Neem contact op met filmproducenten

Inhoudsopgave:

Neem contact op met filmproducenten
Neem contact op met filmproducenten
Anonim
Een regisseursstoel
Een regisseursstoel

Veel mensen denken misschien dat Hollywood-beroemdheden volkomen onaantastbaar zijn, maar het is feitelijk mogelijk om in contact te komen met filmproducenten als je over de juiste contactgegevens en intenties beschikt, bijvoorbeeld als je probeert een baan in de industrie te krijgen. De volgende hulpmiddelen, gecombineerd met een professionele aanpak, zullen u helpen die verbinding te leggen.

Contactgegevens vinden

Het vinden van contactgegevens om in contact te komen met filmproducenten is niet moeilijk, zolang je niet verwacht hun persoonlijke mobiele nummers of thuisadressen te vinden. Informatie over producenten en agentschappen is overal beschikbaar en dit is de beste manier om contact te leggen. Probeer een van deze twee sites voor betrouwbare en actuele informatie.

IMDb en IMDbpro

De Internet Movie Database (IMDb) bevat duizenden films. Naast filmstatistieken kunt u ook bedrijfsinformatie vinden. Klik gewoon op "Bedrijfscredits" om te zien wie de film heeft geproduceerd. IMDb vermeldt geen contactgegevens, maar zodra u de bedrijfsnaam kent, kunt u eenvoudig de website voor het adres vinden. De telefoonnummers die u op de website kunt vinden, zijn hoogstwaarschijnlijk de belangrijkste telefoonnummers van het productiebedrijf of het productiekantoor. U krijgt waarschijnlijk een receptioniste die uw gegevens noteert en doorgeeft aan de juiste mensen.

Om een betere kans te hebben om contact op te nemen met filmproducenten, meldt u zich aan voor IMDbPro, dat aanvullende contactgegevens biedt. Als u slechts een paar adressen of telefoonnummers zoekt, probeer dan de gratis proefperiode van 30 dagen. Een creditcard is vereist, maar er worden geen kosten in rekening gebracht zolang u binnen 30 dagen annuleert. Als je het gevoel hebt dat je meer tijd nodig hebt of als de filmindustrie je beroep is, blijf dan bij het maandelijkse abonnement van $ 19,99. Hoewel het duurder is dan vergelijkbare abonnementsdiensten van sites als WhoRepresents.com ($12,99/maand), is de IMDbpro-database in vergelijking groter.

FanMail.biz

Hoewel de website veel meer gericht is op het vinden van de postadressen van beroemdheden met als doel hen fanmail te sturen, kan FanMail.biz ook een zeer nuttige bron zijn voor het vinden van telefoonnummers of adressen die verband houden met filmregisseurs en producenten. De database bevat meer dan 50.000 adressen van beroemdheden, maar de meeste hiervan bevatten contactgegevens van het bijbehorende productiebedrijf of talentenbureau.

Contactgegevens voor topproducenten

Deze producenten zijn enkele van de grootste namen in Hollywood. Deze lijst bevat hun productiebedrijven of talentenbureaus, samen met de belangrijkste contactgegevens van de bedrijven.

  • Jerry Bruckheimer

    Jerry Bruckheimer Films

    (310) 664-6260

    [email protected] [email protected] (zorg voor Todd Feldman, Creative Artists Agency)

  • James Cameron
  • Cameron Pace Group

    (818) 565-0005

    [email protected] [email protected] (zorg voor Beth Swofford, Creative Artists Agency)

  • Peter Jackson
  • Weta Digital Ltd.

    +644 380 9080 (Nieuw-Zeeland)

    [email protected]. [email protected] (Zorg voor Carol Marshall Public Relations)

  • Jeffrey Katzenberg
  • DreamWorks Studios

    (818) [email protected]

  • Kathleen Kennedy
  • Creative Artists Agency

    (424) [email protected]

  • Martin Scorsese
  • Sikelia Productions(212) 906-8800

  • Ridley Scott
  • Scott Free Productions, Inc. (RSA Films)

    (310) 659-1577

    info@ [email protected] (Zorg voor George Freeman, William Morris Endeavour)

  • Steven Spielberg
  • Amblin Entertainment

    (818(733-7000

    [email protected] [email protected] (zorg voor Risa Gertner, Creative Artists Agency)

  • Quentin Tarantino
  • William Morris Endeavour Entertainment

    (310) 285-9000msimpson@@wmeentertainment.com (Zorg van Mike Simpson, William Morris Endeavour)

Etiquette

Wat de reden ook is om contact op te nemen met deze filmprofessionals, de basisetiquette moet altijd worden gevolgd, vooral als je ergens in de filmindustrie een baan probeert te vinden.

  • Of je nu belt of een brief stuurt, wees kort. Vermeld wie u bent en de reden van de oproep of brief. Ga niet in op een lang verhaal over je leven of hoe je ervan droomde om met ze te praten. Iedereen houdt van vleierij, maar onoprechtheid en eentonigheid zijn gemakkelijk te detecteren.
  • Het is oké om op te volgen. Als je de producent hebt gebeld of gemaild, is het een goed tijdsbestek om een week te wachten voor een vervolgonderzoek. Voer geen follow-up uit in het weekend. Bel of e-mail tijdens normale kantooruren, van maandag tot en met vrijdag. Als je een brief hebt gestuurd zonder reactie, is het een goed moment om twee tot drie weken te wachten voordat je nog een brief stuurt.
  • Wees vooral professioneel en beleefd. Of je nu met een producer of een van zijn assistenten spreekt, behandel iedereen altijd met respect.

Houd er rekening mee dat producenten het over het algemeen erg druk hebben, vooral als ze bekend zijn. Als u geen antwoord krijgt op uw vraag, begrijp dan dat dit niets persoonlijks is.

Wees bereid om met agenten en assistenten samen te werken

Als het om producenten en andere beroemdheden gaat, kan het een hele uitdaging zijn om in contact te komen met de daadwerkelijke persoon van wie je interesse hebt. Het is doorgaans veel gemakkelijker om met hun agenten, vertegenwoordigers en uitvoerend assistenten te corresponderen. Deze mensen werken feitelijk als poortwachters. De filmindustrie is notoir een van de meest uitdagende om te kraken, dus je zult volhardend en gemotiveerd moeten zijn om het te blijven proberen.

Aanbevolen: