Hoe je krachtgebieden activeert met Feng Shui

Inhoudsopgave:

Hoe je krachtgebieden activeert met Feng Shui
Hoe je krachtgebieden activeert met Feng Shui
Anonim
Feng Shui-kompas
Feng Shui-kompas

Activeer energiesectoren met feng shui om bepaalde gebieden van je leven te verbeteren. Door deze krachtgebieden te activeren met behulp van feng shui-principes, kun je meer positieve energie en focus brengen op belangrijke gebieden van je leven. De toepassing is doorgaans hetzelfde, ongeacht welke feng shui-school je beoefent. In de Black Hat Sect feng shui en de vorm- en kompasscholen van feng shui zal de locatie van je krachtgebieden verschillen vanwege de technieken die worden gebruikt om deze sectoren in je huis te bepalen.

Activeer krachtgebieden met Feng Shui

Om je krachtgebieden te activeren, gebruik je items, kleuren en arrangementen die de elementaire energie ondersteunen die die sector regeert. Ongeacht welke feng shui-school je beoefent en volgt, de activering van elementen is hetzelfde. Er zijn een aantal manieren waarop u uw krachtgebieden kunt activeren. Een daarvan is het gebruik van feng shui-remedies of elementverbeteringen. De andere manier is door het gebruik van symbolen.

Gebruik remedies en elementverbeteringen

Veel mensen noemen feng shui-remedies kuren, terwijl het gebruik van elementen in werkelijkheid meer een verbetering dan een remedie is. Het gebruik van elementen die in bepaalde delen van uw huis ontbreken, kan het slapende of zwakke element activeren en kracht geven. Feng shui-beoefenaars noemen dit het activeren van een element of krachtgebied in je huis.

Feng Shui-symbolen

Het gebruik van feng shui-symbolen om een element te activeren is vaak een onderwerp van verhitte discussies onder klassieke feng shui-beoefenaars. Er zijn twee stromingen als het gaat om symbolen die deze gebieden kunnen activeren. Veel beoefenaars geloven niet dat alleen een symbool een element kan activeren. Als het symbool echter uit een element bestaat, zoals hout, metaal, enz., dan wordt het gebruikt met dien verstande dat het symbool van alles kan zijn, zolang het maar uit het juiste element bestaat. De keerzijde van het argument is dat een symbool zijn eigen kracht heeft en een element kan activeren.

Vermijd een veelvoorkomende valkuil bij het activeren van krachtgebieden

Veel mensen, vooral feng shui-beginners, geloven dat ze elk soort feng shui-voorwerp moeten kopen dat beschikbaar is om gedekt te worden. Het eindresultaat is een huis met zoveel voorwerpen dat het lijkt op een winkel voor feng shui-parafernalia. Dit is net zo erg als het ontbreken van feng shui-elementen in je huis. Rommel is rommel, dus wees selectief en discreet bij het kiezen van elementen. Je kunt voorwerpen hebben die elementen in je huis activeren die geen Chinese kunstvoorwerpen zijn. Simpele dingen kunnen een element activeren. Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat het object gemaakt moet zijn van het feitelijke element dat u wilt verbeteren. Hieronder staan een paar voorbeelden van elementversterkers.

Houtelement - Rijkdom, gezin en gezondheid

witte orchideeën op witte achtergrond
witte orchideeën op witte achtergrond
  • Planten
  • Levende bloemen
  • Lucky bamboe

Earth Element - Educatie en romantiek

Groen fluorietkristal
Groen fluorietkristal
  • Kristallen
  • Gefacetteerde kristallen bollen
  • Aardewerk

Vuur

Rode glitterkaars
Rode glitterkaars
  • Kaarsen
  • Open haarden
  • Lampen
  • Hout om vuur aan te wakkeren

Water - Carrière

Close up van een waterfontein
Close up van een waterfontein
  • Waterfonteinen
  • Aquaria
  • Waterlandschappen
  • Schilderijen
  • Botenmodellen

Metaal - Creativiteit, nakomelingen, reizen, behulpzame mensen

Feng shui-munten vastgebonden met rietkoord
Feng shui-munten vastgebonden met rietkoord
  • Munten
  • Messing of koperen dienbladen
  • Standbeelden

Krachtgebieden voor de Black Hat-sekte Feng Shui

In de huidige westerse cultuur is feng shui een ware rage, vooral feng shui van de Black Hat Sect. Veel mensen vinden deze feng shui-school erg nuttig. Als je Black Hat oefent, gebruik je een bagua-kaart om elk deel van je huis te bepalen. Plaats de bagua op dezelfde manier over elk huis, met de noordkant van de bagua over de vooringang heen. Je voordeur zal dan vallen op het gebied van algemene kennis, carrière of behulpzame mensen. De zuidkant van de bagua moet altijd over de bovenkant van uw huis worden gelegd en de stroomgebieden identificeren op basis van die overlay.

Vorm en Kompas Feng Shui Krachtgebieden

Vorm en kompas feng shui gebruikt kompasmetingen en verschillende formules om tot wiskundige evaluaties van uw huis, u en elk lid van uw gezin te komen. Er zijn drie basisanalyses die u wilt uitvoeren om uw individuele energiegebieden, uw huis en elk gezinslid te lokaliseren. Zonder deze analyses uit te voeren, kun je niet weten waar stroomgebieden zich bevinden.

Vliegende ster

De Flying Star is een analyse van geboortedata, inclusief die van jou, elk lid van je familie en natuurlijk de geboortedatum van je huis, de datum waarop de bouw voltooid is. Dit is de allereerste analyse die u moet uitvoeren om mogelijke probleemgebieden te identificeren.

Achthuizentheorie

Deze analyse, vaak verwezen naar Eight Mansions, zal bepalen hoe goed jij en je huis bij elkaar passen. U kunt bepalen welke kamers de beste plekken zijn om tijd door te brengen en welke u beter kunt vermijden. Ook ontdek je de beste aanwijzingen om te slapen, eten, werken, studeren en spelen.

Pijlers van het lot

Door een Pillars of Destiny-analyse uit te voeren, kun je jouw persoonlijke element en de relatie ervan tot het element van je huis ontdekken. Dat betekent dat als het element van je huis vuur is en je element water, je verschillende dingen moet doen om de negatieve effecten tegen te gaan van deze twee elementen die strijden om dezelfde ruimte.

Verder kijken dan elementen om krachtgebieden te activeren

Je moet ook rekening houden met de functie en het doel van de kamer wanneer je krachtgebieden met feng shui wilt activeren en alles wilt toevoegen dat deze functies ondersteunt en versterkt.

Aanbevolen: