Speel Truth or Dare online

Inhoudsopgave:

Speel Truth or Dare online
Speel Truth or Dare online
Anonim
Vrienden die een gezelschapsspel spelen
Vrienden die een gezelschapsspel spelen

Waarheid of durf is al jaren het favoriete spel van slaapfeestjes en studieplezier. Als je moeite hebt met het bedenken van slimme vragen of uitdagingen, kunnen de beste waarheids- of durfspellen op internet je helpen. Op sommige sites kun je zelfs online spelen met mensen over de hele wereld via een webcam.

Waarheid of Durf Online

Screenshot van tordol.com Truth or Dare Game
Screenshot van tordol.com Truth or Dare Game

Een van de gemakkelijkste sites om te gebruiken is Truth or Dare Online. Hoewel de site beschikt over een webcam-functie genaamd Bouncecam, is deze nog niet actief. Je zult dus vrienden bij je moeten hebben die klaar zijn om te spelen.

Deze website is ontworpen voor alle soorten publiek met een beoordelingssysteem dat varieert van G tot X. G-, PG-13- en R-beoordelingen moeten worden gezien als filmbeoordelingen. De X-rating is alleen voor volwassenen. Elke optie is selecteerbaar.

Kies tussen twee hoofdopties om te spelen.

  • Als je haast hebt om een spel op gang te krijgen, kun je op de knoppen klikken: Truth, Dare of Random. Dit geeft je een waarheid of durf, en het systeem wordt automatisch standaard ingesteld op PG-13. Zodra je de uitdaging hebt beoordeeld, wordt je teruggestuurd naar het startscherm om opnieuw te spelen, maar je moet minstens 30 seconden wachten voordat je opnieuw op een van de knoppen klikt.
  • Als je een meer gestructureerd feest wilt, kun je je spel aanpassen met een naam. Kies vervolgens of u zich in een tiener-/universiteitsomgeving of in een volwassen sfeer bevindt. Kies daarna de beoordeling van de vragen die u wilt beantwoorden. Nadat u uw voorkeurenlijsten heeft gekozen, kunt u geavanceerde opties selecteren, zoals het type feest (bijv.klassiek slaapfeestje, flirtplezier, drinkspel). Sommige opties zijn alleen beschikbaar voor abonnees, wat $ 25 tot $ 50 kost, afhankelijk van je lidmaatschapsniveau.

Passend gedurfde uitdagingen

De uitdagingen komen redelijk overeen met de leeftijdsgroep die je kiest. Ze kunnen net zo eenvoudig zijn als het plakken van sokken in je kleding of het aannemen van een meer volwassen wending. Sommige uitdagingen zijn gek, maar ze zijn creatief en leuk. Deze website biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen durf- en waarheidsvragen voor uw gezelschap te creëren. Sommige uitdagingen kunnen een beetje vies worden of materialen bevatten die niet beschikbaar zijn, en de FAQ biedt je opties voor hoe je met deze situaties om kunt gaan.

Voor- en nadelen

Er zijn veel dingen die leuk zijn aan deze website.

  • Vragen ontworpen voor alle doelgroepen
  • Diversiteit in het gebruik van de website en het gemak waarmee de vragen worden gesteld
  • Biedt een scorebord en de mogelijkheid om uw antwoorden online in te dienen, en uw antwoorden te vergelijken met anderen die de site hebben gebruikt
  • Je kunt je eigen materiaal maken dat is afgestemd op je vrienden.
  • Biedt leuke manieren om het te mixen, zoals de dubbele uitdaging.

Het is begrijpelijk dat de site ook een aantal tekortkomingen kent.

  • De site heeft geen online speeloptie.
  • Sommige vragen zijn een beetje riskant voor een jonger publiek. Onder de PG-13-rating durft hij bijvoorbeeld in je ondergoed te spelen.
  • Er geldt een tijdslimiet voor het kiezen van vragen. Je moet minimaal 30 seconden wachten voordat je een andere waarheid of durf kunt kiezen.
  • Sommige spelopties hebben een beperkt aantal vragen, en het kan zijn dat je een aantal herhalingen krijgt. Dit komt omdat de inhoud afhankelijk is van specifieke antwoorden en een bepaalde verhouding van waarheid of durf heeft.
  • Tenzij u zich abonneert, is er geen inlogoptie om uw voorkeuren op te slaan.

getDare

schermafdruk van getDare
schermafdruk van getDare

Ben je op zoek naar een snelle manier om de grote waarheid te vinden of vragen te stellen zonder een spel op te zetten of je te registreren? getDare is misschien meer jouw stijl. Deze vereist alleen dat je een groep vrienden hebt om mee te spelen en internettoegang. Je hoeft geen tijd te nemen om een niveau in te stellen of te kiezen, aangezien dit meer een spel van het type click-and-play is.

De eenvoudig te gebruiken interface vereist eenvoudigweg dat je kiest tussen waarheid en durven. De vragen die opkomen zijn niet gebaseerd op een aantal vooraf geselecteerde factoren; in plaats daarvan biedt het u alleen een grote database met vragen die door gebruikers zijn ingediend. Als u wilt dat uw spel wat meer gestructureerd is, kunt u spelersnamen opgeven door op de draaitafel te klikken. Om reacties te plaatsen, moet u inloggen of registreren.

Op volwassenen gerichte uitdagingen

Als we kijken naar de uitdagingen, de advertentie-inhoud en de reacties op de site, is deze site ontworpen voor volwassen spelers. De forums zijn ook erg seksueel georiënteerd; daarom is dit een spel voor 18+.

De uitdagingen variëren van gekke PG-geschatte uitdagingen tot R-geschatte strippen, en er zitten zelfs enkele X-geschatte uitdagingen in. Je ziet bijvoorbeeld uitdagingen zoals het strippen boven de taille of het krijgen van een swirlie. Er is niet echt een manier om te bepalen wat er zal gebeuren, dus het soort uitdagingen is erg willekeurig.

Voordelen en nadelen

Als je gewoon op zoek bent naar leuke vragen om aan je studentenvereniging te stellen, dan is dit misschien het spel voor jou. Voordelen zijn onder meer:

  • Gemakkelijke toegang tot vragen
  • Mogelijkheid om contact te maken met anderen op het forum
  • Door te reageren kunt u uw ervaringen delen
  • Biedt een grote verscheidenheid aan waarheids- of durfvragen

Er zitten ook enkele nadelen aan dit eenvoudig te spelen spel.

  • Onvermogen om de vragen af te stemmen op jouw gezelschap
  • Niet online spelen
  • Er is geen manier om de inhoud en het materiaal op de site te controleren
  • Niet ontworpen voor jongere leeftijden

Kom de waarheid of durf online spelen

Als je online wilt spelen met andere mensen over de hele wereld, sluit je dan aan bij Sasha Zeilig in haar Friday Truth or Dare-uitdagingen bij Come Play's Truth or Dare Online. Je hebt een camera nodig om berichten in de groep te plaatsen en je hebt ook een Facebook-account nodig om lid te worden. Om lid te worden van de groep, moet je verifiëren dat je 18 bent, waar je woont en hoe je van het spel hebt gehoord.

Voor dit spel wordt op vrijdag een uitdaging geplaatst en jij voltooit de uitdaging samen met de andere mensen binnen de groep. Op het moment van schrijven bestaat de groep uit 65 leden. Om het spel te spelen, aanvaardt u eenvoudigweg de uitdaging en documenteert u dat u deze voltooit. De uitdagingen worden op YouTube geplaatst en gedeeld in de groep. Donderdag zal Sasha prijzen en onderscheidingen uitreiken aan de beste reacties.

Alleen voor volwassen spelers

Hoewel de groep is ontworpen voor kinderen van 18 jaar en ouder, zijn er geen vragen over naaktheid, uitwisseling van lichaamsvloeistoffen of vreemde drankjes. Er zijn echter zeer volwassen uitdagingen waarbij masturbatie of seksuele onderwerpen worden besproken. Als zodanig is het helemaal niet geschikt voor jongere spelers. Wanneer u zich aanmeldt voor deze Facebook-groep, wordt u gevraagd of u ouder bent dan 18.

De goede en de slechte

Hoewel de meeste recensies voor dit spel de liveoptredens bespreken, biedt de online game een aantal duidelijke voordelen.

  • Je kunt je spel online met anderen documenteren.
  • Je kunt ervoor kiezen de uitdaging niet aan te gaan.
  • In de groepsomgeving kun je nieuwe mensen ontmoeten en contact maken met andere mensen buiten je groep.
  • Velen vinden het spel en de uitdagingen leuk en creatief.

Tegelijkertijd is dit spel niet voor iedereen.

  • Je moet deel uitmaken van de Facebook-groep.
  • Het spel is alleen bedoeld voor volwassenen.
  • Als je lid wordt van de groep, kun je je persoonlijke Facebook openen voor vreemden.
  • Je verstrekt vreemden zeer persoonlijke informatie.

Waarheid of durf!?

Waarheid of durf!?
Waarheid of durf!?

Als je liever het gemak van spelen op je iPhone of iPad verkiest, kun je deze app vinden in de iTunes Store. Er is ook een online versie die u kunt gebruiken.

Om dit spel op je iPhone, iPad of iPod touch te spelen, open je de app en kies je tussen de multiplayer- en koppelopties. Voer de namen van de spelers in en start het spel. Je draait een tol en deze selecteert een speler. Dit betekent dat dezelfde speler meerdere keren achter elkaar kan spelen. Selecteer waarheid of durf en het plezier begint.

Beoogd publiek

Deze app is ontworpen voor 17+ en heeft milde seksuele inhoud. Het heeft ook volwassen thema's en grove humor. De uitdagingen kunnen variëren van eenvoudig tot moeilijk en van heet tot vies. Hoewel zowel de gemakkelijke als de populaire niveaus beschikbaar zijn, moeten de andere niveaus worden ontgrendeld. Je kunt dit doen door het spel te spelen of door een eenmalige vergoeding van $ 2,99 tot $ 7,99 te betalen.

Gebruikersrecensies

Op iTunes, waarheid of durf!? heeft een zeer positieve beoordeling van ongeveer 4,5 sterren voor de huidige versie. Recensent El Britt is enthousiast over de aangepaste uitdagingsfunctie die "deze app zo maakt. Je kunt je eigen uitdagingen creëren door variabelen die coderen voor spelersnamen in de tekst in te voegen, wat echt gaaf is." Search Man toont ook zeer positieve recensies van gebruikers.

Epische waarheid of durf

Epische Waarheid of Durf
Epische Waarheid of Durf

Als je een Android-apparaat hebt, kun je in de Google Play Store verschillende waarheid-of-durf-apps vinden. Een van de hoogst gewaardeerde is Epic Truth or Dare. Na het downloaden van de app tik je eenvoudig op de knop en er verschijnt een suggestie. Zodra je je uitdaging hebt voltooid, tik je eenvoudigweg opnieuw op het scherm om een nieuwe uitdaging te krijgen. Hierdoor kun je alleen of met vrienden spelen.

Diverse vragen voor bijna iedereen

De uitdagingen in deze app zijn divers, inclusief uitdagingen zoals een grapje maken of uitgaan en een vreemde knuffelen. Hoewel Google deze app voor iedereen rangschikt, zijn er enkele twijfelachtige uitdagingen die mogelijk niet geschikt zijn voor alle doelgroepen. Bovendien hebben de uitdagingen de neiging zich te herhalen.

Positieve feedback

De overgrote meerderheid van de meer dan 4.000 gebruikers die de app hebben beoordeeld, zijn er positief over en behalen een totale score van meer dan vier van de vijf sterren. Sommige vijfsterrengebruikers zeiden dat het "leuk was om met veel vrienden te spelen" en anderen zeiden dat ze "de app geweldig vonden". Het relatief kleinere aantal lagere beoordelingen klaagde over herhaalde vragen en dat sommige uitdagingen ‘ongepast’ zijn."

Durf te feesten

Truth or dare is een eeuwenoud spel dat doet denken aan rondhangen met je besties op een slaapfeestje. Online games geven deze oude klassieker een nieuwe twist, waardoor je alleen, met vrienden of in een online groep kunt spelen. Of je nu met z'n tweeën bent en je relatie wat spannender wilt maken, of je wilt een leuk spel spelen op je 16thverjaardagsfeestje, dit zijn leuke spellen die zijn ontworpen voor alle leeftijdsgroepen. Dan rest je nog maar één grote beslissing: kies je voor de waarheid of durf je?

Aanbevolen: