Boei Zult u deze tips voor het schoonmaken van Sperry's leuk vinden?

Inhoudsopgave:

Boei Zult u deze tips voor het schoonmaken van Sperry's leuk vinden?
Boei Zult u deze tips voor het schoonmaken van Sperry's leuk vinden?
Anonim

Is het geen tijd om je Sperry-bootschoenen schoon te maken? Dit is de beste manier om het te doen.

Shot van de Sperry-bootschoenen van twee mensen van bovenaf
Shot van de Sperry-bootschoenen van twee mensen van bovenaf

Je staart naar je Sperry's, je bootschoenen, je topsiders en vraagt je af hoe je ze in vredesnaam kunt schoonmaken. Het is niet nodig om dat zinkende gevoel te krijgen. U kunt uw schoenen zeker drijvend houden met de beste manieren om uw Sperrys niet alleen snel, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Zelfs die vieze leren Sperry's maken geen schijn van kans tegen deze schoonmaaktips. Ahoy - laten we gaan schoonmaken.

Hoe canvas Sperry-bootschoenen schoon te maken

Het kan niet eenvoudiger zijn om canvas en andere niet-leren bootschoenen of topsiders zoals Sperrys schoon te maken. Met wat milde zeep (denk aan afwasmiddel of een mild schoonmaakmiddel) en water op kamertemperatuur of koud, kun je die schoenen schoon schrobben.

  1. Borstel eventueel los vuil of stenen weg voordat je erin spettert!
  2. Vul dan een emmer of gootsteen met water en een eetlepel milde zeep. Dompel je schoenen onder en veeg, veeg en veeg voorzichtig af met een zachte doek of borstel met zachte haren.
  3. Spoel de schoenen af onder koud water of water op kamertemperatuur.
  4. Als de schoen een uitneembare binnenzool heeft, trek deze er dan uit om hem zelf aan de lucht te laten drogen. Vul dan je bootschoenen met krantenpapier.
  5. Wacht tot de schoenen volledig zijn uitgeprobeerd.

Plaats uw Sperrys of bootschoenen nooit in de droger, anders loopt u het risico de zolen te beschadigen, de vorm te veranderen of de schoenlijm te laten smelten.

Snel feit

Sperrys raadt aan om je bootschoenen snel af te spoelen met zoet water wanneer ze in zout water worden gedompeld.

Hoe je canvas topzijkanten snel kunt reinigen

Als je geen 24 uur de tijd hebt om je om te kleden en te wachten tot je schoenen van vuil naar schoon naar droog zijn gegaan, versnelt deze aanpak het proces. Je hebt nog steeds dezelfde benodigdheden nodig, maar veel minder water.

  1. Meng in een emmer of in je gootsteen een eetlepel milde zeep en vul deze met kamertemperatuur of koud water. Meng vervolgens de zeep en het water om een schuimig mengsel te creëren.
  2. Borstel eventueel los vuil weg voordat u gaat schrobben.
  3. Doop een doek of een zachte borstel in het zeepsop en maak de schoenen schoon totdat al het vuil en roet verdwenen is.
  4. Gebruik schoon, niet-zeepachtig water en veeg de zeep af met een schone doek of borstel.
  5. Veeg droog met een andere doek. Als je ze langer moet drogen, vul ze dan met krantenpapier. Je kunt ze vastmaken en op pad gaan zodra ze helemaal droog zijn.

Hoe u lederen Sperrys veilig kunt reinigen

Voordat je begint met het schoonmaken van je leren bootschoenen, wil je de veters verwijderen. Leg die opzij, want ze hebben een andere schoonmaakroutine. Omdat u met leer werkt, moet u extra voorzichtig zijn bij het schoonmaken van uw bootschoenen.

Hoewel je misschien denkt dat water de beste optie is om vlekken schoon te maken, kan het de oliën beschadigen en uiteindelijk de schoenen na verloop van tijd beschadigen. Dus wat nu? Leerreiniger.

  1. Nadat je het vuil of losse vuil dat aan je schoen kleeft, hebt weggeveegd met een doek of een zachte borstel, kun je aan de slag met dieper schoonmaken.
  2. Met een klein beetje leerreiniger op een schone, zachte borstel of doek, werk je over de schoen door zachtjes in cirkels en heen en weer te borstelen. Ga door met voorzichtig en voorzichtig schoonmaken totdat de leren bootschoen glinstert als water in de zon.
  3. Neem nog een schone doek en veeg de reiniger weg.
  4. Je volgende stap is aan jou: je kunt genieten van je vers gereinigde leren Sperrys zoals ze zijn, of je kunt ze behandelen met leerconditioner. Breng een klein beetje conditioner aan op de schone leren bootschoen met cirkelvormige bewegingen.
  5. De laatste stap is eenvoudig: poets de schoen en dan ben je klaar om te gaan.
een paar roodleren Sperry-schoenen
een paar roodleren Sperry-schoenen

Snelle tip

Om je schoenveters schoon te maken, pak je een kleine tot middelgrote kom. Voeg een scheutje afwasmiddel toe en vul het met koud water. Doe je schoenveters erin en draai er een paar keer mee tot ze schoon zijn. Spoel ze af onder koud tot kamertemperatuur water en hang ze vervolgens een dag of twee op om te drogen.

Sprankelende schone Sperrys

Een korte samenvatting van hoe u uw Sperry's schoonmaakt: uw beste vriend is een zachte doek of borstel, zeep voor canvas en leerreiniger voor uw leren bootschoenen. Je Sperry-bootschoenvijand is de droger - vermijd die aartsvijand ten koste van alles. Dus klik nu je schone bootschoenen bij elkaar! Er is geen plaats voor voeten zoals schone Sperry's.

Aanbevolen: