10 leuke dingen om dit weekend met een vriend te doen

Inhoudsopgave:

10 leuke dingen om dit weekend met een vriend te doen
10 leuke dingen om dit weekend met een vriend te doen
Anonim
Twee tienermeisjes lachen tijdens het wandelen
Twee tienermeisjes lachen tijdens het wandelen

Tijd doorbrengen met je vrienden creëert een geweldige kans om een band op te bouwen en samen plezier te hebben. Of je nu binnen of buiten rondhangt, er zijn genoeg leuke, goedkope manieren om herinneringen op te doen.

Binnen rondhangen

Als je geen zin hebt om buiten rond te hangen, of als het weer niet ideaal is, zijn er genoeg leuke manieren om de tijd binnenshuis door te brengen. Wat jullie ook besluiten te doen, jullie zullen ongetwijfeld een leuke tijd samen hebben.

Binge Horrorfilms kijken

Plan een leuke filmdag, compleet met pyjama, popcorn en snoep. Om de juiste griezelige sfeer te creëren, druk je op de lichten en sluit je de jaloezieën. Ieder van jullie kiest twee horrorfilms om achter elkaar te bekijken. Kijk hoe lang jullie het allebei volhouden voordat je klaar bent om Friends-herhalingen te organiseren. Maak er een wekelijkse of maandelijkse traditie van.

Kookclub

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van een nieuwe keuken, besteed dan wat tijd aan het maken van een lijst van de soorten voedsel die jullie allebei graag zouden willen proberen. Plan een wekelijks diner waarbij jullie ieder één authentiek gerecht maken uit het land dat jullie beiden hebben uitgekozen. Maak foto's om uw favoriete en minst favoriete ma altijden vast te leggen.

Maak je eigen film

Als jullie twee extra creatief zijn, schrijf dan samen een filmscript. Stel je telefoon of een camera in en probeer het geheel in één keer vast te leggen. Het is een geweldige kans om je improvisatie te oefenen en je innerlijke komiek te laten stralen. Bekijk de film later samen opnieuw en probeer niet te lachen. Wie weet? Misschien heb je een goed oog voor het maken van films.

YouTube-lachwedstrijd

Om dit te doen, maakt ieder van jullie een compilatie van een paar YouTube-video's die jij het grappigst vindt. Om uw favoriete video's aan de wachtrij toe te voegen, klikt u op de knop Toevoegen en geeft u de afspeellijst een naam. Ga door met het toevoegen van nog een paar video's, en dan is het zover. Deel ze met elkaar om te zien wie het eerst in lachen uitbarst.

Spa-dag

Meisje dat masker op het gezicht van een vriend toepast
Meisje dat masker op het gezicht van een vriend toepast

Iedereen heeft zo nu en dan wat rust nodig. Maak zelfgemaakte maskers en laat je voeten weken in een warmwaterbad met een paar schijfjes citroen. Zo maak je het masker:

  1. Om het masker te maken, meng je twee theelepels havermout met een scheutje honing.
  2. Vul de kom met warm water tot er een pasta ontstaat.
  3. Mixen en gedurende 10 minuten aanbrengen.
  4. Afspoelen met een schoon washandje.

Sluit de dag af met een paar gezonde smoothies. Om een makkelijke smoothie te maken, combineer je twee kopjes vers of bevroren fruit naar keuze met één kopje melk of een melk alternatief. Voeg een paar theelepels honing toe voor een zoete smaak en mix.

Kledingruil

Door je kast bladeren en niets vinden om aan te trekken kan frustrerend zijn. Fris je kast op door een paar kledingstukken te selecteren die nog steeds leuk zijn, maar waar je geen zin meer in hebt. Laat je vriend hetzelfde doen en items ruilen. Modeshow optioneel.

Op gehakt geïnspireerde competitie

Ga door je koelkast en kies vier tot vijf ogenschijnlijk niet-samenhangende items om klaar te maken. Zorg ervoor dat u ten minste één eiwit selecteert. Bedenk samen een uniek recept en begin met koken. Geniet samen van een unieke ma altijd. Als het recept goed is, schrijf het dan op, zodat je het nog een keer kunt maken.

Naar buiten

Er gaat niets boven tijd buiten doorbrengen op een mooie dag. Buiten zijn is goed voor lichaam en geest en zorgt ervoor dat je de tijd samen goed doorbrengt, vooral als je deze ideeën uitprobeert.

Picknickwandeling

Verpak een paar items die niet in de koelkast hoeven te worden bewaard, zoals appels, worteltjes en boterhammen met pindakaas en jam. Vergeet wat ijskoud water en een klein dekentje of handdoek niet. Maak een wandeling die iets langer duurt dan je gewend bent en zoek een mooi plekje uit voor een picknickpauze als je ongeveer halverwege bent. Breng tijd door met kletsen of luisteren naar muziek terwijl je geniet van het prachtige uitzicht.

Ga naar een gratis concert

Tienermeisjes op festival
Tienermeisjes op festival

Discover is een geweldige site waarmee mensen kunnen zoeken naar gratis of met korting concerten, musea en andere uitvoeringen. Bekijk hun site en kies een leuk evenement om samen naar toe te gaan. Typ gewoon uw stad in de zoekknop en begin met het zoeken naar leuke concerten om naartoe te gaan. Velen vinden buiten plaats, dus neem een warme trui, wat snacks en een dekentje mee om op te zitten. Meestal zijn er ook enkele unieke verkopers die eten verkopen.

Creëer een oase in de achtertuin

Als je geen zin hebt om verder te gaan dan je achtertuin, neem dan de tijd om er een ontspannende oase van te maken. Gebruik je telefoon of computer om een leuke afspeellijst te maken en gooi wat dekens of handdoeken op het gras. Probeer samen een aantal ontspannende yogabewegingen te oefenen om je lichaam goed uit te rekken. Geniet van de zon als het buiten mooi is en neem wat tijdschriften mee om door te bladeren. Zet ook wat snacks neer om van te smullen.

Geniet van je tijd samen

Tijd samen doorbrengen is een geweldige manier om een band op te bouwen en jullie relatie te versterken. Wat jullie ook samen besluiten te doen, er zijn genoeg manieren om plezier te hebben.

Aanbevolen: