Middenstukken voor vergadertafels

Inhoudsopgave:

Middenstukken voor vergadertafels
Middenstukken voor vergadertafels
Anonim
Vergadertafel met middenstuk
Vergadertafel met middenstuk

Bij het kiezen van centerpieces voor vergadertafels zal het evenement zelf een rol spelen in het type centerpieces dat u kiest.

Centerpieces voor fondsenwervers

Als het evenement dat je plant een inzamelingsactie is, wil je centerpieces kiezen die zuiniger of zelfs gunstiger zijn voor het goede doel.

Als je bijvoorbeeld een inzamelingsactie plant om scholen in je lokale gemeenschap te helpen, zou het een goed idee zijn om enkele leerlingen te betrekken bij het maken van pronkstukken.

Een ander idee voor een middelpunt van een gemeenschapsinzamelingsactie is het vinden van een lokaal bedrijf dat spullen wil doneren voor tafeldecoratie. Een voorbeeld zou een buurtopruimingsproject kunnen zijn. U kunt een plaatselijke kwekerij vragen om boomzaailingen te leveren en van de zaailingen een decoratief middelpunt te maken. Als het evenement voorbij is, kunnen de zaailingen worden gebruikt om nieuwe bomen in de gemeenschap te planten.

Als je een evenement organiseert om geld in te zamelen voor een opvanghuis voor gehavende vrouwen, kun je naar de plaatselijke dollarwinkel gaan en artikelen voor persoonlijke verzorging kopen, zoals tandpasta, deodorant, scheermessen, kammen, borstels, haaraccessoires, enz. Met deze artikelen kun je individuele verzorgingspakketten maken door alles in kleine plastic of rieten mandjes te doen (ook verkrijgbaar bij de dollarwinkel). Wikkel de manden in transparant, gekleurd cellofaan en knoop er een mooi lint omheen. Dit zullen aantrekkelijke pronkstukken vormen die aan de vrouwen in nood kunnen worden gegeven nadat het evenement voorbij is.

Centerpieces voor bruiloften

bloemen middelpunt
bloemen middelpunt

Een van de meest voorkomende evenementen waarvoor centerpieces nodig zijn, zijn bruiloften. Als je met een weddingplanner werkt, zal hij of zij je waarschijnlijk enkele ideeën over centerpieces presenteren.

Veel stellen kiezen voor een themabruiloft. Een bruiloftsthema kan zo ongeveer alles zijn wat de bruid en bruidegom willen. Of het nu een sprookjesthema is of iets uit sciencefiction, er is geen verkeerde manier om een trouwthema te maken. Wat voor de een misschien plakkerig lijkt, kan voor de ander een droom zijn die uitkomt.

Een stel kan een Aziatisch thema kiezen voor hun bruiloft en van plan zijn op huwelijksreis te gaan naar China of Japan. Een eenvoudig en goedkoop middelpunt voor een bruiloft als deze is een doorzichtige vaas gevuld met gepolijste stenen, water en een paar stukjes bamboe in elk.

Een geweldig idee voor een kleine, intieme, rustieke bruiloft in de buitenlucht in de bergen is de Capri Tabletop LP vuurplaats. Deze decoratieve vuurkorven van steenhars worden gevoed door een kleine Coleman-gasfles van één pond. Ze zouden uitstekende pronkstukken zijn voor tafels op een buitenterras van een bergresort. Hoewel ze romantisch en sfeervol zijn, zijn deze vuurkorven wel wat prijzig. Ze kunnen voor een grote bruiloft onbetaalbaar worden, maar voor een kleinere ceremonie met slechts een paar tafels zouden ze interessante en unieke pronkstukken zijn.

Centerpieces voor vergadertafels bij bedrijfsevenementen

Beslissen over de tafeldecoratie voor een bedrijfsevenement hangt af van uw budget en van andere variabelen, zoals het type bedrijf en de reden voor het evenement.

Een goede hulpbron om je te helpen bij het plannen van een bedrijfsevenement is Awesome Events, Inc. Awesome Events Inc. heeft doe-het-zelf-centerpiece-kits waarmee je je eigen aangepaste tafel-pronkstukken kunt ontwerpen. U kunt het ontwerp en de kleuropties kiezen. Elke kit bevat gedetailleerde instructies en een foto van hoe het voltooide middelpunt eruit zal zien. Je hebt een lijmpistool of spuitlijm nodig om de centerpieces te maken, waaronder technieken die professionele ontwerpers gebruiken.

Awesome Events heeft ook een recycleprogramma. U heeft de mogelijkheid om de producten die u voor uw evenement heeft gekocht te retourneren. U moet de retourzending betalen en de terugbetaling is afhankelijk van het vooraf bepaalde bedrag dat is toegewezen voor het specifieke product en de staat van de geretourneerde producten.

Andere bronnen voor centerpieces voor bedrijfsevenementen zijn onder meer:

  • Omgeving
  • Ontwerp met bloemen
  • Ideale feestdecorateurs
  • Ice Sculpture Inc.

Of u ze nu zelf maakt of centerpieces voor vergadertafels voor u laat maken, de mogelijkheden voor decoratieve tafelaccenten zijn net zo eindeloos als uw verbeelding.

Aanbevolen: