Afdrukbare Mad Libs voor middelbare scholieren

Inhoudsopgave:

Afdrukbare Mad Libs voor middelbare scholieren
Afdrukbare Mad Libs voor middelbare scholieren
Anonim
Student leest vanaf een tablet omringd door smileyklasgenoten
Student leest vanaf een tablet omringd door smileyklasgenoten

Mad libs printables geven tieners de kans om een origineel verhaal te creëren, woordsoorten op te frissen en wat plezier te hebben met vrienden. Elke voor de leeftijd geschikte, gratis afdrukbare gekke lib vraagt de deelnemers om de lege plekken in te vullen voordat ze het verhaal lezen, als een manier om het compleet te maken.

Drie gratis afdrukbare Mad Libs

Om de printables te gebruiken, klikt u op de afbeelding en de printable wordt geopend als PDF. Als u problemen ondervindt, kunt u deze handleiding gebruiken voor het oplossen van problemen.

Het sollicitatiegesprek uit de hel

Dit is allesbehalve een typisch sollicitatiegesprek. De duivel zelf zoekt mensen, en jij was dapper genoeg om te solliciteren. Vul de lege plekken in om dit interview uit de hel grappig of eng te maken. Pas op: de duivel geeft het meeste om wat je draagt.

Leraren kunnen printables in Mad Lib-stijl in verschillende omgevingen gebruiken. The Job Interview From Hell is een geweldig verhaal om te gebruiken met middelbare scholieren die zich voorbereiden op een eerste sollicitatiegesprek.

Het verhaal zet tieners niet alleen aan het denken over cruciale onderdelen van sollicitatiegesprekken, maar zal ook de sfeer van dit doorgaans zenuwslopende scenario verlichten.

Een zomers liefdesverhaal

Vul de lege velden in om te bepalen hoe lang jouw zomerromantiek duurt. Dit lieve liefdesverhaal kan eigenzinnig en ongemakkelijk worden, afhankelijk van de woorden die je kiest, dus kies verstandig.

A Summer Love Story is geschreven vanuit het perspectief van een meisje dat diep verliefd wordt op een jongen die aan het einde van de zomer moet vertrekken. Elk tienermeisje kan alleen of met vrienden plezier beleven aan het bedenken van de perfecte zomerromantiek. Dit verhaal zou leuk zijn om als groep te doen tijdens logeerpartijtjes, verjaardagsfeestjes voor alleen meisjes, of in een meisjesprogramma op school. Het afdrukbare bestand kan eenvoudig worden aangepast om andere soorten relaties op te nemen door een paar voornaamwoorden te vervangen.

Rondleiding door de campus

Een rituele ervaring in het selectieproces voor een universiteit omvat begeleide rondleidingen op de campus. Hoewel sommige tours misschien saai zijn, is deze dat allesbehalve. Tour the Campus is een typisch saaie universiteitstour en maakt er een onvergetelijke ervaring van.

Perfect voor gebruik thuis of op school met tieners die aan de universiteit denken. Dit verhaal biedt een leuke manier om de geschiedenis van een fictieve universiteit te verkennen. Universiteiten kunnen het verhaal ook gebruiken als extra activiteit tijdens een daadwerkelijke campusrondleiding om de stemming te verlichten.

Meer Mad Lib-stijlverhalen

Hoewel Mad Libs de naam is van het bedrijf dat bekend staat om het creëren van deze verhaalstijl, is het ook de term die doorgaans wordt gebruikt om elk verhaal te beschrijven dat dezelfde stijl volgt. Het bedrijf Mad Libs verkoopt boeken vol verhalen over vrijwel elk onderwerp. Er zijn echter ook veel plaatsen waar u gekke libs online kunt spelen of leuke versies voor elke leeftijdsgroep kunt afdrukken.

  • Een dag uit het leven van een student is misschien een leuke introductie tot het studentenleven voor middelbare scholieren en senioren. Met deze online "Mad Glib" kunnen tieners woorden invoeren of de knop 'willekeurig woord' selecteren voor wat meer variatie.
  • Kunstklas! beschrijft een briefje van een leerling aan de leraar waarin wordt uitgelegd waarom hij te laat was voor de les. Tieners zullen dol zijn op de gekke excuses die ontstaan door het gebruik van willekeurige woorden.

Mad Lib printables zijn verhalen met een twist

Mad Libs-verhalen breiden de leeservaring uit door van de lezer ook een auteur te maken. Deze verhalen kunnen voor eindeloos plezier zorgen als verschillende woorden worden gebruikt om de lege plekken in te vullen.

Aanbevolen: