Inzicht in de United States Justice Foundation

Inhoudsopgave:

Inzicht in de United States Justice Foundation
Inzicht in de United States Justice Foundation
Anonim
vlag
vlag

De United States Justice Foundation (USJF) is de stem van de conservatieve politiek in de Amerikaanse rechtbanken. Van gedenktekens aan de Berlijnse Muur tot Pro-Life-bewegingen, de stichting publiceert studies, geeft voorlichting aan het publiek en procedeert over kwesties die conservatieven van alle generaties interesseren.

De basisprincipes van de United States Justice Foundation

USJF richt zich op wat de leiders en aanhangers van de organisatie als gerechtigheid beschouwen en probeert het begrip te bevorderen van belangrijke kwesties die zowel de politieke arena's als de natie als geheel beïnvloeden. De USJF is een non-profitorganisatie van openbaar belang, die zich richt op juridische acties die het Amerikaanse publiek informeren en conservatieve standpunten bevorderen.

De groep werd in 1979 opgericht door een groep advocaten die een conservatief standpunt in het rechtssysteem wilden bevorderen. Sinds ongeveer die tijd is de USJF betrokken bij het afleggen van getuigenissen aan de Amerikaanse Senaat over kandidaten en aangestelden voor het Hooggerechtshof. Je kunt ook over de USJF lezen op hun website of betrokken raken bij de plaatselijke conservatieve groepering in jouw stad voor meer informatie.

De problemen die zijn aangepakt

De USJF is het conservatieve antwoord op de meer productieve en bekende American Civil Liberties Union (ACLU), en de kwesties die de organisatie op zich neemt zijn meestal geworteld in een rechtse, op de Republikeinen gerichte manier. Van pro-life tot onderzoeken naar president Obama, ze zijn onlangs gepassioneerd geweest over de volgende onderwerpen.

Wapenrechten voor gehandicapte veteranen

Toen er voorstellen werden gedaan en plannen werden gemaakt om het wapenbezit te beperken tot mensen die als 'incompetent' werden beschouwd, met name Amerikaanse veteranen, kwam USJF tussenbeide. Het werk omvat onder meer het indienen van rechtszaken tegen het Veterans Affairs-kantoor, dat brieven verzond met details over het beleid naar dierenartsen. De organisatie blijft staatswapenwetten onderzoeken en onderzoeken hoe deze de grondwet kunnen schenden.

Immigratie en grensbescherming

USJF ondersteunt extreme inspanningen om de VS en haar grenzen te beschermen. Onlangs dienden ze een motie in om de uitvoering van het uitvoeringsbesluit van president Trump over het vluchtelingen- en reisverbod mogelijk te maken, ondanks protesten van staten en andere advocaten. De groep ondersteunt ook het recht van de staat om vluchtelingen en immigranten de toegang tot hun grondgebied te weigeren.

Definitie van huwelijk en geslacht

De USJF is ook een uitgesproken voorstander van de 'bescherming van het huwelijk'. Toen Californië onlangs in debat raakte over Proposition 8, dat het homohuwelijk zou verbieden, steunde de USJF dit voorstel. De groep heeft ook kleinere zaken op zich genomen, zoals de kant kiezen van een bakker uit Colorado die weigerde een bruidstaart te maken voor een homopaar.

Meer recentelijk heeft USJF stelling genomen tegen uitspraken die transgender kinderen en tieners toestaan de badkamer te gebruiken die past bij hun geïdentificeerde geslacht in plaats van bij hun biologische geslacht.

Pro-Life-berichtpromotie

Een van de langste en meest lopende kwesties van de USJF is abortus, of beter gezegd de uitbanning ervan. Ze zijn actief in een evenement dat bekend staat als het 'Pro-Life Training Camp', waarin ze hun anti-abortusboodschappen promoten op het strand van San Bernardino. Ze publiceren ook opiniestukken op hun blog over actuele gebeurtenissen in het abortusdebat.

Fondsenwerving en donaties

De UJSF onderhoudt zichzelf door middel van fondsenwerving en donaties, omdat het een 501(c)(3) non-profitorganisatie is. Via de officiële website kunt u online een donatie doen voor elk gewenst bedrag. Hiermee kunt u kiezen tussen een eenmalige donatie of een maandelijkse gift. Fondsen dragen bij aan de gratis verspreiding van materiaal onder het publiek, juridische verdediging in gevallen van algemeen belang en het aansprakelijk stellen van politieke kandidaten voor hun conservatieve beloften.

Laat uw mening tellen

Als u overweegt een donatie te doen aan de USJF, neem dan de tijd om goed onderzoek te doen en weet wat u steunt. Als u merkt dat u persoonlijk gepassioneerd bent door hun standpunten, dan kan dit een geweldige organisatie zijn waarvoor u uw filantropische inspanningen kunt uitoefenen.

Aanbevolen: