Verschillende soorten steunkussens voor baby's: 7 topkeuzes

Inhoudsopgave:

Verschillende soorten steunkussens voor baby's: 7 topkeuzes
Verschillende soorten steunkussens voor baby's: 7 topkeuzes
Anonim
babysit met steunkussens
babysit met steunkussens

Steunkussens voor baby's zijn populaire artikelen die ouders kopen voor gebruik tijdens de kinderjaren. Met zoveel merken en modellen op de markt, is het moeilijk om te bepalen welke de allerbeste zijn. Met deze zeven keuzes is de klus geklaard.

Waar u op moet letten bij een steunkussen voor baby's

Er zijn veel soorten kussens verkrijgbaar, maar de juiste producten hebben allemaal een paar gemeenschappelijke kenmerken. Ten eerste moet een acceptabel babykussen stevig zijn. Eventuele zachte plekken waar een baby in het kussen kan ‘wegzakken’, kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid van een kleintje. Kies altijd een kussen dat stevig en toch comfortabel is.

De kussenondersteuning voor baby's moet ook een vorm hebben die is ontworpen voor pasgeborenen tot en met peuters. Een normale kussenvorm is niet geschikt voor een kleine baby, en je zult merken dat veel babykussens hoefijzervormig zijn of een soortgelijke kromming hebben. Op deze manier kan de baby in het kussen worden gelegd voor dagelijkse routines, zoals een ontspannend verha altje, of kan de moeder het gebruiken voor ondersteuning tijdens het voeden en knuffelen.

Boppy

De Boppy is een van de toonaangevende steunkussens voor baby's van dit moment. Het grote formaat en de hoefijzervorm zorgen voor veel veelzijdigheid voor zowel de verzorger als de baby. De Boppy kan worden gebruikt tijdens het voeden, omdat hij gemakkelijk rond de meeste vrouwelijke tailles past, zodat een zogende baby op het juiste niveau kan worden geplaatst voor borstvoeding. Het is ook compatibel met flesvoeding, omdat je je baby weer in verschillende posities kunt ondersteunen voor gemakkelijke ma altijden.

De Boppy kan ook worden gebruikt voor buiktijd. Ouders kunnen hun baby in het midden van de Boppy plaatsen, met de armen naar buiten gericht. Vervolgens oefent de baby met het ondersteunen en versterken van zijn hoofd- en nekspieren. Tenslotte kan de Boppy gebruikt worden als ondersteuning bij het leren zitten. Dit innovatieve product beschikt over de belangrijke stevigheidsfactor die baby's de mogelijkheid biedt om veilig belangrijke ontwikkelingsvaardigheden te oefenen die leiden tot de meest gekoesterde mijlpalen.

Boppy Origineel voedingskussen en positioner
Boppy Origineel voedingskussen en positioner

John N Tree biologisch babykussen

Er zijn veel babysteunkussens op de markt die bedoeld zijn om de platte hoofden van baby's te verhelpen. De zachte, nog vormende hoofdjes van baby's worden aan de achterkant plat vanwege de tijd dat ze in die positie liggen. Kussens zoals het John N Tree Organic babykussen zijn ontworpen om dit fenomeen te verminderen. Het John N Tree kussen is verkrijgbaar in 32 verschillende designs, van een lam tot een olifant, en is omkeerbaar en machinewasbaar.

Wat dit babykussen onderscheidt van vele andere, is dat het is gemaakt van veilige, hoogwaardige materialen. Het is samengesteld uit 100% natuurlijk biologisch katoen en een hypoallergene polyestervulling, het is kleurstofvrij, ademend en bevat geen bleekmiddelen of prints.

John N Tree biologisch babykussen

Babymoon Pod 2-in-1 babykussen

Het Babymoon Pod 2-in-1 babykussen is een rond kussen dat op de lijst staat vanwege zijn veelzijdigheid. Net als veel andere ondersteuningen hier, is het doel ervan om het plattekopsyndroom te bestrijden. Wat dit kussen zo'n geweldige optie maakt, is dat het op verschillende plaatsen kan worden gebruikt, zoals op de vloer, een kinderwagen, een uitsmijter of een schommel.

Dit ondersteuningsartikel is ontworpen voor baby's van zes maanden en ouder en heeft afmetingen waar zelfs de kleinste hoofdjes gemakkelijk in passen.

Babymoon Pod 2-in-1 babykussen

OCCObaby Universele Wiegwieg

Er is heel veel informatie beschikbaar over wigkussens en de veiligheid eromheen. De Amerikaanse Food and Drug Administration waarschuwt tegen het gebruik ervan, daarbij verwijzend naar de gevaren die kunnen ontstaan als baby's zonder toezicht zijn, maar nog steeds zweren veel ouders bij producten zoals de OCCObaby Universal Bassinet Wedge.

De OCCObaby Universele Wieg Wedge is bedoeld om spugen te verminderen en congestie en reflux te verlichten. Het is gemaakt van 100% katoen en heeft een waterdichte hoes. Het is van cruciaal belang om op te merken dat deze ondersteuning, net als de andere producten op deze lijst, nooit mag worden gebruikt zonder toezicht van een ouder.

OCCObaby Universele Wieg WedgeNurtured

Steunkussens voor baby's zijn niet bedoeld om te slapen

Steunkussens voor baby's mogen niet worden verward met typische slaapkussens, en er bestaat veel controverse over hoe veilig deze producten precies zijn. Deze steunen moeten buiten de wiegjes en onder voortdurend toezicht worden gebruikt. Elke keer dat uw baby een van deze items gebruikt, moeten uw ogen erop gericht zijn.

Aanbevolen: