Gratis babysit-flyersjablonen & Ideeën om meer werk te krijgen

Inhoudsopgave:

Gratis babysit-flyersjablonen & Ideeën om meer werk te krijgen
Gratis babysit-flyersjablonen & Ideeën om meer werk te krijgen
Anonim

Promoot uw diensten met deze gratis, aanpasbare oppasflyers!

Babysitter en klein meisje tekenen samen
Babysitter en klein meisje tekenen samen

Laat de ouders in je buurt weten dat je zaken doet - en dat je het meent - met de beste oppasflyers die er zijn. Pas deze gratis babysit-flyersjablonen aan, druk ze af en hang ze in de stad of post ze op gerenommeerde moedergroepen op sociale media! Hoe dan ook, je agenda is misschien sneller gevuld met werk dan je denkt.

Afdrukbare oppasflyers om uw bedrijf op te bouwen

Als u klaar bent om uw oppasbedrijf van start te laten gaan, kunt u een van deze aanpasbare sjablonen afdrukken. Klik op de afbeelding van de flyer die jij het leukst vindt. Druk vervolgens op het downloadpictogram en pas de tekst aan zodat deze uw persoonlijke gegevens weergeeft. Als u tevreden bent met de flyer, drukt u kopieën in kleur af. Als u problemen ondervindt bij het gebruiken van de afdrukbare blanco oppasflyers die hieronder worden weergegeven, vindt u in onze Adobe-gids veel tips voor het oplossen van problemen.

Je kunt deze eenvoudige flyers ook online plaatsen. Uw eigen oppaswebsite, sociale media en online groepen kunnen goede plekken zijn om uw diensten virtueel te posten en mensen in één oogopslag uw inloggegevens te laten zien.

Aanstekelijke en professionele oppas flyer-sjabloon

Voor een professionele en realistische uitstraling kun je een flyer als deze aanpassen met al je details. Dit kan ook een spectaculair sjabloon zijn voor babysitters die op zowel jonge als oudere kinderen passen.

Leuke en creatieve oppas flyer-sjabloon

Gebruik een flyer met schattige afbeeldingen en veel details over je ervaring. Het vermelden van activiteiten voor oudere kinderen kan ook de aandacht trekken van moeders en vaders van wie de kinderen de baby-, peuter- en kleuterleeftijd hebben verlaten.

Caring Babysitting Flyer-sjabloon

Laat potentiële klanten zien dat u zorgzaam en verantwoordelijk bent door deze vertederende en professionele flyer te gebruiken. De lieve tekenfilmoppas die het kind vasthoudt, geeft ouders een indicatie dat u om uw baan geeft en om de kinderen waarvoor u de leiding heeft. Er is zelfs een plek om uw website, professionele sociale mediapagina of profiel op een nationale oppassite te vermelden.

Beren en ballonnen Babysit Flyer-sjabloon

Laat ouders weten dat liefde en troost voor jou belangrijk zijn met deze lieve flyer. De vrolijke teddybeer en kleurrijke ballonnen zullen zeker ook de aandacht van kinderen trekken!

Leuk babyspeelgoed Oppas flyer-sjabloon

Als u gespecialiseerd bent in de zorg voor baby's of jonge kinderen, is deze flyer wellicht de perfecte keuze. Het bevat zachte kleuren en babyspeelgoed om te laten zien dat je deze leeftijdsgroep begrijpt.

Wat je op een oppasflyer moet zetten

Uw flyer mag alleen noodzakelijke informatie bevatten. Klanten kunnen om meer gedetailleerde informatie vragen als ze u bellen. Eenvoudige informatie omvat:

  • Je voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw websiteadres
  • Uw tarieven
  • Je algemene beschikbaarheid (bijvoorbeeld: doordeweeks van 18.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 23.00 uur)
  • Als u gespecialiseerd bent in de zorg voor een specifiek type kind (speciale behoeften, een specifieke leeftijdscategorie, enz.)
  • Alle certificeringen die u bezit, zoals kinderreanimatie en EHBO of een babysittercursus
  • Een of twee aanbevelingscitaten van eerdere klanten (vermeld alleen de voornaam van de persoon vanwege privacy)
  • Je GPA - Als je van plan bent om op oudere kinderen te passen, kan het aanbieden van hulp bij schoolwerk een winnende kwaliteit zijn, als je de cijfers hebt die je capaciteiten bewijzen.

Vermeld specifieke gegevens die ouders zich zullen herinneren

Ouders zullen altijd op zoek zijn naar specifieke kwaliteiten in een oppas. U kunt deze kenmerken onder de aandacht brengen door een relevante zin te gebruiken, zoals:

  • Ervaren oppas
  • Gecertificeerde oppas
  • Referenties beschikbaar
  • Ervaring met werken met kinderen in de leeftijdscategorie (lijst leeftijdscategorie)
  • Eigen vervoer
  • Beschikbaar 's avonds en in het weekend
  • Je huidige vaccinaties - Sommige ouders zijn serieuzer dan anderen over gezond blijven. COVID- en griepvaccinaties kunnen de reden zijn dat ze jou verkiezen boven iemand anders.

Wees creatief met slogans en bijschriften voor kinderopvang

Ook is elke goede advertentie onvolledig zonder de juiste pakkende formulering! Babysitterbijschriften kunnen een fantastische manier zijn om de aandacht van een ouder te trekken en je in gedachten te houden. Bijvoorbeeld:

  • Elk kind verdient een oppas die om je geeft.
  • Geen stress als je een betrouwbare oppas inhuurt.
  • Huur een babysitter in die niet in 'zitten' gelooft: ik betrek je kinderen erbij.
  • Oppassen is geen baan; het is een mentaliteit.
  • Heeft u een remedie nodig voor de drukke dagen? [Uw oppasdienst of naam] staat klaar om u te helpen.
  • Ouders helpen, één rustig moment tegelijk
  • Ontdek kinderopvang die er echt om geeft.
  • Oppasdiensten op maat van uw kind
  • Als je wat rust en ontspanning nodig hebt, bel dan een babysitter: betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid.

Andere ideeën om uw oppasadvertentie te laten opvallen

Hoewel u uw flyer duidelijk en gemakkelijk leesbaar wilt houden, zijn er nog een paar andere dingen waar u aan kunt denken, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat deze opv alt en mogelijk meer banen genereert. Dit kunnen zijn:

  • Activiteiten en spelletjes waar de kinderen normaal gesproken van kunnen genieten
  • Informatie over bijlesdiensten voor bepaalde leeftijdsgroepen
  • Schoolcursussen die je hebt gevolgd en die betrekking hebben op oppassen (kinderontwikkeling, kinderpsychologie, speciaal onderwijs, etc.)
  • Regelmatige vrijwilligersactiviteiten waarbij kinderen betrokken zijn (jongens- en meisjesclub, Early Head Start, etc.)
  • Breng uw ervaring met langdurig oppaswerk onder de aandacht om uw toewijding te tonen.
  • Om meer omzet te genereren, door te overwegen een kortingsbon of kortingsbonus op te nemen voor nieuwe klanten of voor een bepaald aantal diensten.
  • Vermeld extra diensten die u bereid bent te doen, zoals de verzorging van huisdieren of lichte huishoudelijke taken.
  • Je kunt leuke of grappige illustraties gebruiken om het pakkend te maken, maar ga niet over de top, anders kan het onprofessioneel overkomen.

Informatie om weg te laten

Hoewel het verleidelijk kan zijn om paragrafen over jezelf en je vaardigheden te schrijven, is er bepaalde informatie die niet op je flyer thuishoort.

  • Je thuisadres - Iedereen in het openbaar kan deze flyers zien, dus het is belangrijk om jezelf te beschermen tegen ongewenste vreemden.
  • Pleidooien voor geld - Ouders willen je aannemen omdat je een goede werker bent, niet omdat je geld nodig hebt.
  • Zinnen als "houdt van kinderen" - Als je babysitter wilt worden, hou je duidelijk van kinderen. Hierdoor klinkt het alsof je te hard je best doet.
  • Specifieke soorten kinderen waarmee je niet wilt werken - Probeer eventuele uitsluitingen achterwege te laten waardoor je onbeleefd of onaardig overkomt.

Wees strategisch met de plaatsing van je oppasflyers

Aangezien je ze op openbare plaatsen ophangt of uitdeelt, hoef je je posters niet noodzakelijkerwijs te bedekken met plastic hoezen. Als u echter van plan bent uw posters in open ruimtes op te hangen, moet u ze zeker weerbestendig maken. Probeer te denken in de mindset van een ouder. Waar winkelen ouders? Waar brengen ze hun kinderen naartoe? Dat zijn de plaatsen waar u wilt dat uw flyers gezien worden.

  • Vraag uw lokale bedrijven of u flyers op hun terrein kunt ophangen, in een goed zichtbaar venster of op een mededelingenbord in de gemeenschap.
  • Geef kopieën van uw flyers aan huidige klanten en vraag hen om deze te delen met hun vrienden die kinderen hebben.
  • Loop door één deel van je stad tegelijk en klop op deuren om flyers rechtstreeks aan mensen te geven. Probeer huizen te raken waar duidelijk kinderen zijn, zoals die met kinderspeelgoed buiten.

Gebruik internet in uw voordeel

Sociale media zijn ook een fantastische plek om je posters te posten! Een van de beste manieren om Facebook in je voordeel te gebruiken, is door lid te worden van moedergroepen. Er zijn privégemeenschappen van ouders die waarschijnlijk graag willen horen over uw diensten. Babysitters kunnen een verzoek indienen om lid te worden en vervolgens contact opnemen met de beheerder op de pagina om toestemming te vragen voor het plaatsen van uw diensten.

Moet weten

Niet alle groepen staan advertenties op hun feeds toe, dus vat een 'nee' niet verkeerd op. Bedank de beheerder van de pagina voor zijn tijd en ga door naar de volgende groep.

Hoe u uw eigen oppasflyer kunt maken

Je kunt een babysitflyer op je computer maken, of als je ouderwets wilt gaan, kun je zelfs een leuke en creatieve met de hand maken. De sleutel is om het leesbaar, informatief, persoonlijk en professioneel te maken. Door felgekleurd papier en inkt te gebruiken, kunt u de aandacht trekken van voorbijgangers en uw bedrijf een boost geven.

Gebruik een tekstverwerkingsprogramma

Je kunt basisprogramma's zoals Microsoft Word of Google Docs op je thuiscomputer gebruiken, waarbij je een van de bovenstaande sjablonen als voorbeeld gebruikt om je te inspireren.

  1. Begin met een leeg document en kies vervolgens de letterstijl, grootte, kleur en plaatsing van de woorden om uw eigen flyer te maken.
  2. Je kunt leuke, kindvriendelijke illustraties of persoonlijke foto's toevoegen om de poster er professioneler uit te laten zien.

Maak standaard papieren posters

Koop kleine vellen posterboard bij een algemene winkel. Ze worden meestal geleverd in verpakkingen van drie met verschillende kleurkeuzes.

  1. Gebruik lettersjablonen en posterverfmarkeringen om de tekst in het midden van je poster te creëren.
  2. Lijm versieringen zoals randstukken of clipartafbeeldingen.
  3. Zorg ervoor dat je op al je posters dezelfde bewoordingen en kleuren gebruikt om een herkenbaar merk te creëren.

Maak een afscheurbare flyer

Een afscheurbare flyer heeft onderaan de pagina kleine strookjes die ouders kunnen afscheuren en mee naar huis kunnen nemen, zodat ze je telefoonnummer hebben. Je kunt er een maken van elke standaard papieren flyer.

  1. Gebruik een liniaal om de onderkant van je poster in meerdere gelijke delen te verdelen.
  2. Schrijf je naam, het woord 'babysitter' en je telefoonnummer op elke sectie.
  3. Knip elke sectie aan de linker- en rechterkant, zodat de bovenkant van elke sectie nog steeds aan de flyer vastzit.

Maak een ansichtkaartflyer

Maak je eigen zakelijke ansichtkaarten door 5 bij 7 foto's van jezelf af te drukken.

  1. Kies een afbeelding die je oppasvaardigheden laat zien, zoals knutselen of een afbeelding die slechts een portretfoto is van je lachende gezicht.
  2. Typ of schrijf uw gegevens op een vel papier dat iets kleiner is dan de foto.
  3. Gebruik een lijmstift om het papier aan de achterkant van de foto te bevestigen.
  4. Zorg ervoor dat u ook een onderschrift aan de voorkant van de foto toevoegt met uw naam en gegevens over uw oppasbedrijf.

Professionaliteit tonen met flyers

Zodra u professioneel ogende flyers heeft gemaakt en de tijd heeft genomen om deze op de ideale locatie te plaatsen, is de volgende stap om geduldig en volhardend te blijven bij het ontwikkelen van uw klantenbestand. Houd er rekening mee dat alle kleine bedrijven, of het nu gaat om babysitten of grote bedrijven, tijd en moeite nodig hebben om succesvol te zijn. Hoe meer tijd u investeert, hoe groter uw kans op het krijgen van een baan en het verdienen van geld voor uw portemonnee!

Aanbevolen: