15 eenvoudige manieren voor kinderen om snel geld te verdienen

Inhoudsopgave:

15 eenvoudige manieren voor kinderen om snel geld te verdienen
15 eenvoudige manieren voor kinderen om snel geld te verdienen
Anonim

Manieren vinden waarop kinderen geld kunnen verdienen

Afbeelding
Afbeelding

Kinderen kunnen waardevolle lessen leren door hard te werken om wat geld te verdienen, en er zijn verschillende dingen die kinderen van verschillende leeftijden snel en gemakkelijk kunnen doen zonder speciaal gereedschap of materiaal. Help uw kind dingen te kiezen die passen bij zijn sterke punten en capaciteiten om succes te garanderen!

Tech-wizard

Afbeelding
Afbeelding

Als u goed bent in technologie, kunt u uw diensten aanbieden om anderen te helpen bij het opzetten of oplossen van problemen met zaken als smartphones, ipods of tablets. Misschien wil je beginnen met de vrienden van je oma of opa, of een flyer ophangen bij een plaatselijk seniorencentrum. Jongere kinderen hebben misschien ook hulp nodig met hun telefoons, dus je kunt het woord verspreiden via school of vrienden met jongere broers en zussen.

Ambachtelijk bedrijf

Afbeelding
Afbeelding

Veel kinderen vinden het leuk om verschillende knutselprojecten te maken, en jij kunt van je hobby een gemakkelijke manier maken om geld te verdienen. De lijst met items die u mogelijk kunt verkopen is net zo grenzeloos als uw verbeelding: figuurtjes of decoraties van klei, sleutelhangers met kralen, kleine afbeeldingen op beschilderd canvas, fotolijsten met ijslollystokjes, raamstickers, coole artistieke afbeeldingen en meer. Je kunt je spullen verkopen op lokale kunst- en handwerkbeurzen of schoolevenementen.

Washulp

Afbeelding
Afbeelding

Wassen is een karwei waar nooit een einde aan komt, en je zou er een manier van kunnen maken om snel geld te verdienen. Help ouders uit de buurt om de was te sorteren, op te vouwen of op te hangen, zodat ze tijd kunnen besparen. U kunt per lading of per uur opladen.

Aasvanger

Afbeelding
Afbeelding

Als je in de buurt van een meer woont, zijn mensen misschien op zoek naar goedkoop aas. Je kunt wormen opgraven, ze in containers plaatsen (zorg ervoor dat de deksels gaten in de bovenkant hebben zodat de wormen kunnen ademen) en ze verkopen aan de lokale bevolking die graag vist. Je kunt ook voorns vangen, ze in emmers plaatsen en ze als aas verkopen als je toegang hebt tot het water.

Aanmaakkits verkopen

Afbeelding
Afbeelding

Als mensen in jouw omgeving graag vreugdevuren maken, kun je snel geld verdienen door kleine stokjes en tondel te verzamelen en ze vervolgens samen te voegen om te verkopen in 'aanmaaksets' (je kunt zoiets eenvoudigs gebruiken als wat touw of oud boodschappentassen om uw aanmaakhout veilig te stellen). Mensen kunnen deze gebruiken om hun weekendvuren aan te steken. Als je meer wilt doen, kun je de hulp van mama of papa inroepen om de vriezer te vullen met bevroren hotdogs of de voorraadkast met marshmallows, en die ook met winst te verkopen.

Decoratieservies

Afbeelding
Afbeelding

Mensen houden ervan om rond de feestdagen te versieren, maar hebben daar misschien niet de tijd of energie voor. Als je een talent hebt voor decoreren of van details houdt, overweeg dan om een decoratieservice aan te bieden waarmee mensen vakantie- of seizoensdecoraties kunnen uitstallen, ophangen of anderszins tentoonstellen.

Organisatiehulp

Afbeelding
Afbeelding

Hou jij ervan om dingen te organiseren? U kunt mensen helpen en tegelijkertijd geld verdienen door een dienst aan te bieden waarmee u dingen als boekenplanken, spelletjes of andere gewone huishoudelijke artikelen kunt organiseren. Oudere kinderen kunnen zelfs kasten of ruimtes zoals wasruimtes of voorraadkasten volledig ordenen, omdat deze snel ongeorganiseerd raken.

Recycling

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het waar is dat je niet rijk wordt van het recyclen van blikjes en flessen, is het recyclen van die blikjes en flessen een geweldige klus voor een jonger kind. Door familie en vrienden te werven om hun blikjes en flessen in te leveren, kunnen kinderen nog meer geld verdienen. Een ander idee zou zijn om creatief aan de slag te gaan met gerecyclede materialen en ambachtelijke of functionele items te maken, zoals vogelvoeders, die je zou kunnen verkopen.

Tuingoeroe

Afbeelding
Afbeelding

Zet uw eigen bedrijf op dat mensen in uw gemeenschap helpt hun tuinen aan te leggen. Je kunt ook diensten aanbieden, zoals helpen bij het planten van zaden, het wieden van de hele zomer, helpen bij het oogsten van de groenten, of helpen bij het pellen van maïs of het invriezen of inmaken van groenten. U kunt uw diensten zelfs uitbreiden naar zaken als het plukken van bessen of composteren.

Schop Sneeuw

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het lijkt alsof sneeuwblazers de plaats van het scheppen hebben ingenomen, hebben veel mensen er geen en zouden ze dolgraag een vindingrijk kind uit de buurt een met sneeuw bedekte oprit willen laten scheppen. Om zaken op gang te brengen, kunnen kinderen na een sneeuwstorm hun schepdiensten aanbieden aan vertrouwde buren, of aan het begin van de winter flyers maken waarin de beschikbaarheid wordt aangekondigd. Kleine lokale bedrijven zijn misschien blij als iemand ook sneeuw van hun trottoirs of voor hun winkels ha alt.

Opruimen na honden

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel deze baan zeker niet glamoureus is, heeft deze wel het potentieel om snel veel geld binnen te halen. Veel hondenbezitters zouden het geweldig vinden om de taak van het opruimen van hun viervoeters op te geven. Het enige dat nodig is om aan de slag te gaan, is een hoogwaardige poepschepper, een paar zware handschoenen en een flinke voorraad vuilniszakken. Kinderen kunnen vertrouwde hondenbezitters uit de buurt benaderen om hen te informeren over hun beschikbaarheid om kak van hun tuin te scheppen. Het is waarschijnlijk dat ze meer zaken zullen hebben dan ze aankunnen.

Diensten voor cadeauverpakking

Afbeelding
Afbeelding

Artistieke kinderen die graag cadeautjes inpakken, kunnen tijdens de feestdagen gemakkelijk extra geld verdienen. Drukke shoppers zullen de extra hulp op prijs stellen, en kinderen kunnen hun verdiende geld sparen of gebruiken om boodschappen te doen voor de feestdagen. Creatieve kinderen willen misschien zelfs gepersonaliseerd of zelfgemaakt inpakpapier aanbieden.

Feestartiest

Afbeelding
Afbeelding

Hou je van zingen, dansen, poppenspelen doen of goocheltrucs uitproberen? Maak van uw hobby een winstgevende onderneming door entertainment aan te bieden voor kinderfeestjes of gemeenschapsevenementen bij u in de buurt. Oudere kinderen kunnen zelfs extra feestdiensten aanbieden, zoals het maken van de versiering, het samenstellen van goodybags of het helpen serveren van snacks of taart

Help ouderen of gehandicapten

Afbeelding
Afbeelding

Ouderen of gehandicapten die alleen wonen, betalen vaak voor hulp bij gewone klusjes binnen en buiten, zoals de was opvouwen, de keuken netjes houden, wieden, het gras maaien, de ramen wassen of boodschappen doen. Een extra bonus? Iemand in nood helpen geeft kinderen een groot gevoel van voldoening en bevordert medeleven met de minder bedeelden.

Videogames verkopen

Afbeelding
Afbeelding

Veel verkopers van videogames, zoals Game Stop, betalen contant voor oude videogames. Omdat kinderen vaak stapels videogames hebben die ze niet meer gebruiken, kan het inleveren van hun oude games voor contant geld of credits een geweldige manier zijn om geld te verdienen, vooral als meerdere kinderen hun middelen combineren. Je kunt ze ook aan andere kinderen verkopen.

Opsparen

Afbeelding
Afbeelding

Geld verdienen leert kinderen de waarde van hard werken. Het geeft kinderen ook de praktijk van vaardigheden op het gebied van geldbeheer. Leer kinderen hoe ze kunnen sparen voor doelen, hoe ze verantwoord geld kunnen uitgeven en zelfs hoe ze genereus kunnen doneren aan goede doelen.

Aanbevolen: