Leuk & Gratis zindelijkheidstrainingskaarten voor de zindelijkheidsreis van uw peuter

Inhoudsopgave:

Leuk & Gratis zindelijkheidstrainingskaarten voor de zindelijkheidsreis van uw peuter
Leuk & Gratis zindelijkheidstrainingskaarten voor de zindelijkheidsreis van uw peuter
Anonim

Maak je kind enthousiast om zindelijk te worden met deze zindelijkheidstraining-sticker en beloningskaarten!

klein meisje kijkt en wijst naar haar plas- en kakkalender
klein meisje kijkt en wijst naar haar plas- en kakkalender

Zindelijkheidstraining kan een beetje lastig zijn, maar het toevoegen van een leuke stimulans aan het proces kan uw kind misschien aanmoedigen om wat sneller te trainen. Zindelijkheidstrainingschema's kunnen kleintjes helpen op het goede spoor te blijven terwijl ze beloningen verdienen voor hun successen.

Gratis afdrukbare zindelijkheidstrainingkaarten

Al deze zindelijkheidstrainingsschema's kunnen worden afgedrukt om te gebruiken tijdens uw zindelijkheidstraining thuis. Klik gewoon op uw favoriete kaart en selecteer vervolgens het printerpictogram nadat het bestand is geopend. Houd er rekening mee dat u de Adobe-toepassing op uw computer moet hebben geïnstalleerd om deze te kunnen openen. Als u deze niet heeft, kunt u deze gratis downloaden.

Als je hulp nodig hebt bij het downloaden van deze stickerkaarten voor zindelijkheidstraining, bekijk dan deze handige tips.

Hoe u deze zindelijkheidstrainingkaarten gebruikt

Hoewel er enkele verschillen kunnen zijn in de manier waarop jongens en meisjes het toilet leren, kunnen deze zindelijkheidstrainingskaarten door elk kind worden gebruikt om de voortgang van zijn zindelijkheidstraining bij te houden. Wanneer ze het potje gebruiken in plaats van hun trainingsbroekje, markeer je een ruimte op de kaart. U kunt eenvoudig een vinkje toevoegen aan de ruimte als uw kind het goed doet, maar het kan effectiever zijn als u het gebruikt als een stimulans om uw kind aan te moedigen.

Kleine beloningen

Als uw kind het potje met succes gebruikt, kunt u hem:

  • Plaats een sticker op een van de velden.
  • Teken een smiley in een van de cirkels telkens wanneer ze het potje met succes gebruiken.
  • Gebruik een rubberen karakterstempel om de juiste ruimte te markeren.
  • Laat uw kind een bingomarker gebruiken om de ruimte te markeren.

Moet weten

Je kind een M&M geven zodra hij of zij in het potje plast, lijkt een geweldige stimulans, maar dit kan tot inzinkingen leiden als je niet elke keer dat hij/zij op het potje gaat iets lekkers bij de hand hebt. Dit kan vooral problematisch zijn als u niet thuis bent. Door uw kind beloningen te laten verdienen na een handvol positieve potjesmomenten, kunt u hem gemotiveerd en op het goede spoor houden!

Grotere beloningen

Je kunt het diagram ook gebruiken om hun voortgang bij te houden, zodat ze grotere beloningen kunnen verdienen. Als uw kind het potje bijvoorbeeld een hele dag zonder ongelukken gebruikt, kan hij of zij een beloning verdienen.

Mogelijke zindelijkheidstrainingbeloningen:

  • Uitje om te genieten van een zoete lekkernij
  • Ga naar een film of stream thuis een film
  • Laat ze speelgoed uitzoeken in de winkel
  • Extra dertig minuten schermtijd
  • Hun keuze voor een leuk uitje (park, speelvoorziening, aquarium, etc.)
  • Nieuwe boeken of kunstbenodigdheden
  • Een nieuw spel of een spel kiezen om samen te spelen

Handige hack

Plaats het zindelijkheidstrainingschema van uw kind op ooghoogte naast het potje. Hierdoor kunnen ze beter gefocust blijven op hun doelen en enthousiast zijn om iets toe te voegen aan hun potjespagina!

Voordelen van zindelijkheidstraininggrafieken

Lof is een groot deel van zindelijkheidstraining! Elke keer dat ze erin slagen een onbenullige taak te volbrengen, is het belangrijk om hun vooruitgang te erkennen. Zindelijkheidstrainingschema's kunnen deze ervaring naar een hoger niveau tillen door een extra vorm van positieve bekrachtiging te bieden.

Enkele van de andere voordelen zijn:

  • Verbetert het zelfvertrouwen
  • Motiveert vooruitgang
  • Biedt een visuele weergave van hun prestaties

Vooruitgang in zindelijkheidstraining die je kunt zien

Potty-diagrammen kunnen geweldige motiverende hulpmiddelen zijn als je ze consequent gebruikt. Druk een van deze grafieken af, plak deze op de muur naast het potje van uw kind en begin met het noteren van al zijn successen. Door deze kleine erkenningen te maken, zal uw kind een gevoel van voldoening en trots ontwikkelen terwijl het een van de 'grote kinderen' wordt. Als je kind het nog steeds moeilijk heeft, bekijk dan de belangrijkste hindernissen voor zindelijkheidstraining en hoe je ermee om kunt gaan!

Aanbevolen: