Gratis gemakkelijke dansbewegingen

Inhoudsopgave:

Gratis gemakkelijke dansbewegingen
Gratis gemakkelijke dansbewegingen
Anonim
Vrouw dansen op straat
Vrouw dansen op straat

Dansen is leven, dus sta op en kom in beweging. Je hebt geen dure lessen en jarenlange training nodig om te rocken op de dansvloer. Wat de gelegenheid ook is en wat de muziek ook is, er zijn eenvoudige moves die je kunt leren uit gratis video's op internet. Nu heb je geen excuses.

Beproefde tweestaps

De tweestaps is de klassieke nep die iedereen gebruikt voor elke soort dans, van ballroom tot straatdans. De glorie ervan is dat je allerlei versieringen kunt toevoegen en toevoegen, totdat het lijkt alsof je weet wat je doet. Onbetaalbaar.

  1. Ga staan met je knieën ontspannen, je voeten parallel.
  2. Stap één voet opzij.
  3. Breng de andere voet ernaast.
  4. Zet die tweede voet opzij -- terug naar de oorspronkelijke positie.
  5. Breng de andere voet ernaartoe. Klaar.

Maak het nu je eigen.

  • Voeg een klap toe bij elke andere stap.
  • Zorg voor een beetje veerkracht door je knieën te buigen terwijl je stapt.
  • Verander het door van voren naar achteren en van achteren naar voren te stappen.
  • Kantel je hoofd naar de kant waar je naartoe stapt.
  • Doe je schouder op de trede, buig je elleboog en knip met je vingers.

Je hebt dit. Aan de kant, Fred en Ginger!

Hiphop

Laat je niet intimideren door hiphop. Veel ervan is houding en improvisatie. Grijp een paar staccato-bewegingen en zet je speelgezicht op. Voeg wat armen toe. Bekijk veel video's en steel wat je leuk vindt. YouTube is hier je vriend. Investeer in een paar sneakers en bezit de dansvloer.

Bop

Dit is een no-brainer. Maar als je eenmaal de basisbop hebt, zal wat je eraan toevoegt om het leuk te maken je dijen doden. Alles voor kunst en zo. Doe het gewoon.

  1. Ga met je benen op schouderbreedte uit elkaar staan.
  2. Kom op de bal van je voet staan. Je blijft hier de hele tijd; je kunt niet platvoeten.
  3. Blijf los en begin je knieën naar binnen te brengen, zodat ze elkaar gewoon raken en ze vervolgens uit elkaar bewegen. Herhaal, herhaal, herhaal. Dit zorgt ervoor dat je op en neer beweegt.
  4. Beweeg je knieën op het ritme van de muziek, Dance King. Na vijf minuten ben je dood.

Dat is alles. Dat is boppen. Maar wees niet lam. Zoek een heel cool klein kind dat rockt, en pak een paar variaties om uit te proberen zodra je quads niet meer trillen.

Cirkeldraai

Cirkelbochten zien er lastig uit en klinken zwaar totdat je ze probeert. Makkelijk. Maar jij zult ik zijn. Druk op. Ik ben.

Serieus.

Oefen het voor een spiegel. Sla jezelf knock-out.

  1. Kijk naar voren met je armen langs je lichaam, polsen gebogen, handpalmen naar beneden.
  2. Dip terwijl je met je linkerbeen naar voren stapt en kruis het voor het rechter steunbeen. Probeer je heupen naar voren te houden.
  3. Sta rechtop terwijl u beide armen naar het plafond heft en vervolgens weer naar beneden zakt terwijl u uw armen langs uw lichaam naar beneden brengt.
  4. Steek je ellebogen naar buiten, vuisten naar het midden van je lichaam, en til je ellebogen en armen op borsthoogte terwijl je naar achteren draait, waarbij je je knieën strekt om rechtop te staan.
  5. Ga de hele bocht door totdat je weer naar voren kijkt.
  6. Terwijl je naar voren draait, duik je opnieuw, spreid je armen wijd als een vliegtuig en stap naar voren en plaats je gewicht op je voorste been.
  7. Leun naar voren en laag over je voorste been terwijl je stapt en stuiter onmiddellijk naar achteren, gewicht nu op het achterste been.
  8. Trek beide ellebogen naar achteren op schouderhoogte terwijl je je voorste voet wijd opzij zet, evenwijdig aan je ondersteunende been.

Nae Nae/Zweep

Omdat Nae Nae zo geweldig is.

Nog geweldiger met Whip.

Je kunt je kleine hart verleggen en je armen al het dansen laten doen. Je bent een krachtige artiest.

  1. Ga staan met de benen ongeveer op heupbreedte uit elkaar.
  2. Leun met uw gewicht heen en weer; U hoeft hiervoor uw voeten niet te bewegen.
  3. Laat elke heup naar voren komen terwijl je naar die kant leunt, waarbij je een beetje draait in de taille.
  4. Hef uw rechterarm naar het plafond met uw hand gebogen in een handpalm naar voren "Stop!" positie.
  5. Laat je schouders naar voren komen zoals je heupen dat doen; uw opwaartse arm zal ook bewegen. Werk eraan. Dat is de Nae Nae.
  6. Voeg een zweep toe, want je krijgt alle respect als je danst.
  7. Zak een beetje in je heupen, zodat je op en neer kunt stuiteren terwijl je heen en weer zwaait.
  8. Parkeer uw linkerhand op uw linkerheup.
  9. Neem die Nae Nae-arm, maak een vuist en breng de arm naar beneden en naar voren op schouderhoogte terwijl je je vuist naar voren "stoot".
  10. Maak het zweepachtiger door je pols scherp te buigen, zodat je vuist naar beneden "slaat".

Nae Nae/Zweep. Boem.

Conga

Als Gloria Estefan uitbreekt tijdens een evenement, kun je niet op je stoel blijven zitten. Echt niet, Verlegen Muurbloempje. Je staat op en staat in de rij. Hier is hoe:

  1. Plaats je handen op de taille van de persoon voor je. (Neem pas de leiding nadat je een paar huwelijksrecepties hebt gehad zonder blauwe plekken of schaafwonden.)
  2. Begin met de voet die die persoon gebruikt (zeg dat het het rechterbeen is) en stap naar voren en opzij. Zwaai een beetje op de muziek terwijl je je gewicht van de ene naar de andere kant verplaatst. Je bent geen robot. Overdrijf het niet, anders kun je een opstapeling veroorzaken.
  3. Count: OneTwoThreeSTOP op de maat om je bewegingen bij te houden: Stap naar rechts. Stap links. Stap rechts. Stop en houd uw gewicht op de rechtervoet. Stap dan weer uit, tel 1, met de linkervoet.
  4. Gedurfde variatie: stap rechts, stap links, stap rechts. Schop naar links/stap naar links. (Schop altijd klein en opzij om invaliderend letsel te voorkomen.)
  5. Doe het nog een keer. En opnieuw. Dat is een congaregel.
  6. Ga door totdat iemand v alt of de man achter je zijn dodelijke greep op je middel loslaat.
  7. Val buiten adem en lach op je stoel en doe alsof je te uitgeput bent om te bewegen als ze een pasodoble spelen.

Leer en leef

Dansen is een vaardigheid die elk klein kind op geniaal niveau heeft en die te veel mensen opgeven naarmate ze ouder worden. Wees niet die mensen. Spring meteen terug in het feest zonder er ingewikkeld over te doen. Voer gewoon je vrije en gemakkelijke bewegingen uit en - hé! Voor je het weet channel je Michael Jackson. Je bent bijna klaar voor je ster op reality-tv.

Aanbevolen: