NFL's populairste cheerleadingteams

Inhoudsopgave:

NFL's populairste cheerleadingteams
NFL's populairste cheerleadingteams
Anonim

Top 10 populairste teams in professioneel cheerleading

Afbeelding
Afbeelding

Er bestaat geen twijfel over: deze dames zijn super getalenteerd. Van zingen tot dansen tot acteren, de squadrons op deze lijst hebben het allemaal. Alsof het nog niet genoeg is om het schema van een team bij te houden, overtreffen deze squadrons ze ook allemaal op het gebied van dienstverlening aan de gemeenschap en outreach, waardoor ze een plek verdienen in de top 10 van de populairste squadrons.

De Dallas Cowboys Cheerleaders

Afbeelding
Afbeelding

De meiden uit Dallas zijn misschien wel het meest bekende professionele cheerleaderteam voor de NFL. Jaarlijks proberen honderden vrouwen een felbegeerde plek op het DCC te bemachtigen. Voetbalwedstrijden, een USO-variétéshow en talloze outreach-evenementen in de gemeenschap houden deze meisjes bezig. Hoewel velen deze ploeg kennen vanwege hun bewegingen op het veld, kun je deze meiden vinden:

  • In Joplin, MO, helpen met opruimen
  • Op blote voeten voor het goede doel (TOMS-schoenen en Leger des Heils-evenement)
  • Optreden als rolmodel voor jongeren uit de regio

Miami Dolphins Cheerleaders

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meest opvallende dingen aan de Miami Dolphin-meisjes is de hoeveelheid dienstverlening aan de gemeenschap die ze als team verrichten. Veel squads moedigen meisjes aan om individueel deel te nemen aan gemeenschapsactiviteiten, en de meeste squads bereiken hun gemeenschap in de vorm van cheerleading- en danskampen. De Miami Dolphins Cheerleaders zijn echter ongeëvenaard in de hoeveelheid outreach die ze over de hele wereld doen. De afgelopen jaren hebben ze USO-tournees gemaakt, scholen bezocht om met kinderen in de Dominicaanse Republiek te praten en deelgenomen aan talloze 'fitness for a cause-evenementen' zoals Spinning for Kids in Distress.

Carolina Panthers' TopCats

Afbeelding
Afbeelding

De Carolina TopCats vertegenwoordigen beide Carolina's en juichen de Carolina Panthers toe naar overwinningen in thuiswedstrijden. Hoewel ze niet zo bekend zijn als sommige andere professionele cheerleaders, vallen ze op door de kwaliteit van hun selectieproces. Deze meisjes moeten niet alleen lichamelijk fit zijn, kunnen dansen en over het algemeen getalenteerd zijn op het podium, maar hebben ook een carrière die varieert van techniek tot lesgeven.

De Charger Girls van San Diego

Afbeelding
Afbeelding

De Charger Girls zijn door SportMagazine beoordeeld als "Beste Cheerleading Squad in de NFL" en nemen hun standpunt echt serieus. Terwijl ze hard werken aan het dansen en entertainen dat gepaard gaat met de functie van Charger Girl, besteden ze ook talloze uren aan het bereiken van de gemeenschap en doneren ze hun tijd en talent aan organisaties als de Junior Seau Foundation, Make-A-Wish Foundation, Children's Hospital, de American Diabetes Association en D. A. R. E.

New Orleans Saints' Heiligen

Afbeelding
Afbeelding

Naast het vermaken van fans op de evenementen van New Orleans Saints, werken deze meiden hard om niet alleen hun team maar ook verschillende goede doelen te promoten. Van Thanksgiving-gaarkeukens tot medische onderzoeksevenementen: je zult merken dat dit team het publiek voor zich weet te winnen met hun charmante persoonlijkheden en een grootmoedige geest.

New England Patriots

Afbeelding
Afbeelding

Een drievoudig Super Bowl-team aanmoedigen is hard werken, maar deze meiden doen hun uiterste best. Ze zijn naar Qatar en Afghanistan gereisd om troepen te vermaken als onderdeel van een USO-tour. Bovendien bereiken deze drukke meiden de gemeenschap via het cheerleadingprogramma van Junior Patriots.

Tampa Bay Buccaneers Cheerleaders

Afbeelding
Afbeelding

De Tampa Bay Buccaneers is een van de meer elite cheerleaders en heeft daarom een behoorlijk hoog profiel in de NFL. Ze maken echter nog steeds tijd vrij om consequent militaire waarderingsreizen te maken, niet alleen in het buitenland, maar ook in de Verenigde Staten. Ze bezoeken militaire bases over de hele wereld om militairen te laten weten dat ze gewaardeerd worden.

Seattle Sea Hawks' Sea Gals

Afbeelding
Afbeelding

De Sea Hawks-organisatie is nauw betrokken bij verschillende goede doelen. Elitemeisjes uit de ploeg worden geselecteerd voor een showtroep die optreedt op militaire bases en troepen in het buitenland bezoekt. Bovendien gebruiken de meisjes hun bekendheid ten goede door fondsenwervers en gemeenschapsprogramma's in de hele gemeenschap te organiseren.

Redskins Cheerleaders

Afbeelding
Afbeelding

De Redskins Cheerleaders, een van de meest opvallende teams, hebben een drukke agenda. Ze staan bekend om hun bereik in de gemeenschap met jongeren en organiseren junior cheerleading- en danskampen voor meisjes uit de omgeving van 7 tot 16 jaar. Ze beschikken over enkele van de grootste jeugdteams onder de NFL-organisaties. Deze dans- en cheerkampen geven jonge meisjes de kans om op te treden met de nadruk op veiligheid, plezier en fysieke fitheid.

Houston Texaanse cheerleaders

Afbeelding
Afbeelding

Tuurlijk, de Houston Texans zijn niet zo bekend als hun andere tegenhanger in het Texas NFL-team, maar dat weerhoudt deze meiden er niet van om de geesten van fans te versterken, waar ze ook gaan. Of het nu gaat om een bloedinzameling, een junior cheerleader-outreach of hun eigen HTC All-Star-team (bestaande uit tieners van lokale cheerleaders, dansteams en drillteams), de Texaanse meisjes vertegenwoordigen de organisatie met trots en oprechte interesse in de gemeenschap die hen ondersteunt.

NFL Cheerleading Elite

Afbeelding
Afbeelding

De meeste NFL-cheerleaders zijn nauw betrokken bij liefdadigheids- en gemeenschapsactiviteiten. Velen bezoeken militaire bases om het moreel een algehele boost te geven. Bovendien hebben deze top tien squadrons allemaal vrouwen die zijn geselecteerd om op te treden in het Pro-Bowl Cheerleading-team, een eer die wordt gegeven aan de meisjes die hun organisatie het beste vertegenwoordigen door middel van optredens en optredens.

Aanbevolen: