Gratis online moordmysteriespellen

Inhoudsopgave:

Gratis online moordmysteriespellen
Gratis online moordmysteriespellen
Anonim
Moordmysterie concept
Moordmysterie concept

Heb jij het in je om de zaak op te lossen, gumshoe? Haal je vergrootglas tevoorschijn en doe je beste Sherlock Holmes-indruk terwijl je geniet van een aantal uitstekende moordmysteriespellen die je gratis online kunt spelen. Stel je detectivevaardigheden op de proef!

Bela Kovacs en Trail of Blood

Het zijn moeilijke tijden in Oost-Europa. En ze zijn nog moeilijker in Bela Kovacs en Trail of Blood, waarin je de titulaire rol op je neemt van een geharde ex-agent in Hongarije. Je 21-jarige nichtje is vermoord en de politie lijkt dit in de doofpot te stoppen. Het is nu aan jou om haar moord zelf op te lossen.

Het fotorealistische spel bestaat uit vijf hoofdstukken, elk waarin het verhaal zich ontvouwt over een reeks stilstaande beelden met ondertiteling. Het onderzoek begint op de plaats van het misdrijf, waar je het appartement van je nichtje doorzoekt op aanwijzingen. Klik gewoon op de aanwijzingen zodra je ze vindt om het onderzoek voort te zetten.

Moordmysterie

Voor een heel eenvoudige, retro-geïnspireerde kijk op het genre, plaatst het toepasselijk getitelde Murder Mystery je midden in een grote kamer met het moordslachtoffer, de politieagenten die jouw hulp nodig hebben bij het oplossen van de zaak, en de schijnbare verdachten.

Beweeg door de kamer met de pijltjestoetsen op je toetsenbord en communiceer vervolgens met de mensen en items in de kamer door op Enter te drukken. Wanneer u stopt om met een van de verdachten te praten, krijgt u doorgaans meerdere keuzes aangeboden voor wat u zou kunnen zeggen of vragen. Nadat je denkt dat je genoeg van het verhaal hebt verzameld, ga je de politieagent vertellen wie volgens jou de bloedige misdaad heeft gepleegd.

Het theewinkelmoordmysterie

The Tea Shop Murder Mystery, met in de hoofdrol de wereldberoemde Sherlock Holmes, heeft meer een cartoon-geïnspireerde, cel-shaded kunststijl. De eigenaar van een plaatselijke theewinkel is vermoord, en nu zijn jij en Sherlock Holmes aan de zaak toegewezen.

In dit point-and-click-mysteriespel is het aan jou om de interactieve objecten in elke scène te vinden. Als je dat doet, zal Sherlock je een idee geven van wat ze kunnen betekenen en hoe ze iets kunnen toevoegen aan je hypothese om de zaak op te lossen. Verzamel onderweg de voorwerpen, interview de lokale bevolking en navigeer naar verschillende locaties in Londen op zoek naar meer aanwijzingen.

Speurneus: Noir

Omschreven als interactieve fictie, vereist Sleuth: Noir dat je eerst een nieuw detectiveaccount aanmaakt. Er is geen e-mail of andere verificatie nodig. Dit is meer een rollenspel, dus je kunt het geslacht van je detectivekarakter kiezen (wat invloed heeft op hoe getuigen en verdachten op je reageren) en de achtergrond van je detective om zijn of haar vaardigheden en statistieken te bepalen. Er wordt een volledige biografie gegenereerd met de hoeveelheid geld die je hebt, het totale aantal vaardigheidspunten, het speurthema, uitrusting en meer.

De aanbevolen gratis mysteriezaak is Murder in Manhattan. De schijnbare zelfmoord van Jonathan Drake is helemaal geen zelfmoord, en het is aan jou om de zaak aan te pakken. Doorzoek de plaats delict, ontdek fysiek bewijs, interview verdachten en potentiële getuigen, en meer. De game is erg verhaalgedreven, dus wees voorbereid op wat lichte lectuur.

Moord op de set

Als onderdeel van het zeer populaire zoek-en-vind-genre van online games, brengt Murder on the Set je in contact met je partner terwijl je de moord op een beroemde acteur onderzoekt terwijl hij aan zijn nieuwste film werkte. Onderzoek elke geanimeerde scène zorgvuldig en zoek naar de specifieke aanwijzingen zoals aangegeven door de afbeeldingen onder aan het scherm. Het spel is verdeeld in drie 'werelden', elk met meerdere niveaus om te verkennen.

Houd de 'stemming' van uw onderzoekspartner bovenaan het scherm in de gaten en gebruik de normale 'zaklamp'- of 'geselecteerde item'-hints onder aan het scherm als u hulp nodig heeft bij het vinden van de slim verborgen items. Je kunt meer hints "kopen" naarmate je in-game valuta verzamelt. Je beoordeling voor elk niveau wordt bepaald door de hoeveelheid tijd die je nodig hebt om alle objecten te vinden en de nauwkeurigheid van je klikken.

Crack de zaak

Verlies jezelf in een wereld vol moord en mysterie met deze gratis online games. Ze zullen je probleemoplossende en scherpe observatievaardigheden zeker op de proef stellen terwijl je de plaats delict en daarbuiten doorzoekt op zoek naar aanwijzingen. Breng de moordenaar voor het gerecht!

Aanbevolen: