Eenvoudige ovenschotels

Inhoudsopgave:

Eenvoudige ovenschotels
Eenvoudige ovenschotels
Anonim

Sperzieboonschotel

Afbeelding
Afbeelding

Eenvoudige ovenschotels zijn klassieke basisgerechten voor elk gezinsmenu. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te bereiden, maar ze zullen ook de meest kieskeurige eter tevreden stellen. Veel ovenschotels zijn populaire vakantietraktaties of favoriete herfst- en winterrecepten. De klassieke groene bonenschotel is bijvoorbeeld een geweldige manier om groenten te serveren bij een braadstuk, kalkoen of ander hoofdgerecht.

Recept voor groene bonenschotel

Tater Tot Braadpan

Afbeelding
Afbeelding

Tater Tots zijn een leuke favoriet voor zowel kinderen als volwassenen, en een Tater Tots-ovenschotel is een gemakkelijke manier om van deze eenvoudige snacks een gezonder, beter vullend gerecht te maken. De braadpan kan verschillende groenten, kruiden en andere ingrediënten bevatten, zodat deze aan de smaak van elk gezin kan worden aangepast.

Tater Tot Ovenschotel Recept

Tonijnschotel

Afbeelding
Afbeelding

Tonijnschotel is een gemakkelijke en smakelijke manier om vis aan iemands dieet toe te voegen. Gemaakt met een romige soep, pasta of rijst, kaas en andere basisingrediënten, is tonijnschotel een klassieke stevige ma altijd.

Recept voor romige tonijnschotel

Mexicaanse ovenschotels

Afbeelding
Afbeelding

Voor een pittige ovenschotel kiest u voor een recept met Mexicaanse flair met pittige kruiden, gekruid vlees, gemengde kazen en stevige bonen. Dit soort ovenschotel is een instant plezier voor zowel kinderen als volwassenen.

Tacoschotel met zeven lagen

Groenteschotels

Afbeelding
Afbeelding

Het kan een strijd zijn om kinderen hun groenten te laten eten, maar een heerlijke ovenschotel is altijd een winnaar. Stoofschotels kunnen verschillende groenten combineren met kazen, sauzen en kruiden voor een smaakvol en leuk bijgerecht met veel gezonde voordelen.

Recept voor romige bloemkoolschotel

Lasagne

Afbeelding
Afbeelding

Een aantal van de bekendste dinerfavorieten zijn eigenlijk ovenschotels. Elk gebakken pastagerecht, zoals lasagne of spaghettitaart, is eigenlijk een ovenschotel en een gemakkelijke familiefavoriet om van te genieten.

Lasagne Recept

Macaroni en Kaas

Afbeelding
Afbeelding

Een andere favoriet bij gebakken pasta is macaroni en kaas. Dit gerecht is meteen een succes voor kinderen, en door verschillende kazen en kruiden in de ovenschotel te mengen, kan het zelfs perfect zijn voor de smaak van volwassenen. Voeg voor nog meer voeding gehakte groenten toe aan het gerecht.

Gebakken macaroni en kaasrecept

Herderstaart

Afbeelding
Afbeelding

Probeer herderstaart voor een stevig en gezond gerecht. Deze vlezige braadpan is belegd met aardappelen of koekjes voor extra vulling en smaak, perfect voor een heerlijk diner als de temperatuur da alt.

Shepherd's Pie Recept

Pottaarten

Afbeelding
Afbeelding

Pottaarten zijn andere eenvoudige ovenschotels die favoriete gezinsgerechten kunnen zijn. Rundvlees, kip, kalkoen, varkensvlees en vis kunnen allemaal worden gecombineerd met een pottaartrecept waarin verschillende groenten, kruiden en korsten worden gebruikt, van koekjestoppings tot klassieke taartbodems.

Kiptaart Recept

Zoete Aardappelschotel

Afbeelding
Afbeelding

Gebakken zoete aardappelen, gegarneerd met geroosterde marshmallows, vormen een populair bijgerecht voor de feestdagen, rijk aan vitamines en voedingsstoffen. Dit klassieke gerecht is gemakkelijk te bereiden en geeft een feestelijk, kleurrijk tintje aan elke eettafel.

recept voor zoete aardappelschotel

Squashschotels

Afbeelding
Afbeelding

Squash is een gemakkelijk te kweken en goedkope groente, maar het is ook een van de minst populaire omdat veel mensen niet weten hoe ze het goed moeten koken. Een pompoenschotel is een gezonde, gemakkelijke optie boordevol heerlijke smaak.

recept voor pompoenschotel

Gebruik restjes

Afbeelding
Afbeelding

Bovenschotels zijn een gemakkelijke manier om overgebleven pasta, vlees en groenten te gebruiken en met minimale inspanning een nieuw, heerlijk diner te creëren. Kijk wat er in je koelkast ligt en geniet vandaag nog van fantastische ovenschotels!

Aanbevolen: