Opties voor kinderbedtenten

Inhoudsopgave:

Opties voor kinderbedtenten
Opties voor kinderbedtenten
Anonim
Meisje dut in de tent
Meisje dut in de tent

Stel je een fantasieland voor, gehuld in een wereld van slaperige tijd, en je hebt het beeld van de perfecte kinderbedtent. Een knus hoekje speciaal ontworpen voor kinderen. Kinderbedtenten bieden veel voordelen voor kinderen en hun ouders.

Soorten kinderbedtenten

Bedtenten zijn er in allerlei maten, stijlen en prijsklassen, dus er is voor elk kind iets dat precies goed is. Houd rekening met uw behoeften, budget en de maat van het kinderbed en kies vervolgens het soort bedtent dat het beste bij uw gezin past.

Privacy-bedtent

Een privacy-bedtent bedekt het hele bed en wordt doorgaans vastgemaakt met een hoeslaken dat aan de tent is genaaid. Sommige hebben flappen waar het kind naar binnen kan, terwijl andere een oprolbaar zonnescherm voor een deur hebben of zelfs een ritssluiting voor totale privacy. De meeste stijlen hebben een ronde dakvorm. Deze zijn geweldig voor kinderen die moeite hebben om in bed te blijven terwijl ze proberen in slaap te vallen, lichte slapers zijn of 's nachts bang zijn om naar bed te gaan.

Galactic Spaceship-tent met twee bedden voor kinderen
Galactic Spaceship-tent met twee bedden voor kinderen
  • Privacy Pop's The Bed Tent kost iets minder dan $ 130 voor een twin-size. Het strakke ontwerp en de verscheidenheid aan opties zoals rits- of roldeuren en de toepassing op alle soorten matrassen maken het modieus en functioneel voor elk kind. Het wordt geleverd in 13 kleuren, zoals Camo of Teal, en 8 maten, waaronder Twin XL, Toddler en Twin Bunk.
  • Krijg een fantasierijke en privéruimte met een Galactic Spaceship Twin Bed Tent van Walmart voor ongeveer $ 165. Van buiten lijkt het op een blauw en zilver ruimteschip en van binnen kunnen kinderen een sterrenstelsel zien.

Als je een beperkt budget hebt en op zoek bent naar een klassieke tentlook, probeer dan de Gigakid Dream House bedtent. Deze tent ziet eruit als een huis, er past een tweepersoonsbed in en kost slechts ongeveer $ 50

Klamboe Bedtent

Doorzichtig mesh omringt het bed van je kind met een klamboe bedtent. Deze tenten passen doorgaans op het hele bed, net zoals een privacytent, maar je kunt het kind nog steeds in de tent zien en zij kunnen jou ook zien. Klamboes zijn meer decoratief en passen goed in slaapkamers met een safari- of jungle-thema. Ze bieden een leuke slaapplek met een vleugje extra veiligheid.

Lichtgevende bedtent onder de zee
Lichtgevende bedtent onder de zee
  • Geef de kleine prinses in je leven een magische tent met een tweepersoonsbed, zoals de Light-Up Under the Sea bedtent voor slechts $ 145. Het aqua-mesh is gedrapeerd als een rok van een Disney-prinses en is voorzien van koraalaccenten en een LED-zee-egellicht voor het kind dat van De Kleine Zeemeermin houdt.
  • De yurtvorm van de Mongolia Net-bedtent is laag voor kamers met lage plafonds. Voor slechts $ 20 krijg je een doorzichtige klamboe-tent van dubbele grootte met twee deuren met ritssluiting.
  • Voeg een vleugje kleur toe aan het bed van je kind met de pop-up klamboetent voor ongeveer $ 35. Kies uit puur blauw, roze of bruin in deze eenvoudig op te zetten tent die verkrijgbaar is in de maten Twin, Twin XL, Full, Queen, King of California King.

Tunnelbedtent

Een tunnelbedtent heeft de vorm van een brede tunnel en bedekt ongeveer driekwart van het bed. Kinderen kunnen in één open uiteinde kruipen dat naar het voeteneinde van het bed is gericht. Deze tenten zijn vaak gemakkelijker op te zetten dan tenten met volledige privacy, maar bieden vrijwel dezelfde privacy.

KAO Mart luifeltent voor IKEA Kura bed
KAO Mart luifeltent voor IKEA Kura bed
  • Dream Tents zijn een populair merk van korte tunnelbedtenten die verkrijgbaar zijn in Twin voor iets minder dan $ 20 of Full/Queen voor iets minder dan $ 30. Elke tent heeft een thema met uitvoerig geïllustreerde stoffen zoals Space Adventure, Fairytale Forest en Undersea World. Ze zijn supergemakkelijk aan te trekken met plastic sluitingen die onder de matras doorlopen.
  • Als je het IKEA Kura Bed bezit, kun je de KAO Mart Canopy tunnelbedtent ervoor kopen in groen of blauw voor slechts ongeveer $ 24. Het kan aan de zijkanten van dit specifieke bed worden geklikt, maar de opmerkingen suggereren dat een handige ouder dit aan elk bedframe kan bevestigen.

Stapelbed of hoogslapertent

Als uw kind een stapelbed of hoogslaper heeft, kunt u een bedtentenset kopen die het hele bed bedekt en eruitziet als een echt huis, kasteel of ander bouwwerk. Dit soort bedtent verandert het bed van je kind in een magisch speelhuis en knus slaapgedeelte. Gezinnen met beperkte ruimte voor groot speelgoed kunnen de bedtent gebruiken om het bed als speelruimte te verdubbelen. Ze werken ook geweldig voor kinderkamers met een extravagant thema.

  • Verander het gehele hoogslaper van uw kind in een jachtblinde of geheime militaire basis met het Camouflage Tent-stapelbed. Het kost bijna $ 300, maar beschikt over een tunnelbedtent voor het bovenste bed en gordijnen om het onderste bed of het onderste gedeelte van een hoogslaper volledig te omsluiten.
  • Transformeer het bovenste bed van uw kind met een universele tentset in wit en roze met een uitgesneden raam met gordijnen en een hemeldak dat over de hele lengte van het bed loopt voor slechts $ 130.

Vormige bedhemel

Maak een leuk bed met een gevormde bedhemel die over het hoofd van je kind hangt, maar niet noodzakelijkerwijs over het hele bed verspreid is. Bij dit type overkapping draait het meer om een decoratief tintje dan wat dan ook.

  • De schattige House Canopy van Pottery Barn Kids kost ongeveer $ 80 en is voorzien van witte, rode en blauwe stoffen. De luifel zit over het hoofd van uw kind en heeft de vorm van een huis met ramen aan de zijpanelen.
  • Als het bed van je kind tegen de muur rust, probeer dan de Justina Blakeney canvas gehaakte luifel die over de hele muur loopt en dan gewoon naar buiten als een gestructureerde luifel zoals je die misschien in een winkelpui ziet. De prachtige overhang is gehaakt en voorzien van franjes in deze gebroken witte overkapping die ongeveer $ 150 kost.

Gedrapeerde bedhemel

Raketbedhemel
Raketbedhemel

Gedrapeerde bedhemels hangen aan het plafond en zijn voorzien van een grote ring of hoepel gedrapeerd met vloeiende stof. Afhankelijk van waar je de ring ophangt en hoe je de stof plaatst, kun je verschillende looks en bedbedekking krijgen. Kinderen kunnen zichzelf insluiten wanneer ze dat willen, of de luifel net boven hun hoofd houden en aan de zijkanten gedrapeerd.

  • Target's Pillowfort bedhemels zijn verkrijgbaar in standaardstijlen of grillige vormen, zoals de Castle Bed Tent met een grijs kasteelmuurmotief of de Rocket Bed Canopy in de vorm van een grote raket. Alle Pillowfort-luifels kosten tussen de $30 en $40 dollar per stuk.
  • De Princess Bed Canopy van Walmart is verkrijgbaar in beige, grijs, roze of wit en heeft een puntige bovenkant van effen, vloeiende stof. Prijzen variëren per kleur van ongeveer $ 13 tot $ 35.

Voordelen van kinderbedtenten

Moeder en zoon in Tipi-tent
Moeder en zoon in Tipi-tent

Bedtenten zijn constructies die veilig op het bed van een kind worden geplaatst, zodat ze onder de tent kunnen klimmen en volledig kunnen ontspannen. Een tent kan bedtijd leuk en spannend maken, vooral als kinderen alleen tijdens de nachtelijke uren toegang tot de tent krijgen. Na verloop van tijd kan het gebruik van een bedtent een voorrecht zijn en veel kinderen zullen alleen maar meewerken om toestemming te krijgen om naar binnen te gaan en te gaan slapen!

Gevoel van veiligheid

Kinderen zijn berucht omdat ze zeggen dat ze bang zijn om te gaan slapen omdat er monsters onder hun bed liggen, ze zijn bang in het donker of ze zijn bang om alleen te zijn in hun kamer. Kinderbedtenten kunnen een directe oplossing zijn voor enkele van deze veelvoorkomende problemen.

  • Biedt een bedekking of een vorm van bescherming voor het kind.
  • De bedekking helpt een kind te geloven dat hij of zij veilig is voor alles wat eng is.
  • Tenten veranderen in mini-huisjes voor kinderen door er knuffels in te stoppen, zodat ze zich niet alleen voelen.

Gebruik de verbeelding

Een van de beste aspecten van bedtenten voor kinderen is dat ze kinderen aanmoedigen creatief te zijn en hun fantasie te gebruiken.

  • Kinderen kunnen doen alsof ze gaan slapen in een kasteel, in de trein, met hun favoriete prinses of in hun favoriete auto.
  • Tenten helpen kinderen in een gelukkige stemming in slaap te vallen en bevorderen zo een rustige slaap.
  • Bij het ontwaken kunnen kinderen besluiten om 's ochtends niet hun kamer uit te rennen om hun ouders wakker te maken.

Biedt privacy

Elk kind heeft een speciale plek voor privacy nodig. Vooral in een huishouden vol andere kinderen of als een kind een kamer deelt met een broer of zus, kan een bedtent een ruimte bieden om alleen te zijn. Een privéruimte is een perfecte plek om te lezen, na te denken, te spelen of zelfs te praten met een denkbeeldige vriend!

Kamperen in elke nacht

Alleen slapen kan voor veel kinderen eng en ongemakkelijk zijn. Maak het naar bed gaan veiliger en leuker met een coole bedtentoptie. Bedtenten en luifels kunnen worden gebruikt met elk type bed, inclusief luchtbedden, en kunnen zelfs fungeren als een unieke manier om een leeshoekje in de hoek van de kamer te creëren.

Aanbevolen: