Belangrijke Sha Chi-oorzaken en -behandelingen

Inhoudsopgave:

Belangrijke Sha Chi-oorzaken en -behandelingen
Belangrijke Sha Chi-oorzaken en -behandelingen
Anonim
Metalen Chinese munten verhelpen sha chi
Metalen Chinese munten verhelpen sha chi

Sha chi is de negatieve kant van chi-energie. Deze negatieve energie is zeer schadelijk voor de levenskracht en de groei van alle materie. Het wordt vaak de moordende chi genoemd. Er zijn veel feng shui-remedies die je kunt gebruiken om deze vorm van negatieve energie te verzwakken en in sommige gevallen te corrigeren.

Sha Chi en de oorzaken ervan begrijpen

Sha chi is de slechterik van feng shui omdat het letterlijk de voedende stroom van chi-energie naar de verschillende elementen in je huis, inclusief jou, kan stoppen. Negatieve chi verstoort en vernietigt deze natuurlijke energiecyclus. Hoewel yin (sha chi) en yang (sheng chi) deel uitmaken van de energie die bekend staat als chi, moeten ze in evenwicht blijven. Te veel van beide verstoort de elementencyclus en kan een verstoring in uw huis en leven veroorzaken. Negatieve chi kan natuurlijk of door de mens veroorzaakt zijn. Het is zo’n krachtige energie dat het de positieve energie kan opzuigen, zoals lucht uit een vacuüm wordt gezogen.

Natuurlijke oorzaken

Er zijn plaatsen in de wereld die een voorbode zijn van sha chi. Negatieve energie is op de een of andere manier opgesloten op het oppervlak of onder het oppervlak van de locatie. Dit soort energie is heel moeilijk te ontkennen of te overwinnen, tenzij je effectief kunt identificeren wat de oorzaak ervan is. Soms kan het zo simpel zijn als straling die gevangen zit in rotsen zoals graniet of een ondergrondse natuurlijke grot die een zak met stagnerende chi creëert. Een natuurlijke of door de mens veroorzaakte gebeurtenis die resulteerde in een catastrofale uitkomst waarbij mensen leden of zelfs stierven, kan negatieve chi veroorzaken. Soms is verhuizen de enige oplossing voor een dergelijk gebied.

Door de mens veroorzaakte oorzaken

Veel door de mens gemaakte dingen veroorzaken sha chi. Rommel is de grootste boosdoener. Rommel blokkeert de stroom van chi door het hele huis en als chi niet op natuurlijke wijze kan stromen, stagneert deze. Het is alsof je een rivier verdoemt en verhindert dat deze van een berghelling naar beneden stroomt. De oplossing is om van de rommel af te komen. Dat betekent dat je genadeloos moet zijn als het gaat om het weggooien van dingen die je niet gebruikt en niet nodig hebt. Verpak ze niet zomaar in dozen om op zolder of in de garage op te bergen. Hoewel ze misschien uit het zicht zijn of op een compacte en georganiseerde manier zijn opgesloten, is het probleem er nog steeds. Je hebt alleen de vorm en locatie veranderd.

Gifpijlen in je huis, want Sha Chi

Een klassiek voorbeeld van sha chi is wat bekend staat als een gifpijl. Een geweldig beeld van een gifpijl is een muur die uitsteekt in een kamer en een harde, scherpe hoek creëert die recht tegenover de plek ligt waar je altijd zit. Er zou ook een gifpijl ontstaan als de hoek van een groot meubelstuk in uw kantoor zich recht tegenover uw zitplaats bevindt. De scherpe rand en hoek creëren een zogenoemde gifpijl, omdat deze de energie focust op een punt dat recht op je wordt gericht.

Hangend gefacetteerd kristal
Hangend gefacetteerd kristal

De remedie tegen inwendige gifpijlen is het ophangen van een veelzijdig kristal ongeveer dertig centimeter voor het voorwerp. Als de sha chi ontstaat door een kolom in de kamer, plaats er dan een grote plant voor. Het doel is om eerst je ruimte te vergroten, maar ook om de gifpijl te verstoren.

Gifpijlen buitenshuis vereisen genezing

Als er buiten een gifpijl wordt gevonden, gebruik dan een bagua-spiegel om te genezen. Het huis van uw buurman kan bijvoorbeeld zo worden geplaatst dat de hoek van het huis een gifpijl in uw richting creëert. Dit kan onenigheid veroorzaken tussen u en uw buren, of de negatieve energie die uit hun huis komt, kan eenvoudigweg disharmonie in uw huis veroorzaken. Plaats een bagua-spiegel aan de buitenkant van uw huis, gericht naar het huis van uw buren, om de negatieve energiestroom teniet te doen. Een opslaggebouw of een vrijstaande garage kan ook gifpijlen creëren die op je huis gericht zijn.

Doodlopende wegen en doodlopende wegen

Als je huis aan het einde van een weg of een kruispunt ligt waar de weg bij je huis stopt, dan komt alle stromende energie je huis binnen. Hierdoor ontstaat schadelijke chi, maar je kunt dit verhelpen door een bagua-spiegel op te hangen en door een natuurlijke barrière te creëren met bermaarde, een hek, planten en zelfs een paar bomen. Het helpt om aan de stromende chi te denken alsof het stromend water is, om te visualiseren hoe deze door de straat stroomt en zo je huis binnenstroomt.

Telefoonpalen of bomen

Een telefoonpaal of boom die zich direct voor de hoofdingang van je huis bevindt, creëert een gifpijl. Dit kan op straat of op het trottoir zijn. De telefoonpaal zorgt voor een scherpe hoek of een directe verstopping voor uw woning. Een bagua-spiegel verhelpt dit soort gifpijlen. Het doel is om het obstakel weg van je huis te reflecteren.

Andere dingen die negatieve Chi veroorzaken

Nog een aantal andere dingen kunnen negatieve chi veroorzaken die vaak over het hoofd wordt gezien. Elk heeft een remedie of geneesmiddel, of op zijn minst een manier om het effect te verminderen en meer veelbelovende energie aan te trekken, sheng chi. De beste manier om mogelijke negatieve chi-elementen te beoordelen, is door buiten uw huis te gaan staan en objectief te kijken naar de omgeving van uw huis.

Negatieve chi-elementen zijn onder meer:

  • Bruggen boven of naast huis
  • Begraafplaatsen aan de overkant van de straat of zichtbaar vanuit je huis
  • Vervallen of verlaten gebouwen in de buurt
  • Stroom- of telefoonlijnen die door uw eigendom lopen
  • Rivieren stromen rechtstreeks naar uw voordeur of achterdeur
  • Omringd door hoge gebouwen

Remedies en remedies voor Sha Chi

De meeste remedies voor sha chi doen het effect teniet. Je kunt ook andere elementen introduceren die overweldigende negatieve elementen zullen verstoren of neutraliseren. Als er bijvoorbeeld te veel water naar je huis stroomt, probeer dan het vuurelement te gebruiken om het te verzwakken, bijvoorbeeld met een vuurplaats en een grillplek. Neem de tijd om zorgvuldig te overwegen wat de negatieve chi zou kunnen veroorzaken en een goede oplossing te vinden om dit te verhelpen.

Aanbevolen: