10 beste seculiere thuisschoolcurriculumopties

Inhoudsopgave:

10 beste seculiere thuisschoolcurriculumopties
10 beste seculiere thuisschoolcurriculumopties
Anonim
ouder die thuisonderwijs geeft aan het kind
ouder die thuisonderwijs geeft aan het kind

Het vinden en kiezen van een seculier leerplan voor thuisonderwijs, of een niet-religieus leerplan, kan een uitdaging zijn. Uw beschikbare opties zijn afhankelijk van zaken als uw definitie van het leerplan, uw budget en het leerjaar van uw kind. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel geweldige seculiere leerplannen voor thuisonderwijs beschikbaar die betaalbaar en soms zelfs gratis zijn.

Geweldige complete seculiere thuisschoolcurriculums

Misschien kunt u op één plek een geweldig online thuisschoolprogramma of een compleet thuisschoolcurriculum vinden dat aan al uw behoeften voldoet. Deze leerplannen bestrijken alle vakgebieden en omvatten vaak leerplannen op niveau van de kleuterschool tot de middelbare school.

BookShark

Homeschool-recensent Cathy Duffy noemt BookShark een van haar topfoto's voor een alles-in-één-programma. BookShark is een op literatuur gebaseerd curriculum met studies voor kinderen van de kleuterschool tot de middelbare school. Het behandelt geschiedenis, wetenschap, taalkunsten en wiskunde aan de hand van fictie- en non-fictieboeken met praktische experimenten. Het curriculum omvat een schooljaar van 36 weken. In plaats van niveauniveaus wordt het curriculum gescheiden door leeftijdsniveaus. Elk niveau omvat instructeursgidsen voor ouders en is gepland voor een vierdaagse week. De All-Subject-pakketten worden geleverd met alle materialen die je nodig hebt en kosten $700-$725.

Calvert Homeschool

Het Calvert-homeschoolcurriculum wordt door veel homeschoolbloggers, waaronder de Steamsational-blog, vermeld als een waardevol homeschoolcurriculum.

  • Het leerplan voor de groepen K-2 is gebaseerd op print, terwijl het leerplan voor de groepen 3-12 online is.
  • De complete lespakketten voor de lagere klassen van Calvert voor de lagere klassen kosten tussen de $200 en $400, alle leerboeken/werkboeken die kinderen nodig hebben om hun kernconcepten onder de knie te krijgen.
  • De online versie voor oudere kinderen behandelt geschiedenis, aardrijkskunde, taalkunsten, wiskunde en wetenschappen via 45 cursussen. Een jaar van de online versie kost ongeveer $ 400.

Global Village School

Global Village School is een internationale online school voor afstandsonderwijs die ook curriculumopties aanbiedt zonder dat u zich voor de school hoeft in te schrijven. Hun focus ligt op het voorbereiden van studenten tot wereldburgers. Hun unieke focus en aanpak maken hen tot een geweldige optie.

  • Er is een leerplan voor elk leerjaar, van de kleuterschool tot en met het achtste leerjaar, en elk lesprogramma kost ongeveer $ 120.
  • Elk leerplan omvat geschiedenis, sociale studies, wetenschappen, taalkunsten, wiskunde en kunst.
  • Je krijgt een lijst met hulpmiddelen, richtlijnen en instructies voor elk schooljaar, planningssuggesties en heel veel hulpmiddelen, maar je moet de materialen zelf kopen.

Verder gaan dan de pagina

Moving Beyond the Page is een op literatuur gebaseerd leerplan gericht op hoogbegaafde kinderen in groep K-8. Recensenten op SecularHomeschool.com hebben overwegend positieve recensies voor Moving Beyond the Page. De grootste sterke punten van het programma zijn dat het weinig tot geen planning voor ouders vereist, dat het een compleet leerplan voor basisschoolkinderen is en dat er veel praktijkgericht leren bij komt kijken.

  • Het is opgebouwd rond kritisch denken en projectgebaseerd leren vanuit een constructivistisch standpunt.
  • Het curriculum is gescheiden op basis van leeftijd in plaats van niveau en omvat wetenschap, sociale studies, wiskunde en taalkunsten in overeenstemming met staats- en nationale normen.
  • Je kunt het volledige jaarcurriculum kopen, dat alle materialen bevat die je nodig hebt, beginnend bij $450 voor kleuters en oplopend tot bijna $1.000 voor kinderen van 12 tot 14 jaar.

Saksisch

Het Saksische wiskundecurriculum is favoriet onder homeschoolbloggers omdat het is ontworpen voor gebruik op openbare scholen, maar past in een thuisschoolomgeving. Je kunt Saksische wiskundeprogramma's krijgen voor de groepen Pre-K tot en met 12, die draaien om het gebruik van een leerboek en veel hulp van ouders. Elke vaardigheid bouwt voort op de volgende en elke graad bouwt voort op de vorige. Je geeft tussen de $ 100 en $ 150 uit om een compleet leerplan voor elk leerjaar te krijgen.

Study.com

Voor ongeveer $ 60 per maand kunnen middelbare scholieren en middelbare scholieren zich inschrijven voor de homeschool-editie van Study.com. Hierdoor kunt u zich inschrijven voor een onbeperkt aantal cursussen die beschikbaar zijn op de website en waar studenten leren via videolessen. Studenten krijgen ook onbeperkte hulp van instructeurs, zodat ouders grotendeels hun handen vrij kunnen houden. Dit type leerplan is een gulden middenweg tussen zelfstandig studeren met behulp van een lesboek en het inschrijven voor een online school.

Time4Learning

Met de Time4Learning-website kunt u een leerplan aanpassen zodat uw kind online kan leren. Het maakt gebruik van interactieve lessen en activiteiten, samen met afdrukbare werkbladen voor kinderen in de groepen pre-k tot en met 12.

  • Kinderen werken in hun eigen tempo via het geautomatiseerde proces in wiskunde, taalkunsten, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en zelfs vreemde talen.
  • De basis- en middelbare schoolprogramma's kosten $ 20 per maand, terwijl het middelbare schoolprogramma $ 30 per maand kost.
  • Time4Learning staat sinds 2009 elk jaar in de Top 100 van educatieve websites van Homeschool.com.

Geweldige individuele seculiere leerplannen

Voor sommige gezinnen is het samenstellen van een compleet leerplan uit verschillende individuele leerplannen de beste optie. Je kunt kiezen welk leerplan het beste is voor elk onderwerp en deze samen gebruiken. Van gratis curriculumopties voor levensvaardigheden tot de top 10 wetenschappelijke curricula: u moet elk programma evalueren en zien hoe het in uw budget past om het meeste uit uw geld te halen.

Lesboeken

Teaching Textbooks is een wiskundecurriculum met programma's voor kinderen van groep 3 tot en met de middelbare school. Southeast Homeschool Expo vermeldt dit als een van hun Top 5-curricula vanwege de duidelijke uitleg en het feit dat de deelname van ouders minimaal is.

  • Elke cursus is bedoeld voor zelfstudie en omvat tussen de 120 en 160 uur instructie.
  • Eerdere versies van het lesprogramma bevatten alleen een leerboek of een schijf, zodat u het programma op uw computer kunt uitvoeren.
  • De nieuwere 3.0-versie is volledig online en kan worden gekocht als een jaarabonnement per student. Eén cursus kost ongeveer $ 40-$ 60 dollar.
  • Beschikbare cursussen zijn: Wiskunde 3-7, Pre-Algebra, Algebra 1, Meetkunde, Algebra 2, Pre-Calculus

Fakkellicht

De Homeschool Resource Room vermeldt Torchlight als een van de beste seculiere homeschool-curriculums, omdat het een van de grotere seculiere curriculumbedrijven is. Torchlight is een op literatuur gebaseerd curriculum voor de groepen Pre-K tot en met 3 dat 36 weken beslaat. Door middel van boeken en creatieve activiteiten zullen studenten zich concentreren op taalkunsten, sociale studies, wetenschap, kunst en kritisch denken. Het curriculum bevat een lijst met boeken die u gedurende de gehele 36 weken kunt kopen en gebruiken, en boeken die u bij uw openbare bibliotheek kunt lenen en voor kortere perioden kunt gebruiken. Je beta alt ongeveer $ 45 voor het lesprogramma en koopt de boeken vervolgens afzonderlijk.

Usborne Books

Hoewel het geen leerplan in de traditionele zin is, kan Usborne Books & More een geweldige leerplanaanbieder zijn voor basisschoolkinderen. Christine van de blog This Bit of Life herha alt wat veel thuisschoolblogs zeggen over het gebruik van Usborne-boeken voor thuisonderwijs: de boeken zijn "verrassend duurzaam", "beschikbaar voor letterlijk elk onderwerp" en "het zijn unieke, leuke en gemakkelijk te betrekken" kinderen.

  • Als de grootste uitgever van kinderboeken in Groot-Brittannië heeft Usborne een duidelijke focus op onderwijs.
  • Hun gedeelte 'Leren vanuit huis' bevat bronnen, gecategoriseerd per leerjaar, zodat je fictie-, non-fictie- en activiteitenboeken kunt vinden over vrijwel elk onderwerp.
  • Boeken behandelen alles, van coderen tot kunst, en activiteitenboeken geven kinderen de kans om vaardigheden te oefenen zoals klokkijken of schrijven.
  • Er zijn curriculumpakketten beschikbaar in wiskunde en Engels voor ongeveer $ 70 per stuk.

Het beste leerplan voor jou

Een deel van het kiezen van het juiste thuisschoolcurriculum is het kiezen van het leerplan dat het beste bij u, uw kind en uw thuisschoolfilosofie past. U kunt recensies van thuisonderwijsprogramma's lezen om te ontdekken welke het populairst zijn, maar dat betekent niet dat ze het beste bij uw gezin passen. Ontdek al uw seculiere curriculumopties en beslis vervolgens zelf welke het beste is.

Aanbevolen: