Pranks om uit te halen tijdens zomerkampen

Inhoudsopgave:

Pranks om uit te halen tijdens zomerkampen
Pranks om uit te halen tijdens zomerkampen
Anonim
lacht met vrienden op kamp
lacht met vrienden op kamp

Pranks uithalen met kampeerders en begeleiders op zomerkamp helpt kinderen een band op te bouwen, samen plezier te hebben en de routine van geplande activiteiten te doorbreken. De beste kampgrappen moeten luchtig en niet kleingeestig of fysiek gevaarlijk zijn, zodat ze voor iedereen leuk en veilig zijn. Zoek naar grappen waarvoor niet veel benodigdheden nodig zijn en zorg ervoor dat je kamp openstaat voor onschuldige praktische grappen.

Voedselgrappen

Van geheime snacks tot groepsma altijden: knoeien met eten is gemakkelijk, onschadelijk en leuk. Als je de ingrediënten voor deze grappen niet naar binnen kunt smokkelen, kun je ze misschien wel uit de eetzaal sluipen.

Beschimmeld voedsel

Brood Met Vorm
Brood Met Vorm

Het enige wat je nodig hebt is groene kleurstof en een momentje alleen met lichtgekleurd voedsel zoals suikerkoekjes, brood of wafels. Als niemand kijkt, druppel dan een paar druppels groene kleurstof op een brood of een grote hoeveelheid pasta. Andere kampeerders zullen worden geëxtrapoleerd als ze naar het eten grijpen, en adviseurs of koks zullen in de war raken.

Geen S'more

Maak onder het mom van vrijgevigheid nep-s'mores voor je vrienden of adviseurs. Gebruik echte Graham crackers aan de buitenkant om het er normaal uit te laten zien. Spuit aan de binnenkant slagroom in een gesmolten marshmallowvorm en beleg met een paar stukjes bakchocolade. Wanneer je doelwit in hun 's'more' bijt, spuit de slagroom alle randen eruit en zal de bittere chocolade niet aantrekkelijk zijn.

Neplimonade

Serveer verfrissende neplimonade aan nietsvermoedende kampeerders. Je hebt een grove, eetbare vloeistof nodig die dezelfde kleur heeft als gewone of roze limonade. Het sap in een pot bananenpaprika's is een goede gele optie, terwijl het sap in een pot marasquinkersen goed is voor roze. Giet het sap in een kopje of kan en voeg voldoende water toe om de kleur te verdunnen. Als je klaar bent, moet het lichtroze of geel zijn. Wacht tot na een fysieke activiteit en bied dan je brouwsel aan. Zelfs als mensen van deze smaken houden, verwachten ze het niet en spugen ze het drankje waarschijnlijk uit.

Vuile eetzaal

Alles wat je nodig hebt voor deze grappige grap zijn chocoladejimmies, die kleine hagelslag die je op ijs krijgt en eruit ziet als kleine staafjes. Sluip de eetzaal binnen als deze leeg is, maar vóór een grote ma altijd, en strooi jimmies over de tafels en stoelen. Wanneer mensen voor het eerst binnenkomen, denken ze dat de plek bedekt is met mieren- of muizenuitwerpselen. Hoe dan ook, ze zullen worden geëxtrapoleerd!

Pranken voor het slapengaan

Een van de gemakkelijkste tijden om mensen voor de gek te houden is terwijl iedereen slaapt. Slumberparty-grappen werken goed op een zomerkamp, omdat elke nacht een logeerpartijtje met vrienden is. Je moet heimelijk zijn en langer wakker kunnen blijven dan anderen om deze slaapstreken uit te halen.

Sandy slaapzak

zand dat door de vingers stroomt
zand dat door de vingers stroomt

Als je ooit naar een strand bent geweest of in een zandbak hebt gespeeld, weet je dat zand moeilijk te verwijderen is. Neem zand mee of pak wat van het kampstrand en veeg een beetje af in de slaapzak van je doelwit. De kleine korrels zullen vast komen te zitten in de pluizige stof. 's Nachts kan het zand jeuken en 's ochtends worden ze erdoor bedekt wakker. Het is niet waarschijnlijk dat je vrienden al het zand eruit krijgen, ook al wassen ze de tas een paar keer. Als je geen toegang hebt tot zand, werken glitters ook prima.

De Doornroosjebehandeling

Als het doelwit van je grap slaapt, geef haar dan een make-over door wat minder mooie make-up aan te brengen. Gebruik voor het beste resultaat heldere, lelijke kleuren in poeders en crèmes die gemakkelijk aan te brengen zijn. Veeg tot slot handlotion in haar haar. Ze heeft geen andere keuze dan zich goed te schrobben onder de douche om alles eraf te krijgen.

Kussenverrassing

Een leuke, aanpasbare grap om met je medekampeerders uit te halen, is door hun kussensloop te vullen met noppenfolie, zodat deze opduikt als ze gaan liggen. Vouw de noppenfolie op totdat deze ongeveer net zo dik is als het kussen van je doelwit en vervang het kussen door de noppenfolie in de kussensloop. Als ze gaan liggen, zal het knallen en ze bang maken. Een andere luidruchtige kussenoptie is om een klein ballon- of whoopeekussen onder het kussen in de kussensloop te plaatsen. Als je een grotere impact wilt, leg dan een gevulde waterballon onder hun kussen. Wanneer je doelwit gaat liggen voor de nacht, zal hij knallen en haar bed nat maken.

Je wordt in de gaten gehouden

Je hebt heel veel van die grote knutselspullen, googly eyes en lijmstippen nodig voor deze praktische grap voor stapelbedden. Nadat iedereen is gaan slapen, gebruik je de lijmstippen om gigantische wiebelogen rond de onderkant van het bovenste bed te plakken. Wanneer de persoon op het onderste bed wakker wordt, zal hij opgeschrikt worden door alle ogen die op hem gericht zijn.

Gedeelde ruimte-grappen

Prankjes uithalen in de badkamers, je hut en andere plaatsen die door veel mensen worden gebruikt, zorgen voor meer anonimiteit. Bij kampeergrappen bedoeld voor grotere groepen wordt gebruik gemaakt van apparatuur die in de open en openbare ruimtes wordt achtergelaten.

Wat stinkt?

meisje knijpt haar neus dicht
meisje knijpt haar neus dicht

Om dit voor elkaar te krijgen, hoef je alleen maar een blikje tonijn en een blikopener de hut in te smokkelen. Open het blikje en leg het onder een bed of op een andere plaats waar het niet gemakkelijk wordt opgemerkt. Na een paar dagen begint de tonijn te stinken, en zowel begeleiders als kampeerders zullen er plezier in hebben om de bron van de geur te lokaliseren. Deze kun je het beste trekken in een hut waar je niet in slaapt.

Vuile toiletten

Stel deze grap in nadat iedereen in slaap is gevallen. Opstaan als het nog donker is en naar gedeelde badkamers lopen is voor veel kampeerders al eng genoeg. Deze grap zal hen echter een nog enger imago geven. Verzamel dikke modder en plaats kleine klontjes ervan in elk toilet. Zorg ervoor dat de modder niet vol grote stenen of andere dingen zit die de toiletten kunnen verstoppen. Wanneer kampeerders de badkamers gaan gebruiken, zullen ze "kak" in alle toiletten aantreffen!

Kleverige schoenveters

Elk kamp heeft marshmallows, en dat is alles wat je nodig hebt voor deze truc. Verzamel gesmolten marshmallows en ga dan naar een hut. Bind elk paar sneakers zoals normaal vast en smeer gesmolten marshmallow op de strikken. De witte kleur van de marshmallow past goed bij de standaard witte schoenveters, zodat je slachtoffers deze verrassing niet zullen verwachten. Als kinderen hun schoenen gaan losmaken, raken hun handen bedekt met plakkerige klodder.

Vaseline op een deurknop

Als je een beetje vaseline of een ander glibberig middel zoals haargel op een deurknop doet, wordt het bijna onmogelijk om deze te openen. Wrijf wat van je gladde spullen over de buitenhandgreep van een cabine- of badkamerdeur. Hierdoor wordt voorkomen dat mensen de kamer binnenkomen, maar worden er in geval van nood geen mensen in de kamer opgesloten. Zorg ervoor dat je het gladstrijkt op de deurknop, zodat het niet opv alt.

Geheime voorraad

Je moet vooruit plannen voor deze dwaze grap. Voordat je naar het kamp gaat, verzamel je spullen waar anderen zich misschien voor schamen als ze betrapt worden. Jongens willen bijvoorbeeld niet dat anderen zien dat ze meisjesondergoed of een knuffel in hun plunjezak hebben. Meisjes kunnen zich schamen als iedereen een foto van hun moeder of een met een kus bedekte poster van een schattige jongen in hun tas ziet. Op een avond, wanneer iedereen slaapt, berg je deze geheime voorwerpen op in de bovenkant van ieders tas. Als iedereen zich 's ochtends aankleedt, zullen ze de gênante spullen in elkaars koffers opmerken.

Extreme zomerkampgrappen

Extreme streken houden in dat je iets doet dat zo groot is dat het bijna iedereen op het kamp treft, vergelijkbaar met een seniorengrap op school. Dit kan moeilijk zijn om voor elkaar te krijgen en vereist meestal teaminspanning van een paar bedriegers.

Bunk Maze

Kinderen bewegen zich tussen hangende gele string
Kinderen bewegen zich tussen hangende gele string

Het enige wat je nodig hebt is een dun touwtje om een doolhof rond een hut te creëren. Kies je doelwit en wacht tot hun hut leeg is. Je hebt ongeveer 3 tot 5 mensen nodig, elk met hun eigen kluwen touw, om de klus snel te klaren. Bind het ene uiteinde van je touwtje aan een bed in de cabine. Loop door de kamer en wikkel het touwtje om de poten van de bedden, zowel hoog als laag. Begin zo ver mogelijk van de deur en werk je dan een weg naar buiten, zodat je niet vast komt te zitten! Als de bewoners terugkomen, moeten ze door het doolhof kruipen om bij hun spullen te komen of een schaar nodig hebben om alles af te knippen. Voor de meest extreme impact doe je dit in de grote eetzaal of een andere grote ruimte die iedereen gebruikt.

Zwevende bezittingen

Het beste deel van deze epische grap is het bedrog. Neem alle instrumentenkoffers van het bandkamp of de plunjezakken mee die je kunt krijgen en verstop ze op een veilige plek in het kamp. Verzamel een aantal willekeurige kampbenodigdheden zoals ballen of dozen en stapel ze in een paar kano's. Bedek de kano's met grote dekens of zeilen en bind ze vast op een boei, weg van de kust. Wanneer mensen de ontbrekende items beginnen op te merken, laat hen dan geloven dat ze zich allemaal in de overdekte kano's bevinden. Kijk hoe een aantal dappere zielen erop uit trekken om hen te redden en ontdekken dat ze er niet echt zijn!

Gloeiende toiletten

Badkamers op zomerkampen zijn notoir donker en griezelig. Knip of open voorzichtig de gloeistaven en gooi de vloeistof achterin alle toiletten. Als u iets op uw handen krijgt, was het dan onmiddellijk af. Zorg ervoor dat u ook alles opveegt dat op de handgreep of de zitting van het toilet terechtkomt. Spoel elk toilet één keer door om de vloeistof in beweging te krijgen. Als je dit 's nachts doet en een gloeilamp verwijdert, krijg je zeker de grootste reactie. Zorg ervoor dat je minstens één lamp achterlaat, zodat niemand gewond raakt als je door de donkere badkamer dwa alt.

Snelle zomerkampgrappen

Je hebt niet echt benodigdheden of planningstijd nodig om grappen uit te halen op het kamp.

  • Jonge jongen die grappen uitha alt op het kamp
    Jonge jongen die grappen uitha alt op het kamp

    Geïnfecteerd toiletpapier:Ontrafelt een rol toiletpapier die ongeveer evenveel is als de volgende persoon zou gebruiken. Neem een zwarte stift en teken een spin of duizendpoot een paar vierkantjes erin en rol het toiletpapier opnieuw op. De volgende persoon die het gebruikt, krijgt een enge verrassing als hij de T. P.ontrafelt

  • Vergrendelde bagage: Het enige wat je nodig hebt zijn een paar kleine veiligheidsspelden om deze grap te voltooien. Als je vrienden niet kijken, maak je de twee ritsen van hun bagage aan elkaar vast met een veiligheidsspeld. In eerste instantie zullen ze niet begrijpen waarom ze de rits niet kunnen bewegen.
  • Pittige drankjes: Als je kamp klassieke rode Kool-aid serveert, voeg dan een paar druppels hete saus toe als niemand kijkt.
  • Verborgen onschuldige schrik: De goedkoopste grappen die je kunt uithalen, zijn de grappen waarbij alleen mensen betrokken zijn. Vind onverwachte plekken om je te verstoppen, zoals in een bezemkast of zelfs in een badkamerhokje met je voeten opgetrokken, en maak dan een eng geluid als iemand de deur opent. Je kunt ook iemand besluipen en stil blijven staan totdat hij/zij je opmerkt.
  • Ontbrekend zilverwerk: Roep de hele zomer een kleine groep vrienden in om hun zilverwerk van elke ma altijd te stelen. Na een paar weken is er niets meer over voor de ma altijden. Wanneer je dit punt bereikt, zoek dan een leuke manier om ze terug te geven, door ze op willekeurige, onschadelijke plaatsen in het kamp te plaatsen of ze te gebruiken om een bericht op de grond buiten de eetzaal te schrijven.
  • Fake Mail: Veel kinderen krijgen brieven van huis op kamp. Voeg een paar nepmails toe met schandalig nieuws van thuis.
  • Defecte tassen met ritssluiting: Kinderen krijgen vaak te horen dat ze toiletartikelen en andere bezittingen in tassen met ritssluiting moeten verpakken als ze op kamp gaan. Breng een beetje superlijm aan op de sluiting van de tassen met ritssluiting van je vrienden, zodat ze deze niet op de normale manier kunnen openen.

De beste kampgrappen zijn leuk voor iedereen

Onschuldige grappen kunnen leuk zijn, vooral als er meer dan één persoon het doelwit is, zodat niemand zich uitgekozen voelt. Plan grappen die gemakkelijk uit te halen zijn en die niemand beledigen om de stemming op het kamp te helpen verlichten. Onthoud: de sleutel tot een goede grap is ervoor te zorgen dat niemand weet dat jij het was die de grap heeft gemaakt!

Aanbevolen: