German Village staat vermeld in het nationaal register van historische plaatsen, ten zuiden van het centrum van Columbus. Het dorp werd halverwege de 20e eeuw door Duitse immigranten gesticht en heeft nog steeds zijn historische en educatieve flair behouden. Slenterend door de straten van het dorp leren de kinderen over de geschiedenis van de regio. Het gebied is een particulier gefinancierd behoudsdistrict en is liefdevol opnieuw ingericht om zijn historische betekenis te behouden. Elk jaar in oktober organiseert de wijk een authentiek Oktoberfest dat plezier biedt voor jong en oud.

Anthony Thomas Snoepfabriek

Welk kind kan een reis naar een snoepfactor weerstaan? Elke dinsdag en donderdag opent de Anthony Thomas Candy Factory in Columbus zijn deuren voor het publiek van 9.30 uur tot 14.30 uur. De toegang kost $ 1,00 voor kinderen van 3 tot en met 18 jaar. Volwassenen betalen $ 2,00 entree. Groepsrondleidingen zijn beschikbaar op voorafgaande reservering. Gidsen nemen bezoekers mee door de snoepfactor van 152.000 vierkante meter. De fabriek produceert 25.000 pond chocolade per dienst. Na de rondleiding kunnen gasten winkelen in de winkel van 250 vierkante meter.

Ohio Grotten

Ongeveer zes kilometer ten oosten van West Libby liggen de Ohio Caverns. Kinderen zullen ontzag ervaren bij het bekijken van de stalactieten en stalagmietenformaties van de grot. Tijdens de zomermaanden kunnen bezoekers van 1 april tot 31 oktober dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur de grot bezichtigen. Van 1 november tot en met 31 maart kunnen bezoekers de grot bezoeken van 9.00 tot 16.00 uur. Een reguliere rondleiding duurt ongeveer 50 minuten en de historische rondleiding duurt gemiddeld 1,5 uur. Bezoekers kunnen een dagpas of een jaarpas kopen.

Rock and Roll Hall of Fame en museum

In Cleveland kunnen kinderen genieten van de Rock and Roll Hall of Fame and Museum. Een plek van plezier en educatie, waar kinderen door de jaren heen de diversiteit van muziek leren kennen. Het museum beslaat zeven verdiepingen en beslaat 150.000 vierkante meter. Vijf theaters in het museum bieden de hele dag educatieve films aan. Het museum is het hele jaar geopend, behalve Thanksgiving en Kerstmis.

Wetenschapscentrum van de Grote Meren

Een praktijkgericht wetenschapsmuseum, het Great Lakes Science Center, met 400 praktische tentoonstellingen waar kinderen van kunnen leren. Het museum is toegewijd aan het bieden van een educatieve ervaring en biedt ongeveer 4.000 demonstraties per jaar waarin het milieu, wetenschap en technologie centraal staan. Het centrum beslaat 250.000 vierkante meter. Elke dag verandert het schema met evenementen.

Cuyahoga Valley Scenic Railroad

Spring met de kinderen aan boord van de Cuyahoga Valley Scenic Railroad voor een reis terug in de tijd. De trein, een van de oudste van het land, rijdt langs de Cuyahoga-rivier voor een mooie reis. Tarieven en tijden variëren per seizoen. Raadpleeg de spoorwegmaatschappij voor een actuele dienstregeling en om vooraf te reserveren.

Nationaal Museum van de Amerikaanse luchtmacht

In de gebieden van Cincinnati kunnen gezinnen een rondleiding krijgen door het Nationaal Museum van de Amerikaanse luchtmacht. Het museum streeft ernaar bezoekers mee te nemen door de luchtvaartgeschiedenis. Kinderen zullen dol zijn op de kans om authentieke vliegtuigen te bezichtigen, zoals Kennedy's Air Force One, die in 1963 werd gebruikt om het lichaam van de president naar Washington D. C. te vervoeren. Het museum biedt gratis toegang voor jong en oud. Het is het hele jaar geopend, behalve Thanksgiving, eerste kerstdag en oud en nieuw.

Voordat je vertrekt

Zoals elke ouder weet, is voorbereiding de sleutel tot een geweldig dagje uit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daartoe biedt de website voor staatstoerisme, Discover Ohio, bezoekers een heel nuttig hulpmiddel voor het maken van reisroutes. U kunt uw eigen reisroute samenstellen door iets in te voeren dat u wilt doen, of u kunt door vooraf gemaakte reisroutes bladeren om u te helpen de ligging van het land te begrijpen. Het gebruik van de reisroutetool is absoluut een must als je er zeker van wilt zijn dat je met je kinderen naar de beste plekken gaat.

Aanbevolen: