Soorten Tween-tijdschriften voor verschillende interesses

Inhoudsopgave:

Soorten Tween-tijdschriften voor verschillende interesses
Soorten Tween-tijdschriften voor verschillende interesses
Anonim
Tween-meisjes die een tijdschrift lezen
Tween-meisjes die een tijdschrift lezen

Tween-tijdschriften zijn geschreven voor 8- tot 14-jarigen en bieden een schat aan informatie over sociale activiteiten, mode, school en meer. Er is een grote selectie tijdschriften op de markt voor deze leeftijdsgroep en je erop abonneren was nog nooit zo eenvoudig!

Onderwijstijdschriften voor Tweens

Of ze nu thuis of in de klas worden gebruikt, educatieve tween-tijdschriften presenteren feitelijke informatie en non-fictieartikelen als hun belangrijkste inhoud.

Ranger Rick

Fotoshoot voor Ranger Rick Magazine met fotograaf Jeffrey MacMillan - Getty Redactiegebruik
Fotoshoot voor Ranger Rick Magazine met fotograaf Jeffrey MacMillan - Getty Redactiegebruik

De National Wildlife Federation publiceert verschillende natuurtijdschriften voor verschillende leeftijdsgroepen, waaronder Ranger Rick voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Je kunt het huidige nummer online bekijken, maar alle andere nummers zijn alleen gedrukt. Een jaarabonnement kost iets minder dan $ 20 voor gedrukte versies en digitale versies en omvat 10 nummers boordevol dierenfeiten, spelletjes en activiteiten. Kinderen kunnen ook op de website terecht voor meer foto's, spelletjes en interactieve elementen, zoals enquêtes en natuurfotowedstrijden.

Cricketmediatijdschriften

Cricket Media biedt 4 verschillende opties voor educatieve tijdschriften gericht op tieners van 9 tot 14 jaar. Elk tijdschriftabonnement geeft u de mogelijkheid om voor één of twee jaar te kopen en een alleen gedrukte versie, een alleen digitale versie, of gedrukte en digitale versies samen. Alle tijdschriften zijn advertentievrij, bevatten negen nummers en kosten ongeveer $ 34 voor een alleen-printversie of $ 10 voor een digitale versie.

  • Dig Into History omvat historische archeologische vondsten van over de hele wereld. alleen printen $34 alleen digitaal$10
  • Tweens met een reisvirus zullen dol zijn op Faces omdat ze op tournees over de hele wereld gaan om verschillende culturen en de mensen die daarin leven te ervaren.
  • Cobblestone gaat helemaal over de Amerikaanse geschiedenis en toont het verleden van het land aan de hand van oude foto's, illustraties en spannende waargebeurde verhalen.
  • Kinderen die van wetenschap en kunst houden zullen dol zijn op Muse, een informatief tijdschrift dat onderzoekt wat er gebeurt in de moderne wetenschap en kunst.

Tween Sporttijdschriften

Tweens die graag sporten of naar sport kijken, kunnen via sporttijdschriften hun favoriete atleten lezen of tips leren om hun eigen spel te verbeteren.

Sports geïllustreerde kinderen

Sports Illustrated Kids Magazine Hoofdredacteur Bob Der - Getty Redactiegebruik
Sports Illustrated Kids Magazine Hoofdredacteur Bob Der - Getty Redactiegebruik

SI Kids is een uitloper van het volwassenmagazine Sports Illustrated en richt zich op de leeftijdsgroep van 8 tot 14 jaar. Alle inhoud heeft betrekking op gezondheid, voeding en sport, inclusief onderwerpen als het stellen van doelen en het stimuleren van nieuwe jonge atleten. Je kunt kiezen voor een abonnement met zes nummers voor $ 10 of een abonnement met 12 nummers voor $ 20, alleen in de gedrukte versie.

Amerikaanse cheerleader

Meisjes en jongens die meedoen aan cheerleading zullen dol zijn op American Cheerleader, een sportmagazine geschreven door experts op het gebied van cheerleading. Elk nummer biedt tips over training, een gezonde levensstijl, wedstrijdstrategieën en interviews met top-cheerleaders. Momenteel zijn alle nummers alleen in digitaal formaat. Je kunt de app gratis installeren, maar je moet in-app-aankopen doen om alle inhoud te zien. De website bevat gratis tientallen artikelen over verschillende onderwerpen.

Tijdschriften van algemeen belang voor Tweens

Oudere kinderen en middelbare scholieren met uiteenlopende interesses kunnen algemene tijdschriften lezen die over alles gaan, van beroemdheden tot zelfreflectie.

Tiger Beat

Vintage Tiger Beat-tijdschriften - Getty Redactioneel gebruik
Vintage Tiger Beat-tijdschriften - Getty Redactioneel gebruik

Tijger Beat is een eeuwige favoriet die al tientallen jaren bestaat en staat erom bekend alles wat met beroemdheden te maken heeft te verslaan vanuit het perspectief van tween en tieners. Het behandelt onderwerpen uit de popcultuur, van stijl tot muziek, met artikelen over jonge beroemdheden en heel veel geweldige afbeeldingen. Een gedrukt abonnement van één jaar omvat zes nummers voor ongeveer $ 20, terwijl een abonnement van twee jaar en twaalf nummers $ 35 kost.

Cricket Magazine

Cricket magazine is gericht op tieners van 9 tot 14 jaar en is geweldig voor kinderen die graag lezen. Het bevat fictie- en non-fictieverhalen, poëzie en kunstwerken over een verscheidenheid aan onderwerpen in 9 jaarlijkse nummers. Een digitaal abonnement kost ongeveer $ 10, terwijl een gedrukt abonnement ongeveer $ 34 kost voor dit advertentievrije tijdschrift.

Jack en Jill

Jack en Jill is gemaakt om de educatieve en creatieve groei van kinderen van 6 tot 12 jaar te bevorderen. Artikelen, activiteiten en spelletjes over onderwerpen van actuele gebeurtenissen tot entertainment moedigen kinderen aan nieuwsgierig te worden naar hun wereld. Een jaarabonnement kost $ 15 en wordt geleverd met een gratis activiteitenboek.

Meisjeswereld

Ondanks de titel is het doel van Girls' World om creativiteit te stimuleren bij jongeren van 7 tot 11 jaar. De inhoud omvat knutselwerkjes, recepten en een leuke kijk op jonge beroemdheden. Hoewel het veel vrouwelijke sterren omvat, omvat het ook feestplanning en dieren, waardoor het ook nuttig is voor creatieve jongens. Voor iets minder dan $ 20 kun je kiezen tussen 6 gedrukte nummers of 6 digitale nummers.

Tween Lifestyle Magazines

Lifestyle-tijdschriften gemaakt voor tween-jongens geven tips en advies over veelvoorkomende problemen waarmee jongens in deze leeftijdsgroep te maken hebben. Op dezelfde manier richten tijdschriften voor tween-meisjes zich op kwesties die uniek zijn voor tween-meisjes, samen met advies over zaken als kapsels en preteen- of tween-mode.

Jongensleven

Boys Life magazine uit New York, uitgave van oktober 1934. - Getty Redactioneel gebruik
Boys Life magazine uit New York, uitgave van oktober 1934. - Getty Redactioneel gebruik

Boys Life Magazine is de originele publicatie van de Boy Scouts of America. Dit tijdschrift is geschreven om goed burgerschap en de geest van fair play te stimuleren. Elk nummer bevat scoutingtips, grappen en goedgeschreven verhalen. Een abonnement met 12 nummers kost slechts $ 24 en omvat zowel gedrukte als digitale versies. Als je naar hun website gaat, zul je allerlei geweldige, gratis inhoud en interactieve activiteiten vinden.

Meisjesleven

Girl's Life is een tween- en tienermagazine met waargebeurde verhalen over het omgaan met de problemen van het leven. Elke uitgave bevat columns met advies over succes op school, vrienden maken, groepsdruk, recepten, knutselwerkjes en tips over kapsels en mode. Een jaarabonnement met zes nummers kost $ 20, maar er zijn ook opties om een abonnement voor twee of drie jaar te kopen. Hun website voor tween-meisjes biedt heel veel gratis inhoud als aanvulling op het tijdschrift.

Nieuwe Maan Meisjes

Het tijdschrift New Moon Girls, geschreven voor tweens, door tweens en tieners, gaat helemaal over de empowerment van meisjes. Uw abonnement omvat zes advertentievrije nummers voor ongeveer $ 44 per jaar. Je kunt ook een lidmaatschap van $ 30 kopen voor hun online ondersteuningsgemeenschap voor tween-meisjes. De inhoud bevat tips en advies over alles wat sociaal en ontwikkelingsgericht is voor meisjes in deze leeftijdsgroep.

Kazoo Magazine

Kazoo gaat helemaal over het empoweren van meisjes van 5 tot 12 jaar door inspirerende verhalen en tips te delen van succesvolle vrouwen op alle carrièregebieden. Onderwerpen omvatten alles, van koken en reizen tot sport en burgerschap. Kwesties omvatten ook games en activiteiten om kritisch denken aan te moedigen. Elk nummer is advertentievrij en 64 pagina's lang. Met uw abonnement krijgt u het hele jaar door vier nummers voor $ 40. Het tijdschrift is tegen een meerprijs ook verkrijgbaar in Canada en voor internationale abonnementen.

Pre-tienertijdschriften kiezen

Tweens hebben uiteenlopende interesses, zoals onderwijs, sport, mode en algemene activiteiten. Om te beslissen wat het beste is voor uw kind, overweeg dan:

  • Hobby's
  • Favoriete schoolvakken
  • Clubs en teams
  • Gebieden van nieuwsgierigheid of interesse
  • Begroting
Tween leest een tijdschrift in de winkel
Tween leest een tijdschrift in de winkel

Waar kun je Tween-tijdschriften kopen

Je kunt tween-tijdschriften persoonlijk of online vinden. Als je weet op welk tijdschrift je je wilt abonneren, zoek dan op internet naar hun website. Je kunt ook een abonnementskaart vinden in gedrukte exemplaren van het tijdschrift om op te sturen. Bekijk deze plaatsen waar regelmatig tijdschriften voor kinderen op voorraad zijn:

  • Openbare bibliotheek voor kinderen of tieners
  • Bibliotheek voor middelbare en middelbare scholen
  • Franchiseboekwinkels
  • Kinderboekwinkels
  • Nieuws- en tijdschriftenstands
  • Specificaties van kruidenierswinkelmagazines

Periodiek voor pre-tieners

Of je nu op zoek bent naar educatie of entertainment, er zijn genoeg geweldige tijdschriften gericht op het tienerpubliek. Abonnementen op tijdschriften zijn geweldige cadeaus voor tieners en zelfs klaslokalen. Bekijk de selectie in uw plaatselijke openbare of schoolbibliotheek om een of twee tijdschriften te lezen voordat u er een kiest om te kopen. Begin vervolgens met het verkennen van actuele gebeurtenissen voor tieners.

Aanbevolen: