Foto's van Bellingrath Gardens in Alabama

Inhoudsopgave:

Foto's van Bellingrath Gardens in Alabama
Foto's van Bellingrath Gardens in Alabama
Anonim

Bellingrath-tuinen in Alabama

Afbeelding
Afbeelding

De Bellingrath-tuin strekt zich uit over een indrukwekkende 65 hectare vol ontzagwekkende landschapsontwerpen. In welke tijd van het jaar u ook komt, overal bloeien bloemen. Bloemenliefhebbers kunnen langs twee mijl aan paden dwalen om de Rockery, Grotto en een Mirror Lake te verkennen. Volg een rondleiding van 1,5 tot 2 uur door de tuinen.

Rozentuin

Afbeelding
Afbeelding

De Bellingrath Rose Garden wordt beschouwd als een van de beste rozentuinen in de Verenigde Staten. De zomer draait helemaal om de rozentuin. Andere bloemendisplays zijn hortensia's en allerlei tropische planten.

Lelies

Afbeelding
Afbeelding

Bezoekers in de lente worden begroet met een overvloed aan lelies langs de twee hectare grote paden door de tuin. Bij de overgang naar de herfst wordt de herfstkleur weergegeven, genaamd Outdoor Cascading Chrysanthemums (eind oktober en begin november). Je kunt de What's In Bloom-kalender bezoeken om erachter te komen wat er elke maand van het jaar bloeit!

De rotstuin

Afbeelding
Afbeelding

De rotstuin biedt bezoekers een rustige plek om van het prachtige uitzicht te genieten. Ontworpen door mevrouw Bellingrath, die ook toezicht hield op de creatie ervan om het probleem van een vervaagde heuvel op te lossen, creëren de kronkelende trappen, poelen en waterval een mystieke plek voor terugblik met veel weelderige planten. Het gebruik van stenen kan u ideeën geven voor uw eigen uitdagingen op het gebied van landschapsarchitectuur.

De Grot

Afbeelding
Afbeelding

De weelderige omgeving van de grot is een geweldige fotomoment. De Grotto is een systeem van goten en fonteinen met uitzicht op de Fowl River. Een stukje geschiedenis is te vinden in de plavuizen loopbruggen. De plavuizen maakten vroeger deel uit van het centrum van Mobile en werden door mevrouw Bellingrath gekocht voor de Grot. De weelderige kleurrijke beplanting langs de trappen en muren maken dit een ongelooflijke plek om uit te rusten en de natuur te aanschouwen.

Spiegelmeer

Afbeelding
Afbeelding

Bellingrath Gardens zijn een genot voor tuiniers met meer dan 250.000 kleurrijke azalea's. In het voorjaar wordt de Azalea Bloom Out gevierd. Andere bloeiende planten in de lente zijn onder meer paaslelies, hortensia's, tulpen, gerbera's, narcissen en hyacinten. Stop en geniet van het uitzicht terwijl je over de brug over Mirror Lake loopt.

Rozentuin en serre

Afbeelding
Afbeelding

Als stichtend lid van de Mobile Rotary Club vond de heer Bellingrath een manier om de idealen van de club over te brengen. Hij gaf opdracht om de rozentuin aan te planten in de vorm van het embleem van de club, voor een verbazingwekkende weergave van kleur, textuur en vorm.

Aziatisch-Amerikaanse Garden Moon Bridge

Afbeelding
Afbeelding

Het elegante, oude maanbrugontwerp biedt een praktische oversteek over water, zoals gedemonstreerd in het Aziatisch-Amerikaanse tuingedeelte van het landgoed. De weerspiegeling van de hoge boogbrug creëert de illusie van een cirkel.

Laagborderbeplanting

Afbeelding
Afbeelding

In de tuinen zijn gelaagde beplantingen langs de borders te vinden. In de tuinen zijn verschillende grassen, bloeiende vaste planten, buxus en diverse kleine bomen te vinden.

Zomerhuis

Afbeelding
Afbeelding

Het Zomerhuis ligt bij het Bayou Observatorium. De openluchtstructuur wordt ondersteund door decoratief smeedijzer dat een overdekte verkoeling biedt tegen de zomerse hitte.

Zeemeerminfontein

Afbeelding
Afbeelding

De Zeemeerminfontein bevindt zich tussen de Great Lawn en het South Terrace, grenzend aan het Bellingrath Home. De fontein is gemaakt van terracotta. Mevrouw Bellingrath kocht de fontein van een huiseigenaar in New Orleans. De Zeemeerminpool stroomt op natuurlijke wijze over in de Cascade die langs het midden van de Grotto-trappen stroomt.

De monoliet

Afbeelding
Afbeelding

De Monoliet vertelt het verhaal van hoe Bellingrath Gardens projecteert met bronzen plaquettes. De driezijdige obelisk van rood graniet is 3,5 meter hoog en bevindt zich in de Delchamps Gallery.

Rebecca bij de bronfontein

Afbeelding
Afbeelding

Bij Live Oak Plaza kun je genieten van de schoonheid van de Rebecca bij de Well-fontein. Een geboorde bron werd omgeleid door de slimme creatie van een systeem van fonteinen en zwembaden. Deze door zwaartekracht gevoede fonteinen en poelen lopen richting de Grot, waar de poel eronder uitmondt in een rotsgoot die het water naar de Fowl River voert.

Kerstmis in Bellingrath Gardens

Afbeelding
Afbeelding

De magie van Bellingrath Gardens gaat de hele vakantieperiode door met een prachtig kerstverlichtingsfestival. De kerstlichtshow begint meestal de dag na Thanksgiving en duurt tot 31 december en is vanaf 17.00 uur te bekijken. tot 21.00 uur De toegang tot de tuinen kost slechts minder dan $10 voor kinderen en minder dan $16 voor volwassenen, terwijl de toegang tot zowel de tuinen als het huis ongeveer $18 kost voor kinderen en $28 voor volwassenen. Het is gesloten op Thanksgiving, Kerstmis en Nieuwjaarsdag.

Bezoeking aan de Bellingrath-tuinen

Afbeelding
Afbeelding

Bellingrath Gardens zijn een genot voor tuiniers. U kunt de kaart van de verschillende tuinen verkennen. Tijdens uw bezoek kunt u volop tuin- en landschapsinspiratie opdoen. U kunt besluiten om enkele plantencombinaties of tuinelementen in uw eigen tuin uit te proberen. U kunt besluiten dat een landschapswaterornament de volgende toevoeging aan uw tuin is.

Aanbevolen: