Gratis online Ouija-bordsites

Inhoudsopgave:

Gratis online Ouija-bordsites
Gratis online Ouija-bordsites
Anonim
Mystiek ritueel met Ouija en kaarsen
Mystiek ritueel met Ouija en kaarsen

De geestenwereld heeft zijn weg naar het internet gevonden in de vorm van gratis online Ouija-borden. Virtuele Ouija-borden zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen niet meerdere gebruikers. Het enige wat je nodig hebt is je muis en een toetsenbord. Stel je vraag en rijg de letters aan elkaar totdat je je antwoord hebt.

Vier gratis virtuele ouijaborden

Het Ouija-bord is een soort praatbord. De meeste online praatborden lijken behoorlijk op elkaar. Velen hebben de look en feel van een traditioneel Ouija-bord. De typische interface vereist dat u uw vraag hardop stelt of deze in een tekstvak op de website typt. Verschillende besturen reageren op meerdere manieren. Reacties kunnen onzinnig zijn, of ze kunnen zelfs zinvol zijn in de context waarin u de vraag stelde. Alle volgende online praatborden zijn uitsluitend bedoeld voor amusementsdoeleinden.

Verborgen invloeden interactief

Dit online praatbord heeft een traditionele Ouija-bordindeling, maar functioneert anders dan de meeste andere borden. Om te spelen, wordt u gevraagd uw vragen hardop uit te spreken.

Het bord gebruiken

Om de sessie te starten, moet je op het bord klikken of tikken. Zodra u dat doet, begint het bord te reageren met een reeks woorden, die de toepassing in de ruimte naast het bord opneemt. Het zal elk woord blijven opnemen totdat u het venster sluit of op 'Vaarwel' klikt. De planchette beweegt zonder zwevende muis. Het beweegt met variabele snelheden, soms snel en soms langzaam, maar het spelt altijd woorden via wat lijkt op een willekeurige woordgenerator.

Een sessie beëindigen

Zodra je op 'Vaarwel' klikt, eindigt de Ouija-sessie en heb je de mogelijkheid om de antwoorden naar je te laten e-mailen.

Hersenpot

Het gratis Ouijabord bij Bain Jar is vrij eenvoudig. Het heeft een klassieke Ouija-bordindeling met 'Ja' en 'Nee' in de hoeken en letters eronder.

Het bord gebruiken

Om dit gratis spreekbord te gebruiken, typt u uw vraag in het tekstvak bovenaan het scherm en houdt u vervolgens uw muis boven de planchette. Je muis moet de planchette volgen terwijl deze beweegt, anders stopt de planchette met bewegen.

Wat te verwachten

De planchette beweegt in een gematigd tempo en de site registreert de letters waarop hij terechtkomt in een antwoordvak onder aan het scherm. Antwoorden op vragen zijn vaak vrijblijvend, zoals 'Vraag het later' of 'Ik weet het niet.'

Museum van pratende borden

Het Museum van Talking Boards is een prachtige bron voor mensen die meer willen leren over talking boards. Het beschikt ook over een gratis Ouija-bordapplicatie.

Het bord gebruiken

Om te spelen typt u uw vraag in een tekstbalk bovenaan het scherm en houdt u vervolgens uw muiscursor boven de bovenkant van de planchette terwijl deze beweegt. De planchette beweegt in een gematigd tempo. De antwoorden worden niet op het scherm gespeld, dus houd een pen en een notitieblok bij de hand om ze op te nemen.

Wat te verwachten

Antwoorden op persoonlijke vragen zijn bij dit bord vaak heel algemeen, terwijl vragen over de geest die het bord bestuurt specifiekere antwoorden krijgen.

Informatie uitwisselen met een ouijabord

Behalve de voornaam en geboortedatum die worden gevraagd bij het gratis online Ouija-spel, vereisen de overige van deze websites niet dat u zich aanmeldt voor een account of persoonlijke gegevens achterlaat, zodat u uw vragen kunt stellen beantwoord. Je gaat gewoon naar een site en gebruikt het bord. De meeste websites die een online Ouija-bord aanbieden, geven aanwijzingen voor het gebruik ervan, en sommige bieden een korte Ouija-geschiedenis. U hoeft geen informatie op te geven, behalve de vraag in uw hoofd die u graag beantwoord wilt hebben.

Online antwoorden op het Ouija-bord krijgen

Als je informatie wilt vinden die verder gaat dan de gemiddelde zoekmachine-ervaring, kunnen online Ouija-borden je naar een hoger niveau tillen. Probeer een paar boards uit om te zien welke het beste bij je past. Het gebruik van een virtueel bord maakt de ervaring nog handiger omdat u geen bereidwillige partner hoeft te vinden om aan het experiment deel te nemen. Je kunt alles vragen wat je wilt en zoveel vragen stellen als je wilt.

Aanbevolen: