Soorten pinguïnspeelgoed

Inhoudsopgave:

Soorten pinguïnspeelgoed
Soorten pinguïnspeelgoed
Anonim
Jongen knuffelende knuffelpinguïn
Jongen knuffelende knuffelpinguïn

Pinguïns zijn altijd een favoriet geweest van zowel kinderen als volwassenen. Hun unieke uiterlijk, eigenzinnige persoonlijkheden en schattige waggelen zorgen ervoor dat hun schattigheidsfactor buiten de hitlijsten v alt. Het is dus niet verrassend dat pinguïngerelateerd speelgoed zo populair is. Als je op zoek bent naar een cadeau, kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan pinguïnartikelen voor kinderen van alle leeftijden.

Pluche pinguïnspeelgoed

Er zijn talloze pinguïnknuffels verkrijgbaar, van realistisch tot cartoonachtig. Je kunt meestal ook pluchen personages vinden uit de favoriete pinguïnfilm van je kind. Houd er rekening mee dat de meeste knuffels worden aanbevolen voor kinderen van 3 jaar en ouder, omdat onderdelen van de pluche los kunnen raken en verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor baby's of jonge kinderen.

Giant Penguin - Levensecht knuffeldier van Melissa & Doug

De Melissa & Doug reuzenpinguïn is een levensecht knuffeldier met realistische, mooie markeringen en is bijna 60 cm hoog. Het is gemaakt van zacht polyester en zorgvuldig met de hand vervaardigd. Het wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar en is te vinden op Blick voor $ 30.

World Destination Nation Rainbow Penguin Knuffeldier door Aurora

De Aurora World Destination grijze pinguïnknuffel is 30 cm lang en heeft een wit gezicht en buik met een donkergrijs lichaam. Het is schattig en perfect om mee te spelen of te knuffelen voor het slapengaan. Deze hoogwaardige knuffel is voor kinderen vanaf 3 jaar en kan online worden gekocht en via Target worden verzonden. De prijs is ongeveer $ 16.

De pinguïns van Madagascar: 4-delige knuffelset

Als uw kind fan is van de films, Madagascar of The Penguins of Madagascar, dan is dit het perfecte cadeau. Dit is een 4-delige set waarmee ze de complete verzameling pinguïnkarakters uit de film kunnen krijgen. De pinguïns van Madagaskar variëren in grootte van 20 tot 23 centimeter lang. Ze worden aanbevolen voor kinderen van 3 jaar en ouder en zijn te vinden op Amazon voor iets meer dan $ 48,00.

Pinguïnspeelgoed, ideaal voor peuters

Het volgende pinguïnspeelgoed is geschikt voor peuters:

Speelgoed met gesp Blizzard Penguin

Het gespspeelgoed Blizzard Penguin is perfect voor peuters. Het heeft 5 verschillende soorten gespen die kindvriendelijk zijn en helpen bij het leren van levensvaardigheden. Uw kind zal zijn fijne motoriek, probleemoplossing, hand-oogcoördinatie en kleurherkenning ontwikkelen en versterken. Hij is 35 cm lang, gedecoreerd in felle kleuren, heeft een ritsvak en kan aan een kinderwagen, luiertas of autostoeltje worden geklikt. Het is te vinden op Amazon en kost $ 24,99.

Mini keizerspinguïn babyvingerpop van Folkmanis

Deze Mini Emperor Baby Penguin-vingerpop is schattig en erg leuk voor peuters en kinderen. Hij is 10 cm lang en glijdt comfortabel over een vinger. U kunt de pop animeren om verhalen te vertellen, les te geven, te spelen, enz. met uw peuter. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft realistische details. Het is te vinden op Amazon en kost $ 7,99.

Pinguïnspellen voor kinderen

Pinguïnspellen zijn beschikbaar voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Deze omvatten:

Penguins op ijs puzzelspel

Penguins on Ice is een logisch puzzelspel. Het heeft 5 'pentomino'-speelstukken die van vorm moeten worden veranderd om op te lossen. Er zijn 60 uitdagingen in het spel opgenomen, die variëren van eenvoudig tot moeilijk. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is te vinden bij Walmart voor $ 18,00.

Pengaloo van Blue Orange Games

Pengaloo is een bekroond geheugenspel voor kinderen vanaf 4 jaar. Je gooit met de dobbelstenen en kijkt onder de pinguïns naar bijpassende gekleurde eieren. Om te winnen moet je zes pinguïns op je ijsberg verzamelen. Het spel helpt bij het ontwikkelen van geheugen en fijne motoriek, kleurherkenning en strategie. Deze is te vinden op de website van Blue Orange Games en kost iets minder dan $ 30.

Breek het ijsspel niet

Don't Break the Ice is een geweldig spel voor kinderen vanaf 3 jaar. Het doel van het spel is om Phillip de Pinguïn op het ijs te houden. Je tikt met een kleine hamer op de ijsblokken en naarmate het spel vordert, bezwijken de ijsblokken en vallen. De speler die kan voorkomen dat Phillip v alt, wint. Dit spel is te vinden bij Target en kost normaal $ 14,99.

Penguin kansen en uiteinden

Hier volgen nog enkele pinguïnspeelgoedopties:

Gigantische opblaasbare pinguïn-bowlingset van Etna

De gigantische opblaasbare pinguïn-bowlingset is erg leuk voor alle leeftijden. Dit is een uitstekende manier voor uw kinderen om wat beweging te krijgen en hun hand-oogcoördinatie te verbeteren. De grote, extra grote stukken zorgen ervoor dat het spel eerlijk en plezierig blijft. Het kan ook worden gebruikt voor een kickballspel. De opblaasbare stukken zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-plastic. Er zijn zes pinguïns. Ze zijn elk 27 "hoog en 21" breed. De bal heeft een diameter van 19 inch en heeft een hoes van rekbare stof. Deze wordt verkocht voor $ 15.

Penguin-behuizingsbouwset van Playmobil

De Penguin Enclosure-bouwset moedigt kinderen aan om te leren terwijl ze plezier hebben. De set bevat één figuur, twee volwassen pinguïns, vier babypinguïns en meer. Je kunt de behuizing ook daadwerkelijk met water vullen. De set wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is verkrijgbaar bij Amazon vanaf $ 40.

Jolly Penguin Race van PowerTRC

De Jolly Penguin Race is betoverend, leuk speelgoed voor kinderen van 3 jaar en ouder. De drie vrolijke pinguïns beklimmen de trap en glijden vrolijk de helling af. Er staan schattige pinguïns en er speelt leuke, vrolijke muziek. Het is eenvoudig te monteren en zeer duurzaam. Er zijn 2 AA-batterijen vereist. Het wordt op Amazon verkocht voor $ 22.

Pinguïn Popper

De Penguin Popper is een schattige pinguïn die zachte schuimballen uit zijn mond schiet als er in zijn buik wordt geknepen. Hoe harder je knijpt, hoe verder ze gaan, zelfs tot wel zes meter. Dit speelgoed bevat de pinguïn, zes zachte schuimballen en een draagnet. Het is veilig om binnen en buiten mee te spelen en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is te vinden bij Walmart voor iets meer dan $ 9,00.

Penguintrend zal doorgaan

Als je op zoek bent naar een cadeau of iets speciaals voor je kleintje, is speelgoed met een pinguïnthema altijd een veilige gok vanwege hun universele aantrekkingskracht. En niet te vergeten: de variatie is eindeloos en je vindt gegarandeerd speelgoed, spel of puzzel dat geschikt is voor kinderen van elke leeftijd.

Aanbevolen: