Gratis militaire toegang tot attractieparken

Inhoudsopgave:

Gratis militaire toegang tot attractieparken
Gratis militaire toegang tot attractieparken
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Promoties die gratis militaire toegang tot themaparken bieden, kunnen militaire gezinnen helpen genieten van een spannend themaparkuitje zonder zich zorgen te hoeven maken over de hoge kosten van parktoegang. Voor sommige gezinnen, vooral degenen die te maken krijgen met aanstaande of lopende uitzendingen, kan gratis toegang tot het pretpark een geweldige manier zijn om samen tijd door te brengen als ze binnenkort een lange tijd uit elkaar zullen gaan.

Gratis militaire toegang vinden tot themaparken

Veel themaparken bieden op bepaalde dagen gratis militaire toegang, met name op 4 juli en Memorial Day. Andere parken bieden mogelijk gratis toegang aan militairen in uniform, of in combinatie met promotie-aanbiedingen die worden gesponsord door lokale bedrijven of patriottische organisaties. Gratis toegang is echter niet altijd gemakkelijk te verkrijgen, en servicepersoneel moet verschillende beperkingen en voorwaarden onderzoeken, zoals:

  • Type dienst: Sommige parken bieden gratis toegang aan zowel actieve als reserve-strijdkrachten, terwijl bij andere parken minder toestemming is verleend. De tak van de dienst kan van belang zijn, en of een persoon al dan niet met pensioen is, kan een factor zijn bij een gratis toegangsaanbod.
  • Blackout Dates: Zoals bij veel kortingsaanbiedingen is gratis militaire toegang tot themaparken mogelijk niet op alle data geldig. Weekends en feestdagen zijn vaak uitgesloten, hoewel er speciale uitzonderingen kunnen bestaan op basis van het beleid van elk park.
  • Aantal tickets: Het aantal gratis toegang dat aan elk lid van de strijdkrachten wordt toegekend, kan variëren. Sommige programma's laten alleen het individu toe, terwijl andere ook een beperkt aantal gratis kaartjes aanbieden voor directe familieleden.
  • Uniformen: Sommige programma's zijn beperkt tot individuen in uniform.
  • Identification: Voor alle gratis militaire toelatingsprogramma's is een geldig militair identiteitsbewijs vereist. Als een gezin het programma gebruikt terwijl het servicelid wordt uitgezonden, kunnen bewijs van actieve dienst en inzetorders vereist zijn. Andere programma's vereisen dat het militair personeel aanwezig is om te profiteren van het gratis toegangsaanbod.
  • Expiration: De meeste aanbiedingen voor gratis toegang hebben een vervaldatum, hoewel de programma's kunnen worden vernieuwd of verlengd op basis van hun populariteit en de economische situatie van het park. Sommige aanbiedingen kunnen meerdere keren door dezelfde persoon worden gebruikt, terwijl andere na één keer gebruik vervallen.

Voorbeeldprogramma's voor gratis toegang

De drie populairste gratis militaire toelatingsprogramma's worden gesponsord door enkele van de grootste themaparkketens van het land: Disney, Six Flags en Busch Gardens.

Afbeelding
Afbeelding
  • Disney's Armed Forces Salute: Alle actieve en gepensioneerde militairen hebben recht op één meerdaags gratis toegangsticket voor het park van W alt Disney World. Hoewel alleen het servicepersoneel de gratis kaartjes kan krijgen, zijn er extra kaartjes beschikbaar voor gezinsleden met grote kortingen. Er zijn ook kortingen op vakantiepakketten, W alt Disney World-resorts en andere Disney-attracties beschikbaar.
  • Six Flags Military Appreciation Days: In september 2009 boden twaalf deelnemende Six Flags-parken gratis videoconferenties, telefoongesprekken en internettoegang aan militaire families aan om te communiceren met hun dierbaren in het buitenland. Militair personeel dat een proefrit maakte met auto's bij deelnemende Chrysler-, Dodge- en Jeep-dealers kon een gratis pakket van vier toegangskaarten voor het park ontvangen.
  • Here's to Heroes: Met dit programma, gesponsord door Anheuser-Busch, kan al het militair personeel dat zich registreert gratis toegangskaarten voor één dag ontvangen voor de themaparken van Busch, waaronder Busch Gardens Williamsburg en Sesamplaats. De servicemedewerker ontving een ticket en kon maximaal drie extra gratis tickets aanvragen voor direct afhankelijke personen, maar het programma is niet beschikbaar voor gepensioneerd militair personeel.

Dit zijn slechts voorbeeldprogramma's en aanbiedingen; algemene voorwaarden kunnen jaarlijks veranderen en individuen die geïnteresseerd zijn in dit soort toegangskortingen voor militaire parken moeten contact opnemen met de parken voor actuele informatie en actuele aanbiedingen.

Extra militaire kortingen

Hoewel niet alle parken gratis militaire toegang bieden, hebben veel parken wel militaire kortingen die voor veel gezinnen een aanzienlijke besparing kunnen opleveren. Om dergelijke kortingen te ontvangen, moet doorgaans een bewijs van militaire dienst worden getoond en moeten mogelijk kaartjes worden gekocht bij de parkpoort. Hoewel militaire toegangskortingen aanzienlijk kunnen zijn, is het altijd verstandig om deze aanbiedingen te vergelijken met andere kortingstickets voor pretparken om er zeker van te zijn dat u de best mogelijke deal vindt.

Servicepersoneel dat een bezoek aan het attractiepark plant, moet altijd contact opnemen met het park en vragen naar de mogelijkheden voor kortingen en gratis kaartjes. Niet alle aanbiedingen voor gratis militaire toegang tot themaparken worden geadverteerd.

Aanbevolen: