Welke winkels verkopen oorkaarsen?

Inhoudsopgave:

Welke winkels verkopen oorkaarsen?
Welke winkels verkopen oorkaarsen?
Anonim
Oorkaars wordt gebruikt door een vrouw
Oorkaars wordt gebruikt door een vrouw

Fans van oorkaarsen zijn van mening dat het gebruik ervan heeft bijgedragen aan het verbeteren van hun algehele gezondheid, naast het simpelweg verwijderen van overtollig oorsmeer. Als je deze kaarsen wilt proberen of op zoek bent naar nieuwe plaatsen om ze te kopen, kun je ze zowel lokaal als online in winkels vinden.

Waar kunt u oorkaarsen kopen

Online winkelen maakt het gemakkelijk om producten te kopen, omdat u uw huis of kantoor niet hoeft te verlaten om ze op te halen. Oorkaarsen worden verkocht door een grote verscheidenheid aan kaarsenmakers, en je kunt ze vaak tegen zeer redelijke prijzen in de uitverkoop vinden. Hier zijn een paar verkopers die oorkaarsen verkopen.

  • Amazon heeft een wisselende selectie oorkaarsen gemaakt door verschillende distributeurs, dankzij hun marktplaatsformaat. Als u merkt dat een bepaalde leverancier u bev alt, kunt u vaak naar de website van die verkoper zoeken om te zien of de prijzen goedkoper kunnen zijn als u rechtstreeks iets koopt.
  • GNC biedt een paar oorkaarsen van bijenwas en een oorkaars met lavendelgeur aan.
  • Walmart verkoopt een breed assortiment oorkaarsen, zoals bijenwas en paraffine, zowel geparfumeerd als ongeparfumeerd. Sommige kaarsen worden ook in verschillende kleuren verkocht.
  • Pure Modern Living verkoopt ongeparfumeerde en kruidengeurende paraffine-, bijenwas- en oorkaarsen met een natuurlijke sojamix.
  • Bee Pollen Buzz biedt een breed assortiment bijenwasproducten, waaronder oorkaarsen. Je kunt een klein pakketje van slechts twee kaarsen kopen, of ze in grotere bulkformaten bestellen.
  • Wally's Natural biedt sojamengsels, sojabijenwas, bijenwas en paraffine-oorkaarsen die ongeparfumeerd zijn of geparfumeerd met essentiële kruidenoliën.
  • Target heeft een oorkaars en een paar bijenwasoorkaarsen van Wally's Natural.

Koop oorkaarsen bij lokale winkels

Als u oorkaarsen liever bij een plaatselijke winkelier koopt, kunt u naar een individuele winkel gaan of naar lokale Walmart-, GNC- en Target-winkels gaan. Winkels die oorkaarsen verkopen zijn niet langer moeilijk te vinden, omdat holistische en alternatieve geneeswijzen zeer populaire keuzes zijn voor medische behandelingen. Neem zeker contact op met deze winkels:

  • Natuurvoedingswinkels zoals Whole Foods
  • Holistische of natuurlijke geneeswijzen
  • Voedingswinkels zoals GNC
  • Lokale ambachtslieden of kaarsenmakers

Alternatieve en holistische beoefenaars

Sommige holistische en alternatieve medische professionals verkopen oorkaarsen in hun klinieken. Mogelijk vindt u er enkele te koop bij uw plaatselijke massagetherapeutwinkel. Het voordeel van het vinden van deze kantoren is dat u oorkaarsen vaak kunt opnemen als onderdeel van uw therapie of massagebehandeling.

Hoe oorkaarsen kiezen

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van oorkaarsen, of u uw aankoop nu online of persoonlijk doet. Dit geldt vooral als dit de eerste keer is dat u het product koopt en gebruikt.

Dienblad met oorkaarsen, wattenstaafjes en handdoek
Dienblad met oorkaarsen, wattenstaafjes en handdoek

Oorkaarsingrediënten

Een van de belangrijkste dingen die u moet weten over oorkaarsen is waarvan ze zijn gemaakt. Als je liever producten gebruikt die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten of als je allergisch bent voor bepaalde producten, is het belangrijk om te weten waar je oorkaarsen van gemaakt zijn voordat je ze koopt. Er kan een verscheidenheid aan verschillende soorten was worden gebruikt om ze te maken, waaronder soja, paraffine, bijenwas of een mengsel van was. De stof die wordt gebruikt om de binnenkant van de kaars te bekleden, moet natuurlijk zijn, zoals puur katoen of linnen.

Inclusieve informatie en instructies

Oorkaarsen moeten altijd worden geleverd met een set gedetailleerde gebruiksaanwijzingen. U wilt ook weten hoe u het oorkaarsen moet opruimen en wat u moet doen als er iets misgaat. Een ander ding waar u op moet letten zijn de contactgegevens van de fabrikant, voor het geval u problemen ondervindt of meer kaarsen wilt bestellen. Lees alle meegeleverde instructies zorgvuldig door voordat u oorkaarsen probeert te gebruiken.

Verzendkosten voor oorkaarsen

Als u online een bestelling voor oorkaarsen plaatst, noteer dan de verzendkosten. Veel verkopers verzenden internationaal, maar de kosten voor internationale klanten kunnen behoorlijk oplopen en het gemak van online bestellen wegnemen. Vergelijk de totaalprijs, inclusief verzendkosten, met de kosten van lokale aankoop. Misschien besluit u dat het de moeite waard is om even een uitstapje te maken om uw oorkaarsen persoonlijk op te halen.

Veilige oorkaarsen

Als je eenmaal weet welke winkels oorkaarsen verkopen en hebt besloten waar je ze kunt kopen, zorg er dan voor dat je goed geïnformeerd bent over het gebruik ervan en de mogelijke bijwerkingen. Er kunnen altijd ongelukken gebeuren wanneer kaarsen worden gebruikt, en dit geldt vooral als de kaarsen in uw oor rusten. Gebruik indien mogelijk uw nieuwe oorkaarsen samen met een maatje, voor het geval er iets misgaat.

Winkels die oorkaarsen verkopen

Je kunt oorkaarsen vinden in bijna elke natuurvoedings-, alternatieve levensstijl-, milieuvriendelijke en grote-dooswinkels. Koop oorkaarsen online of in plaatselijke winkels voor variatie en kostenbesparingen.

Aanbevolen: