Hoe u de kortste rijafstand kunt vinden

Inhoudsopgave:

Hoe u de kortste rijafstand kunt vinden
Hoe u de kortste rijafstand kunt vinden
Anonim
Kortste afstand rijden
Kortste afstand rijden

Veel reizigers vinden dat websites, GPS en navigatiehulpmiddelen over de kortste afstand de beste manier zijn om op tijd op hun bestemming te komen. Hoewel GPS- en navigatiesystemen je veel geld kosten, zijn er gratis manieren om erachter te komen hoe je de kortste afstand kunt afleggen als je op reis gaat?

De kortste rijafstand lokaliseren

Je kunt veel websites op internet vinden die niet alleen gratis routebeschrijvingen aanbieden, maar ook routebeschrijvingen waarmee je binnen de kortste afstand naar je bestemming kunt gaan. Hoewel deze websites ook goed zijn voor het plannen van gezinsuitstapjes en hulpmiddelen bevatten zoals dingen die je onderweg kunt doen, hotels en historische plaatsen om te stoppen en te zien, willen sommigen van ons gewoon de kortste route in de snelste tijd nemen. Hier zijn enkele van de beste websites voor een snelle routebeschrijving:

  • MapQuest - Begin met het invoeren van uw startpuntadres en bestemmingsadres. Nadat u op de knop 'Routebeschrijving' heeft geklikt, scrolt u naar beneden en naar rechts, waar u uw opties kunt wijzigen door op de tabbladen met de kortste tijd of kortste afstand te klikken. Verkort uw reis nog meer door opties te selecteren om tolwegen en seizoensgebonden gesloten wegen te vermijden. MapQuest is gratis voor iedereen en u kunt uw route opslaan, afdrukken en e-mailen. U kunt ook een snelle routebeschrijving naar uw mobiele telefoon sturen.
  • Google Maps - Een andere gratis website die routebeschrijvingen biedt die kunnen worden geoptimaliseerd voor de snelste afstand is Google Maps. Met deze kaartenservice voert u uw punt A- of startadres en punt B- of bestemmingsadres in. Onder het gedeelte 'Punt B' of op uw bestemmingsadres ziet u een functie genaamd 'Toon opties'. Als u deze functie selecteert, krijgt u opties over wat u kunt vermijden om uw reis korter en sneller te maken. Met Google Maps kunt u uw routebeschrijving afdrukken, e-mailen en naar uw mobiele telefoon sturen.
  • Rand McNally - Met Rand McNally kunt u, zodra uw begin- en eindadres zijn ingevoerd, op de link "mijn route bewerken" klikken. Hier kunt u uw route wijzigen of bewerken door op kortste tijd of kortste afstand te klikken. U kunt er ook voor kiezen om zowel een kaart als een schriftelijke routebeschrijving af te drukken, of alleen een schriftelijke routebeschrijving zonder kaart. Ook hier biedt Rand McNally print-, e-mail- en doorstuurtools voor mobiele telefoons.
  • MSN Bing Maps - Deze site voor routebeschrijvingen is nieuw voor MSN en is verweven met hun nieuwe Bing-zoekmachine. Voer eenvoudig uw start- en bestemmingsadres in en voordat u op het tabblad 'Routebeschrijving' klikt, heeft u de mogelijkheid om onmiddellijk de kortste afstand of kortste tijd te kiezen. Bij MSN Bing Maps kunt u uw kaarten met de kortste afstand opslaan, afdrukken en delen met uw vrienden.
  • Expedia - Expedia is een bekend reisbureau en biedt ook routebeschrijvingen. Voer uw start- en eindadres in en kies opties om uw reis korter te maken door op het routetype te klikken. Voer vervolgens 'snelste' of 'kortste' in om een routebeschrijving naar uw bestemming te krijgen. Bij Expedia kunt u uw route afdrukken, opslaan of e-mailen en zelfs de functie 'omgekeerde route' kiezen voor uw terugreis naar huis.

Snelle routebeschrijving Kaart van te vermijden websites

Als je in een zoekmachine zoekt naar de kortste rijafstand, buiten de bovenstaande websites, zul je er een paar vinden die je niet de mogelijkheid bieden om de kortste rijafstand te kiezen.

  • Een van deze websites is Free Trip. Free Trip vereist ook dat u een e-mailadres opgeeft, dat zij aan derden kunnen verkopen, zodat u uw routebeschrijving kunt ontvangen.
  • Hoewel Yahoo Maps uitstekende routebeschrijvingen biedt, bieden ze geen opties om de kortste of snelste routebeschrijving te kiezen.

Ontdek de kortste route

Met een snelle zoekopdracht op internet kun je manieren vinden om de kortste afstand naar je reisbestemming te rijden. Houd er rekening mee dat als u tijd heeft, alle hier genoemde websites andere hulpmiddelen voor autorijden bieden om u te helpen uw reis desgewenst aangenamer te maken. Een laatste tip om in gedachten te houden is dat als je ervoor kiest om je snelle routebeschrijving naar je mobiele telefoon te laten sturen, je dit bij je provider moet navragen, aangezien sommige mobiele telefoonmaatschappijen kosten in rekening brengen voor deze service.

Aanbevolen: