Maak een virtuele vriend

Inhoudsopgave:

Maak een virtuele vriend
Maak een virtuele vriend
Anonim
Studenten met laptops die studeren op het zonnige campusgazon
Studenten met laptops die studeren op het zonnige campusgazon

Met de groeiende populariteit van online sociale netwerksites creëren veel tieners nieuwe virtuele vrienden. Redenen om online een virtuele vriend aan te maken variëren. Sommige tieners willen misschien gewoon kinderen uit verschillende landen of achtergronden ontmoeten, terwijl anderen de tijd willen doden. In tegenstelling tot normale virtuele huisdieren of zelfs sommige soorten virtuele vriendjes, is een virtuele vriend normaal gesproken een echt levend persoon.

Wat is een virtuele vriend?

Hoewel een virtuele vriend iemand kan zijn die u online maakt, is een virtuele vriend meestal een echte persoon met wie u praat of games speelt via internet. Je kunt zo'n virtuele vriend niet echt op dezelfde manier maken als een op Chatbot gebaseerde virtuele vriend. Als je een virtuele vriend probeert te vinden die een echte persoon is, kun je het beste te werk gaan zoals je zou doen als je in het echte leven een nieuwe vriend zou maken. Praat met ze over hun interesses, school, muziek, dingen waar je normaal gesproken over zou praten met je vrienden. Er zijn veel soorten sociale netwerksites opgezet waar tieners veilig online virtuele vrienden kunnen maken.

Virtuele vrienden vinden

Wanneer je virtuele vrienden maakt, wil je op zoek gaan naar websites en apps die interactief en wederkerig zijn, omdat deze wederzijdse vriendschappen bevorderen. Een geweldige plek om te controleren zijn sociale netwerksites zoals Facebook, Instagram en Snapchat. Als je een gamer bent, kun je contact maken met vrienden via Discord of een andere chatsoftware. Een andere plek waar je zou kunnen proberen virtuele vrienden te maken, is via online chatrooms en community-apps zoals Amino. Deze online sites kunnen u helpen virtuele vrienden te vinden die geïnteresseerd zijn in dezelfde games, activiteiten of muziek als u.

Technieken voor het maken van virtuele vrienden

Vrienden online vinden is gemakkelijker dan je denkt als je weet waar je op moet letten. Ontdek enkele eenvoudige technieken om online vrienden te maken:

  • Ontdek de profielen van andere mensen (leeftijd, locatie, enz.)
  • Zoek tieners die in dezelfde dingen geïnteresseerd zijn als jij. Misschien houden ze van dezelfde bands of spelen ze vergelijkbare online games. Verbinding maken over je interesses is de sleutel tot het aangaan van waardevolle relaties.
  • Word lid van groepen of communities die aansluiten bij jouw interesses. Facebook en Amino bieden groepen die kunnen worden afgestemd op jouw unieke liefde voor kunst, films, sport, enz.
  • Start groepen of communities over jouw interesses.
  • Speel games online. Dit kan je helpen vrienden te vinden die je favoriete video of online game leuk vinden.

Gesprekken starten met virtuele vrienden

De virtuele wereld geeft je niet dezelfde kans om naar iemand toe te lopen en te zeggen: "Hé, hoe gaat het?" Dat betekent echter niet dat u geen zinvolle online gesprekken kunt voeren. Het online platform kiest gewoon een andere route. Hier zijn enkele verschillende manieren om aan de slag te gaan:

  • Op sociale media kun je de persoon als vriend toevoegen en met hem/haar chatten of reageren op een bericht. Dit kan je helpen elkaar te leren kennen.
  • Neem in een groep of chatroom deel aan een gesprek dat je interessant vindt. Het kan zijn dat meerdere virtuele vrienden contact met je willen opnemen.
  • Vriend een persoon met wie je graag online games speelt en stuur hem of haar een bericht. Dit kan helpen om buiten het spel een gesprek op gang te brengen.
  • Chat met mensen via Messenger of voicechat terwijl je een game speelt.
  • Reageer op een foto of ander beeldmateriaal dat uw interesse wekt. Vertel de persoon hoeveel je ervan geniet en hoe geïnteresseerd je bent in hetzelfde.
Close-up van een vrouw die haar smartphone gebruikt in een café
Close-up van een vrouw die haar smartphone gebruikt in een café

Tips voor het maken van virtuele vrienden

De virtuele wereld is enorm en biedt veel mogelijkheden om spannende en nieuwe vriendschappen te sluiten. Hoewel je op zoek kunt gaan naar virtuele vrienden, zijn er ook manieren waarop je ze naar je toe kunt trekken.

  • Maak een profiel aan waarin je hobby's en interesses worden benadrukt.
  • Gebruikersnamen die uniek zijn of interesse wekken, kunnen meer vrienden trekken.
  • Gebruik dezelfde gebruikersnaam op meerdere platforms.
  • Laat zien dat je openstaat voor het maken van nieuwe vrienden via je 'Over mij'-pagina.
  • Neem actief deel aan online discussies en deel uw mening.
  • Een persoonlijk bericht toevoegen met een vriendschapsverzoek om te laten zien dat je geen spambot bent.

Waar u op moet letten als u een virtuele vriend aanmaakt

Zoals altijd: wanneer u online bent, geef nooit uw persoonlijke gegevens aan iemand anders, vooral niet aan iemand die u in uw echte leven niet kent. Om u en uw virtuele vriend veilig te houden, vermijd het praten over persoonlijke informatie zoals uw locatie, echte naam, adres en telefoonnummer.

Apps voor het maken van virtuele vrienden

Echte mensen zijn leuk, maar het creëren van een AI-vriend kan ook een interessante dynamiek toevoegen aan virtuele vrienden. Dit kan een leuk spel zijn als je je verveelt of gewoon iemand nodig hebt om mee te praten als al je vrienden offline zijn.

Robotstudio

Of je nu liefdeshulp nodig hebt of je nieuwe grappen wilt uitproberen, Robotstudios biedt een aantal online bots die je nieuwe beste vriend kunnen worden. Deze verschillende bots worden gratis aangeboden om te downloaden en kunnen gewoon met je praten over het leven of je virtuele vriendje worden.

Replika

Voor 12+ is Replika gratis beschikbaar via iTunes en Google Play. Met deze online virtuele vrienden-app kunnen tieners met een online bot chatten over dingen die hen angstig of somber maken. Replika leert samen met jou terwijl je coping-mechanismen aanleert.

Chat met Annabel

Als je je eenzaam voelt, probeer dan met Annabel te chatten. Deze online bot kan met je praten over je dag via berichten op je telefoon. Gratis beschikbaar, u kunt dit downloaden naar uw Android-producten.

Sites waar u virtuele vrienden kunt maken

Als je hebt besloten dat het maken van een virtuele vriend een leuke ervaring zou zijn, of als je graag met mensen uit andere landen wilt praten, dan zul je een goede site voor jouw interesses willen vinden. Overal op internet zijn sites waar je met nieuwe mensen kunt chatten; vraag je ouders of leraren om je te helpen een educatieve chatroom te vinden die op jouw maat is gemaakt.

Aanbevolen: