Online afstandsonderwijs voor een doctoraat in de Amerikaanse geschiedenis

Inhoudsopgave:

Online afstandsonderwijs voor een doctoraat in de Amerikaanse geschiedenis
Online afstandsonderwijs voor een doctoraat in de Amerikaanse geschiedenis
Anonim
Concept van het behalen van een online diploma
Concept van het behalen van een online diploma

Niets klinkt beter dan een online programma voor werkende professionals of niet-traditionele studenten. Bij het zoeken naar een programma Amerikaanse geschiedenis op doctoraal niveau is er echter niet veel variatie beschikbaar. Leer meer over twee online graduate-programma's in de Amerikaanse geschiedenis om je opleiding vooruit te helpen.

Liberty University biedt een online doctoraat in de geschiedenis aan

Liberty University is een geaccrediteerde online universiteit die een op christenen gebaseerde online leerervaring biedt via het doctoraatsprogramma geschiedenis van het College of Arts and Science. Dit programma is volledig online, met cursussen van 8 weken en biedt flexibele planning voor werkende volwassenen. Je neemt een christelijk wereldbeeld over de Amerikaanse geschiedenis en netwerkt met docenten en andere studenten via een online leerplatform.

Uitgebreid curriculumoverzicht

Het doctoraat in de geschiedenis aan de Liberty University bedraagt 72 credit-uren en zal naar verwachting vier jaar duren. Naast het uitvoeren van origineel onderzoek naar de Amerikaanse geschiedenis, zullen studenten aanbevolen online cursussen voltooien over historische beroepen, publieke geschiedenis en Amerikaans ondernemerschap. Een extra 18 studiepunten in historische methoden, historisch onderzoek en geschiedschrijving ronden het kerncurriculum af. Omdat je je opleiding wilt afstemmen op de Amerikaanse geschiedenis, kun je in Liberty negen specialisatie- en keuzevakken specifiek in de Amerikaanse geschiedenis volgen. Voordat je je programma voltooit, voltooi je lees- en proefschriftcursussen.

Toegang verkrijgen

Toelating tot Liberty betekent dat je een programmaaanvraag moet indienen voor toelating. Bovendien moet u afgestudeerde testscores en transcripties indienen voor eerder voltooide programma's. Om toegelaten te worden, moet je een masterdiploma in je onderwijsrepertoire hebben.

Studentrecensies

Volgens Graduate Programs stonden Liberty-afgestudeerde programma's bekend als betaalbaar en militairvriendelijk. Van de 461 beoordelingen kregen de graduate-programma's van Liberty een goedkeuringsscore van 96% van de huidige studenten. De kwaliteit van het onderwijs en de tevredenheid over het diploma kregen ook hoge cijfers voor Liberty. Gwynnedolynne James merkte op dat de school "geweldige voordelen bood voor studenten op graduate niveau zoals ik, die een gezin, een voltijdbaan, gemeenschapsevenementen en meer hebben. LUO biedt 100% online opleidingen die studenten met drukke agenda's flexibiliteit bieden om toch succesvol te zijn."

Arizona State University biedt een hybride PhD in geschiedenis

De School of Historical, Philosophical and Religious Studies staat op de 69e plaats van US News en World Report voor geschiedenisprogramma's en biedt een hybride doctoraat in de geschiedenis. Een hybride programma biedt zowel online als op de campus cursussen.

Concentratiegebieden

Amerikaanse geschiedenisstudenten kunnen hun programma concentreren op de Noord-Amerikaanse en Amerikaanse geschiedenis door drie verschillende concentraties te kiezen. Deze concentraties, of velden, bestrijken zowel thematische als geografische studiegebieden. Een Amerikaans geschiedenisprogramma zou bijvoorbeeld concentraties in de Amerikaanse geschiedenis, inheemse volkeren en politiek en beleid kunnen omvatten. Het werk door de concentratie wordt geleid door een nauwe relatie met de faculteit. Vanwege de relatie met de faculteit en mentoring zijn enkele bezoeken op de campus en cursussen vereist.

Het leerplan onderzoeken

Binnen het programma moet je 84 studiepunten behalen om af te studeren. Deze studiepunten bestaan uit kern-, onderzoeks- en keuzevakken. In de kerncursussen ga je diepgaand in op de geschiedenismethodologie en verken je de wereldgeschiedenis. Binnen je concentratie onderzoek je de Amerikaanse ervaring, ras en cultuur, religie, migratie en Noord-Amerikaanse culturele landschappen. Als afsluiting van je programma voltooi je een proefschrift, een seminar en verplicht onderzoek.

Instappen

Om aan het programma deel te nemen, moet u de online aanvraag voltooien. Maar het invullen van de app is niet voldoende. Je moet de school ook voorzien van GRE-scores, referenties, een schrijfvoorbeeld en een doelverklaring. Dit is een aanvulling op het indienen van transcripties waaruit blijkt dat je een masterprogramma met succes hebt afgerond.

Wat studenten zeggen

Hoewel de recensies voor het geschiedenisprogramma zelf schaars zijn, kun je wel recensies vinden voor de ASU-afgestudeerde programma-ervaring. Volgens Graduate Programs heeft ASU een studentenaanbeveling van 97%. Veel studenten merken de behulpzaamheid van de faculteit op en de uitstekende studentenondersteuning voor online studenten.

Gebrek aan online PhD in geschiedenisprogramma's

Het vinden van een doctoraat in Amerikaanse geschiedenisprogramma's via afstandsonderwijs kan lastig zijn. Gezien de verbinding die je nodig hebt met de faculteit om je proefschrift en onderzoek te voltooien, zijn programma's op de campus vaker wel dan niet de beste keuze. Het vinden van hybride en online programma's zoals die bij Liberty en ASU biedt u echter wel de flexibiliteit om uw cursussen in uw tijd af te ronden. Of je nu een online of op de campus programma met online cursussen voltooit, vergeet niet om je programma te onderzoeken om er zeker van te zijn dat je de beste opleiding krijgt voor je zuurverdiende geld.

Aanbevolen: