Beste soeprecepten

Inhoudsopgave:

Beste soeprecepten
Beste soeprecepten
Anonim
Wortel-pompoenroomsoep
Wortel-pompoenroomsoep

De beste soepen smaken geweldig, bieden rijke voeding en verwarmen je als het buiten koud is. Ze kunnen je ook geld besparen, omdat je restjes kunt gebruiken en ze van tevoren klaar kunt maken, zodat je minder snel geld uitgeeft aan afhalen en aan tijd (maak veel in één keer, mogelijk zelfs in een slowcooker).

1. Beste Franse Uiensoep

Franse uiensoep
Franse uiensoep

De Franse uiensoep van Little House Living is 22.000 keer opnieuw gepind op Pinterest en iets meer dan 500 keer gedeeld op Facebook. In het recept wordt gruyèrekaas aanbevolen, maar je kunt ook Zwitserse kaas of mozzarella gebruiken als je dat wilt. Er is ook focacciabrood bovenop gebakken, dat niet zo drassig wordt als bij sommige andere opties. Je kunt rode wijn als onderdeel van de bouillon gebruiken voor de rijkste smaak, maar als je de wijn liever overslaat, vervang dan die hoeveelheid vloeistof door meer runderbouillon.

2. Beste kiptortillasoep

Kiptortillasoep
Kiptortillasoep

Verlang je naar die vleugje smaak die alleen kippentortillasoep kan bieden? AllRecipes.com heeft u gedekt met hun recept met een waardering van 4,7 sterren en meer dan 1.200 recensies. Misschien wel het beste deel? Het duurt slechts 40 minuten om te maken. Geniet van de smaakmix van groene chilipepers, groene uien, avocado, Monterey Jack-kaas, chilipoeder en meer, alles in één snel en eenvoudig recept.

3. Beste aardappelsoep

Aardappel soep
Aardappel soep

De heerlijke ham- en aardappelsoep van AllRecipes.com heeft bijna 10.000 recensies en een waardering van 5,0 sterren. Het gebruikt alle basisingrediënten van een aardappelsoep, zoals aardappelblokjes, bloem, boter, melk, uien en kippenbouillon. Extra's zoals de in blokjes gesneden ham en selderij zorgen voor een nog hoger niveau. Serveer het met een salade of geroosterde groenten.

4. Beste kippensoeprecept

Kippensoep
Kippensoep

MizzNezz' recept voor kipnoedelsoep is een keuze van de redactie bij Genius Kitchen en heeft een bijna perfecte score, zelfs met bijna 500 recensies. Het is eenvoudig, heeft alle geruststellende smaken die je van een kippensoep mag verwachten, en zal je zeker opwarmen op een koude dag of je op zijn minst een beetje beter laten voelen als je je slecht voelt.

5. Beste Tomatensoep

Tomatensoep
Tomatensoep

Carla's Tomatensoep stond op de lijst van Epicurious met de meest bevredigende soeprecepten. Dit is niet de gemiddelde tomatensoep. Het bevat de smaken van venkelzaad, cayennepeper, gerookte paprika en sjalotten om tomatensoep naar een nieuw niveau te tillen. Geniet ervan met dik, landelijk brood.

6. Beste bonensoep

Bonen soep
Bonen soep

Met iets minder dan 70 recensies en een bijna perfecte score is het Crock Pot Ham Bone and Bean Soup-recept van Genius Kitchen een winnaar. Je hebt een hambot of hamblokjes nodig om deze op smaak te brengen, en er worden Great Northern-bonen gebruikt in plaats van de zwarte bonen die veel voorkomen in veel bonensoeprecepten. Het beste gedeelte? Zet dit van tevoren klaar en zorg dat het eten klaar staat als je na het werk door de deur loopt.

7. Beste hartige soep

Afbeelding
Afbeelding

De Cheeseburgersoep is een communitykeuze bij Genius Kitchen. Het heeft 112 beoordelingen en een bijna perfecte score. De combinatie van rundergehakt, kaas en groenten zou je een uur vol moeten houden. Combineer het gerust met een salade voor een nog evenwichtigere, vullende ma altijd.

8. Beste vegetarische soep

Vegetarische soep
Vegetarische soep

Hou je van linzen? Linzensoep is de perfecte oplossing voor vegetariërs of mensen die van Meatless Mondays houden. De beste linzensoep is van Alton Brown van FoodNetwork.com en gebruikers beoordelen deze met 5 van de 5 sterren. Naast het pond linzen dat het recept vereist, gebruik je uien, wortels, tomaten, geroosterde komijn, koriander en paradijskorrels. Het is een ongebruikelijke variant op een klassieker, maar niet zo ver verwijderd van een basisrecept voor linzensoep dat kieskeurige eters het meteen zullen afwijzen.

9. Beste Mulligatawny-soep

Mulligatawny-soep
Mulligatawny-soep

De beste Mulligatawny-soep vind je op AllRecipes.com. Met meer dan 1.100 beoordelingen heeft het nog steeds een beoordeling van 5,0 sterren. De combinatie van curry, peper, slagroom, bouillon, kip, groenten, appel en rijst maakt dit een zachte, hartige en bevredigende optie. Je hebt niet eens zijkanten nodig.

10. Beste snelle en gemakkelijke soep

Snelle en gemakkelijke soep
Snelle en gemakkelijke soep

De Minestrone op FoodNetwork.com duurt slechts 45 minuten om te maken. Als je de kippenbouillon omschakelt naar groentebouillon, is deze ook vegetarisch vriendelijk. Met 161 beoordelingen heeft het een beoordeling van 5,0 sterren. Het vraagt om wortelen, uien, selderij, bruine bonen, sperziebonen, tomaten, elleboogpasta en kruiden en het zorgt voor een lichtere optie. Als je niet van zwaardere, romige soepen houdt, of als je gewoon iets nodig hebt dat je in minder dan een uur kunt klaarmaken, dan is deze iets voor jou.

Aanvullende tips

Als je soep maakt, begin dan waar mogelijk met zelfgemaakte bouillon en bouillon. Ingeblikt is prima, dus zorg ervoor dat je daar ook wat van bij de hand hebt. Maak je soepervaring nog beter met deze tips:

  • Houd de basis altijd bij de hand, zodat je indien nodig een soep kunt bereiden. Dingen als uien, wortelen, aardappelen, selderij, tomaten en bonen uit blik en diepvriesgroenten zijn een goede basis.
  • Plan om soep te maken van restjes. Bespaar geld en zorg ervoor dat er geen eten verloren gaat door creatief te worden met wat er aan het eind van de week nog in de koelkast ligt.
  • Gebruik de slowcooker om veel te bereiden zonder veel moeite of tijd aan het fornuis. Eet er wat van, vries de rest in en je hebt een ma altijd klaargemaakt voor een drukke week. Omdat het eten 's ochtends al in de slowcooker staat, heb je meer tijd om te ontspannen en te genieten van je avond of weekend.
  • Als je extra tijd hebt, rooster dan eerst je groenten voor meer smaak.

Een heerlijke ma altijd

Serveer je soepen in mooie kommen en vergeet niet om toppings toe te voegen als je dat wilt. Hierdoor kun je gemakkelijk een hele ma altijd van soep maken.

Aanbevolen: