Acteerlessen voor tieners in Maryland

Inhoudsopgave:

Acteerlessen voor tieners in Maryland
Acteerlessen voor tieners in Maryland
Anonim
Studenten buigen op het podium van de middelbare school
Studenten buigen op het podium van de middelbare school

Als je in de omgeving van Maryland woont en altijd het gevoel hebt gehad dat je voorbestemd was om een ster te worden, maar wel een beetje formele training kunt gebruiken, zijn er veel verschillende acteerlessen voor tieners in Maryland. Deze lessen geven je de kans om te trainen met topdocenten en deel uit te maken van de tieners die jouw voorliefde voor het podium delen.

Acteerlessen voor tieners in Maryland

Er zijn veel verschillende organisaties die acteerlessen voor tieners aanbieden in Maryland, variërend van zomerprogramma's, vakantieprogramma's en individuele lessen. Sommige programma's groeperen tieners op klas, andere op leeftijd.

Drama Kids International

Drama Kids International is gevestigd op vier locaties, waaronder East Montgomery County, Central Maryland, Potomac en North Prince George County. Ze bieden programma's voor tieners op de middelbare school en de middelbare school. Ongeacht wanneer een leerling zich inschrijft, de lessen worden nooit herhaald en de inschrijving vindt het hele jaar door plaats. Er worden verschillende programma's aangeboden, afhankelijk van de specifieke interesses van de student.

  • Vakantiekampen worden aangeboden voor een volledige of halve dag. Ze organiseren ook zomerkampen voor podiumkunsten, die een week duren en eindigen met een optreden.
  • Studenten worden uitgedaagd om te werken aan monologen, dialogen, improvisatievaardigheden en auditietechnieken.
  • De Acting Academy is bedoeld voor studenten van 12 tot 18 jaar die zich inzetten voor het ontwikkelen van hun vaardigheden op het gebied van prestaties, spreken in het openbaar en karakterontwikkeling, en verloopt volgens een sessieschema van vier maanden.

Verbeeldingsfase

Imagination Stage, gevestigd in Bethesda, is een theaterkunstorganisatie die is ontworpen om jonge mensen van alle acteervaardigheden en -niveaus te versterken. De organisatie biedt zowel kampen als lessen aan, zodat tieners kunnen helpen hun Hollywood-dromen waar te maken met de juiste training.

Imagination Stage biedt een verscheidenheid aan lessen voor tieners van alle acteerniveaus om hun vaardigheden aan te scherpen en audities te doen. De lessen zijn meestal gegroepeerd op leeftijd, zodat tieners een van hun leeftijdsgenoten kunnen zijn. Enkele voorbeelden zijn:

  • No Fear Shakespeare, waar leerlingen werken aan basisacteertechnieken terwijl ze werken met de dialoog van Shakespeare.
  • Op audities gebaseerde producties, waarbij tieners auditie doen om deel uit te maken van een geavanceerd theatervoorstellingsprogramma. Deze programma's duren enkele maanden, tot twee jaar, afhankelijk van de niveau-intensiteit waarnaar de student op zoek is.

Imagination Stage biedt voorjaarsvakantiekampen en zomerkampen, die zijn onderverdeeld per graad. Enkele voorbeelden van kampen zijn:

  • Theater Arts Camp, een kamp van één tot vier weken waar tieners hun vaardigheden op het gebied van zingen, acteren en dans aanscherpen.
  • Performance Technique Acting, een instaples die tieners het concept van het acteerproces leert.

Maryland Hall

Maryland Hall is een divers kunstprogramma voor kinderen, tieners en volwassenen, gevestigd op de Annapolis High School. Ze bieden dans-, theater-, drama- en muziektheaterprogramma's aan tijdens de winter, lente en herfst. Deze programma's helpen tieners hun acteervaardigheden te vergroten en hun zelfvertrouwen en spraakvaardigheid op te bouwen. Programma's variëren in prijs en er worden beurzen aangeboden waarmee studenten gratis of tegen een gereduceerd tarief lessen kunnen volgen.

  • Speellessen worden gegeven volgens een sessieschema van 12 weken. Tieners voeren aan het einde van de sessie gerepeteerde toneelstukken op en vrienden en familie worden uitgenodigd om te kijken.
  • Homeschool Improv-lessen helpen leerlingen te werken aan hun reacties op het moment en hun spreekvaardigheid in het openbaar. Deze les duurt 12 weken.
  • Instructeurs zijn gepassioneerd en hebben heel veel relevante ervaring die ze kunnen doorgeven aan hun studenten.

Acteerlessen in B altimore

B altimore biedt een aantal geweldige acteerprogramma's voor tieners. Van muziektheater tot improvisatielessen, B altimore bloeit met prachtige opties.

Leraar gebaart naar studenten in de theaterklas
Leraar gebaart naar studenten in de theaterklas

Everyman Theater

Everyman Theatre is een non-profitorganisatie aan West Fayatte Street in B altimore. Ze bieden een verscheidenheid aan programma's voor kinderen, tieners en volwassenen.

  • Theateravond voor tieners is een goedkoop theaterwaarderingsprogramma waar tieners een toneelstuk kunnen bekijken, de artiest achter het stuk kunnen ontmoeten en kunnen deelnemen aan een kritische discussie over het stuk, allemaal voor $ 10. Deze evenementen vinden ongeveer één keer per maand plaats.
  • Leerlingen in de groepen zes tot en met acht kunnen deelnemen aan het Muziektheaterdansprogramma, dat individuen helpt te werken aan lichaamsbeweging en verschillende acteerstijlen binnen het muziektheatergenre.

Charm City-spelers

Charm City Players bevindt zich in The Mercy High School aan Northern Parkway. Ze bieden programma's voor kinderen en tieners van acht tot zestien jaar oud. Deze programma's vinden drie keer per week plaats van een uur per sessie. Deze lessen zijn gericht op acteren, dans en stemontwikkeling.

  • De cursus Auditietechniek helpt studenten hun individuele prestatievermogen aan te scherpen en zich voor te bereiden op toekomstige audities.
  • Muziektheaterdanslessen leren studenten de ins en outs van het optreden in een muziekproductie.
  • Inleiding tot acteren en junior acteren helpen studenten de basis- en meer geavanceerde acteertechnieken te begrijpen.

Verscherp je vaardigheden

Als je in Maryland woont en ervan droomt groot te worden in Hollywood, is het gemakkelijk om wat meer training en ervaring op te doen. Deze acteerlessen voor tieners in Maryland kunnen je helpen je acteervaardigheden aan te scherpen of je kennis te laten maken met de wereld van acteren als je net begint.

Aanbevolen: