18 schattige babywedstrijden

Inhoudsopgave:

18 schattige babywedstrijden
18 schattige babywedstrijden
Anonim
Vrolijk kindje
Vrolijk kindje

Trotse ouders kunnen helpen de toekomst van hun kind op te bouwen door hem/haar in te schrijven voor schattige babywedstrijden. Van tijdschriftomslagen en modellenwerk tot contant geld en producten: leer hoe u uw baby kunt helpen de eerste prijs te winnen. Als je geïnteresseerd bent om de schoonheid van je baby met de wereld te delen, overweeg dan om hem in te schrijven voor een van deze leukste, schattigste babywedstrijden.

Schattige babyfotowedstrijden

De wedstrijden in deze sectie werken goed voor gezinnen die willen pronken met hun schattige nieuwe baby of hun mooie, ontluikende peuter. De gemakkelijke toegangsprocedures en de stressvrije deelname maken het een goede keuze voor alle ouders. Als je denkt dat jouw peuter een absolute kanshebber is voor de eerste prijs, neem dan een kijkje en probeer het eens.

Gerber Foto Zoeken

Gerber staat al lang synoniem voor schattige, lachende baby's. Als u denkt dat uw kleine lieveling de volgende Gerber-baby zou kunnen zijn, doe dan mee aan de jaarlijkse wedstrijd van het bedrijf. Het staat open voor kinderen tussen nul en 48 maanden oud. Kinderen moeten legaal in de Verenigde Staten, het District of Columbia of Puerto Rico wonen om in aanmerking te komen. Een bureau of manager mag geen kinderen vertegenwoordigen.

  • Deelnemen aan de wedstrijd: Toegang is gratis en ouders of wettelijke verzorgers kunnen meedoen door een recente foto van hun kind te uploaden op Gerber's Instagram-pagina voor het zoeken naar foto's. Dit gebeurt tijdens een vastgestelde inleverperiode in het najaar. De beoordelingscriteria zijn gebaseerd op de algehele visuele aantrekkingskracht, de expressiviteit van het kind en hoe consistent de babyfoto is met Gerbers 'Growing Up Gerber'-missie.
  • Prijzen: De ontvanger van de Grand Award ontvangt een geldprijs van $ 25.000, vergeleken met $ 50.000 in de afgelopen jaren, die kan worden gebruikt voor de toekomstige opleiding van het kind of voor andere doeleinden. De baby die de wedstrijd wint, zal ook te zien zijn op de sociale mediakanalen van het merk en zal gedurende één kalenderjaar worden beschouwd als de officiële 'Spokesbaby' van het merk.

FirstCry Ouderschap

Deze website bevat niet één enkele wedstrijd, maar verschillende wedstrijden die ouders van schattige kinderen zouden kunnen aanspreken. Enkele van de huidige wedstrijden zijn Baby of Summer '21, Baby of the Month, Happiest Child Contest en nog veel meer. De prijzen variëren afhankelijk van de deelname aan de wedstrijd.

LullaPanda

Voer de prachtige foto van je peuter in en kijk of dit genoeg is om een geldprijs mee naar huis te nemen. Elke maand worden er nieuwe winnaars gekozen en worden er nieuwe geldprijzen tot $ 2.000 aangeboden.

Bidiboo

Bidiboo is een website met een wedstrijd voor kinderen van alle leeftijden. Voor baby's is er een leeftijdscategorie van nul tot drie jaar. Er worden maandelijks wedstrijden gehouden en de winnaars kunnen tot $ 2000 per maand winnen. Om hun kleintje in te voeren, moeten ouders verbinding maken met Bidiboo via Facebook.

De wedstrijden worden gehouden in de vorm van 'stemmen'. Het is gratis om mee te doen. Je kunt elke tien minuten stemmen, maar individuen mogen slechts tien keer per dag op dezelfde deelnemer stemmen. Als u geen tien minuten wilt wachten om te stemmen, kunt u op de website bonussen kopen, zodat uw stemmen binnen zijn zonder dat u hoeft te wachten. Bidiboo wordt gerund door een in New York en Parijs gevestigd bedrijf en is een veilige site om te gebruiken volgens websites als Scam Advisor; Sommigen hebben echter geklaagd dat de mogelijkheid om stemmen of bonussen te kopen de wedstrijd oneerlijk maakt.

Ouders kunnen kiezen of ze iedereen toegang willen geven tot de map van hun kind, vrienden en familie de foto op sociale media willen laten zien, of de foto privé willen houden. De website identificeert de naam en leeftijd van deelnemers aan hun wedstrijden als u de afbeelding van het kind openbaar maakt.

Aziatisch kindje
Aziatisch kindje

Onze schattige baby's

Our Cute Babies houdt maandelijks een wedstrijd voor kinderen van twee jaar en jonger. Er zijn 30 categorieën, waaronder actiefoto's, broers en zussen, mooie ogen, rommelige kinderen en favoriet speelgoed. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en u kunt zoveel foto's uploaden als u wilt. De wedstrijd loopt van het begin van de maand tot het einde van de maand, maar wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Er is geen geldprijs, maar de winnaars worden vermeld in het Our Cute Babies Magazine.

Er zijn twee verschillende manieren om deze wedstrijd te winnen. Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete foto's en de drie beste winnaars in elke categorie ontvangen een foto van ¼ pagina in Our Cute Babies Magazine. Twee wedstrijdbeheerders en drie gastjuryleden zullen 90 foto's uit alle categorieën kiezen voor een foto van een halve pagina in het magazine.

Nieuw oudermagazine

De website van New Parent Magazine heeft wekelijks een schattigste babywedstrijd die de mogelijkheid biedt om onbepaald geld en prijzen te winnen. Deze wedstrijd accepteert babyfoto's van peuters in de leeftijd van 0 tot 24 maanden. Nadat u een account heeft aangemaakt, uploadt u uw schattige babyfoto en wordt deze op de website geplaatst. Geregistreerde gebruikers stemmen die week op de schattigste baby; elke gebruiker is echter beperkt tot één stem per week om de zaken eerlijk te houden.

De wekelijkse winnaars kunnen doorgaan naar de halve finales en de finalerondes, en uiteindelijk wordt één winnaar gekozen die in een uitgelicht nummer van het gedrukte tijdschrift zal verschijnen en de hoofdprijs zal ontvangen, die nog bekend zal worden gemaakt. Nieuwe Ouder behoudt alle rechten op de foto zodra je meedoet aan de wedstrijd. Foto's van mobiele telefoons komen niet in aanmerking en foto's moeten worden ingediend door de wettelijke ouder of voogd.

schattig babymeisje
schattig babymeisje

Het schattige kind

The Cute Kid biedt vijf competitiecategorieën op basis van leeftijd, variërend van nul tot één jaar. Ouders moeten zich registreren op de website en voor elke foto is een toegangsprijs van $ 19,95 vereist. The Cute Kid biedt een maandelijkse showcasewedstrijd aan, waarbij één algemene winnaar $ 1.000 krijgt, en vier $ 500 in elke categorie. Winnaars van een eervolle vermelding ontvangen prijzen, maar geen geld.

De jaarlijkse winnaar van de hoofdprijs wordt geselecteerd uit de maandelijkse categoriewinnaars. Naast andere prijzen kunnen kinderen een investeringsfonds voor collegegeld van $ 25.000 en een reis naar New York City ontvangen. Maandelijkse winnaars worden ongeveer 15 dagen na afloop van de wedstrijd bekendgemaakt.

Deelnemers worden door castingagenten en professionele fotografen beoordeeld op uiterlijk, charisma, expressie en beeldconcept/setting. Deelname aan deze wedstrijd betekent dat talenten, modellen en castingagenten de foto's van uw baby kunnen zien. Er is ook elke maand een People's Choice-wedstrijd, waarbij de winnaars worden gekozen door middel van volksstemming en die mogelijk in aanmerking komen voor het ontvangen van niet-gespecificeerde geldprijzen en andere prijzen.

Hoogtepunten Hallo Magazine

Hoogtepunten Hallo, ontworpen voor kleintjes van nul tot twee jaar, biedt baby's de kans om op de achteromslag van het tijdschrift te verschijnen. Ouders kunnen hun contactgegevens invoeren en een afbeelding uploaden waarop hun kind zwaait of naar een exemplaar van het tijdschrift kijkt. Er zijn geen registratie- of inschrijfkosten vereist en het deelnameformulier is gemakkelijk te vinden op de site.

De maandelijkse babyhoekwedstrijd

Website voor baby's, zwangerschap en ouderschap De Baby Corner organiseert elke maand een schattige babyfotowedstrijd. Deelname is gratis, maar u moet zich wel registreren voor een account op de website. De winnaars worden gekozen door middel van volksstemming en worden vermeld op de 'Winnaars'-pagina van de website en op de startpagina gedurende de maand na de overwinning. Winnende baby's ontvangen ook een Fisher-Price Laugh & Learn Learning Puppy, of het equivalent daarvan.

Strider maandelijkse fotowedstrijd

Als je een oudere baby of peuter hebt, wil je misschien de maandelijkse Strider-fotowedstrijd overwegen. Deze maker van loopfietsen (ontworpen voor kinderen vanaf zes maanden) biedt maandelijks een wedstrijd aan. Om in aanmerking te komen, moet de foto van uw kleintje op of met een echte Strider-loopfiets zijn. Elke maand worden er drie winnaars gekozen. De winnaars worden vermeld op de socialemediakanalen van het merk en ontvangen een voucher van $ 200 (eerste plaats), $ 100 (tweede plaats) of $ 50 (derde plaats). U kunt deelnemen aan de internationale wedstrijd door een foto en contactgegevens in te dienen op de Strider-website.

Familiemagazine (militaire gezinnen)

Als iemand in uw familie in het leger zit, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan de Family Magazine Cute Kid Contest. Deze wedstrijd wordt jaarlijks gehouden en heeft winnaars van de 1e, 2e en 3e plaats en vier tweedeprijswinnaars. De grote winnaar van de wedstrijd mag een geldprijs van $ 1.500 mee naar huis nemen. De juryleden bladeren door de foto's en kiezen zeven halve finalisten. Die gelukkige zeven worden vervolgens op de website vermeld, en lezers mogen meewegen over wie volgens hen het schattigste kind is.

Geweldige Amerikaanse fotowedstrijd

De Great American Photo Contest omvat zowel maandelijkse babyfotowedstrijden als een jaarlijkse wedstrijd met de winnaars van elke maandelijkse wedstrijd. Om deel te nemen, vult u het deelnameformulier op de website in en uploadt u een digitale foto, of verzendt u het deelnameformulier en de foto per post. De jaarlijkse wedstrijd begint elk jaar op de eerste dag van juli. De wedstrijd is niet gratis; ouders of verzorgers moeten een inschrijfgeld van $ 19,99 betalen wanneer ze hun kind aan de wedstrijd laten deelnemen. Online stemmen bepalen de winnaars en alleen geregistreerde gebruikers mogen stemmen. Baby's moeten 48 maanden of jonger zijn op het moment dat de foto wordt gemaakt. Maandelijkse winnaars ontvangen $ 1.000, en jaarlijkse winnaars ontvangen een Amerikaanse staatsobligatie ter waarde van $ 25.000. Degenen die aan de wedstrijd deelnemen, moeten zich ervan bewust zijn dat het bedrijf uw informatie deelt met externe adverteerders. Om u af te melden, moet u een e-mail sturen naar [email protected].

Mooi meisje
Mooi meisje

Babymodellenwedstrijden

Als u denkt dat uw kind mooi genoeg is om een vroege modellencarrière te beginnen, overweeg dan om haar in te schrijven voor een van de babymodellenwedstrijden in deze sectie. Typische prijzen zijn onder meer tijdschriftomslagen, contant geld en modellencontracten.

Pronk met klikken

Show Off Clicks is een jaarlijkse internationale wedstrijd met verschillende leeftijdsgroepen, waaronder een categorie van nul tot twee. Om kleintjes aan deze wedstrijd mee te doen, moeten ouders zich registreren op de Show Off Clicks-website en een foto van hun kind uploaden. Je kunt ook foto's uploaden en meedoen aan de wedstrijd via de sociale mediapagina's van de site. Toegang is gratis en de wedstrijd bestaat uit twee niveaus.

  • Nationaal niveau: Het eerste niveau van de wedstrijd is nationaal en wordt beoordeeld door een combinatie van openbare stemmingen en een select jurypanel. Winnaars van de nationale wedstrijd ontvangen The Fame Award, waarmee ze een digitaal certificaat en registratie op Show off Clicks krijgen als geregistreerd model (ter waarde van $ 500). Professionals bij Show Off Clicks promoten ook de winnaars en helpen bij het faciliteren van modelcontracten.
  • Internationaal niveau: Degenen die doorstromen naar de International Wall of Fame worden beoordeeld op basis van internationale publieke stemmen en een jurypanel. De top 15 overall winnaars ontvangen een professioneel modellenportfolio, inclusief een fotoshoot door een beroemde fotograaf en de mogelijkheid om te worden opgenomen in een videoclip (ter waarde van $ 750).
  • Star Kids: Uit de top 15 internationale winnaars worden drie kinderen gekozen als Star Kids en krijgen een internationale modefotoshoot en een eenjarig professioneel modellencontract (ter waarde van $ 20), 000). Reiskosten voor het kind en één ouder of voogd worden eveneens vergoed. De vijf meest actieve en energieke kinderen zullen ook te zien zijn in een videoclip van Jazz Records.
Babyjongen
Babyjongen

Sunburst Model zoeken optocht

Sunburst Model Search Pageant geeft baby's de mogelijkheid om binnen te komen en door een ouder op het podium te worden begeleid. Het bedrijf is sinds 1978 betrokken bij de modellen- en verkiezingsindustrie en organiseert lokale, provinciale en internationale optochten. Categorieën zijn onder meer Baby (jonger dan één), Tiny (één jaar) en Little (twee tot drie jaar). Ouders moeten een registratieformulier invullen en een toegangsprijs van $ 45 betalen.

Ouders worden aangemoedigd om hun kleintjes te laten lachen en persoonlijkheid te tonen. Baby's en peuters worden beoordeeld op algehele uiterlijk, uiterlijk en persoonlijkheid. Zowel de winnaars als de tweedeprijswinnaars op staatsniveau ontvangen kronen, trofeeën en een deel van het inschrijfgeld voor de staatsfinale.

Staatsfinalisten gaan door naar de internationale competitie. Op internationaal niveau krijgen deelnemers blootstelling aan modellenscouts die op zoek zijn naar nieuw talent. Alle winnaars op dit niveau ontvangen een geldprijs van $ 1.000, met de mogelijkheid om tot $ 10.000 te winnen voor topscorers.

Bailey Agency Baby's en kinderwedstrijd

Bailey's School of Fashion, een mode- en modellenschool opgericht door de beroemdheid Cynthia Bailey, biedt een maandelijkse wedstrijd aan met een indeling voor baby's vanaf de geboorte tot één jaar oud en peuters tussen de twee en drie jaar oud. Ouders moeten $ 20 administratiekosten indienen en het Bailey-bureau een foto van hun kind e-mailen, samen met informatie zoals de leeftijd van het kind, de volledige naam en contactgegevens.

Winnaars worden gekozen op basis van algehele uitstraling en worden vermeld op de website van Bailey Agency en sociale mediasites. Winnaars ontvangen ook een gesigneerde foto van Cynthia Bailey.

Potentiële plaatsen om schattige babyfoto- of modellenwedstrijden te vinden

Sommige bedrijven bieden mogelijk niet elk jaar wedstrijden aan, maar het kan de moeite waard zijn om terug te kijken of ze er momenteel wel een aanbieden.

Gap

Het bekende modemerk Gap heeft geen wedstrijd die beperkt is tot baby's, maar ze hebben in het verleden wel castingoproepwedstrijden aangeboden. Kinderen die meedoen aan de casting komen mogelijk in aanmerking om model te staan voor het merk. Hoewel het bedrijf niet altijd een casting call aanbiedt, kun je de officiële Gap-website raadplegen voor updates over mogelijke wedstrijden.

Pampers

Hoewel er momenteel geen Pampers-babywedstrijd is, heeft het merk er in het verleden wel een aantal aangeboden, zoals Facebook-wedstrijden waarbij ouders de schattige foto's van hun baby konden uploaden om kans te maken dat ze het meest 'geliked' werden kans op luiers en andere prijzen. Kijk op de website van Pampers of bezoek ze op sociale media voor mogelijke aankomende wedstrijden.

Gymboree

Gymboree heeft eerder een 'Smile Baby Smile'-wedstrijd georganiseerd voor baby's van nul tot drie jaar. De winnaar van de hoofdprijs ontving een modellencontract, terwijl negen tweedeprijswinnaars een koopje ter waarde van $ 500 kregen. De inzendingen zijn gedaan via Instagram. Kijk op de Gymboree-website voor mogelijke aankomende wedstrijden.

Aardewerkschuur

Pottery Barn organiseerde een seizoensfotowedstrijd waarbij ouders van schattige kinderen konden proberen te profiteren van het knappe uiterlijk van hun kinderen in de hoop dat ze $ 2500 konden shoppen.

Live's 'Oh schat!' Wedstrijd

Hoewel niet live, heeft de liveshow met Kelly Ripa en Ryan Seacrest in het verleden de 'Oh Baby'-wedstrijd aangeboden. In juni konden ouders en verzorgers een aantal weken lang schattige babyfoto's (van twee jaar en jonger) inzenden op de website van de show om kans te maken op de prijs. Eén gelukkig kleintje kreeg een geheel verzorgde gezinsvakantie naar Fiji.

Je kind meedoen aan een fotowedstrijd

Als je je kleintje inschrijft voor een fotowedstrijd, zorg er dan voor dat je het volgende doet en hem/haar de grootst mogelijke voorsprong geeft op de competitie.

  • Volg ALLE wedstrijdregels. Verschillende wedstrijden hebben verschillende fotovereisten. Zorg ervoor dat u alle kleine lettertjes leest.
  • Gebruik flatterende verlichting en een eenvoudige achtergrond. Laat niets afbreuk doen aan de schattigheid van uw kind.
  • Vertel een verhaal. Het kan in het gezicht zitten, in de ogen, in de hele sfeer van het beeld, maar wat het ook is, je wilt dat je foto emoties oproept.
Selfie met mijn kleine prinses
Selfie met mijn kleine prinses

Meer wedstrijdbronnen om te overwegen

Naast de hierboven genoemde bronnen voor wedstrijden en competities, kunnen er op veel andere plaatsen wedstrijden in verschillende lokale gebieden worden aangeboden. Prijzen variëren van eenvoudige blootstelling tot gratis producten. Deze wedstrijden kunnen jaarlijkse competities aanbieden of doorlopende inzendingen voor de schattigste baby van de maand of week accepteren. Als je wedstrijden bij jou in de buurt wilt vinden, overweeg dan het volgende te controleren:

  • Lokale nieuwszenders en kranten
  • Lokale radiostations
  • Lokale fotografiestudio's
  • Bibliotheken of gemeenschapscentra
  • Stads- of regiospecifieke tijdschriften
  • Warenhuizen of lokale bedrijven
  • Ziekenhuizen en geboortecentra
  • Winkelcentra en winkelcentra
  • Camerawinkels en fotografiegroepen
  • Baby- of zwangerschapsexposities
  • Mars voor het Leven of Recht op Leven-evenementen
  • County beurzen en festivals

Houd het leuk

Zorg ervoor dat je je onderzoek doet voordat je aan een wedstrijd meedoet, zodat je de voorwaarden vooraf begrijpt, en het kan een uitstekende ervaring zijn voor jou en je kind. Als u de schattige babywedstrijden voor u en uw kind prettig en zorgeloos maakt, zal dit voor iedereen een positief resultaat opleveren. Bedenk dat een kind een kind is en dat al zijn activiteiten het uiteindelijke doel van plezier moeten hebben.

Aanbevolen: