20 websites voor tieners om te socialiseren, te spelen en te studeren

Inhoudsopgave:

20 websites voor tieners om te socialiseren, te spelen en te studeren
20 websites voor tieners om te socialiseren, te spelen en te studeren
Anonim

Blijf verbonden door een nieuwe website uit te proberen, speciaal voor tieners. Ontdek leuke sites voor huiswerk, gezelligheid en gamen!

tienergril die laptop gebruikt
tienergril die laptop gebruikt

Als je een tiener bent die op zoek is naar een aantal van de beste websites, of een ouder die op zoek is naar een aantal populaire sites waar je je tiener- of tienerkinderen naartoe kunt verwijzen, staar dan niet ontzet naar je laptop! We weten dat het moeilijk is om goede sites te vinden die geen oplichting, creepers of virussen zijn. Daarom hebben we een gecontroleerde lijst gemaakt. Tieners kunnen contact maken met vrienden, grappige video's bekijken, entertainment volgen en huiswerkhulp krijgen. Misschien vindt u zelfs iets om van uw programmeerhobby een carrière te maken. Bekijk deze lijst met tienerwebsites om te zien of je een nieuwe go-to kunt vinden!

Leuke websites voor tienermeisjes

Er zijn veel websites voor elke tiener, maar deze sites bieden meisjes een plek om te leren en te praten over vrouwelijke gezondheidsproblemen, relaties en andere onderwerpen die iets specifieker zijn voor waar tienermeisjes mee te maken kunnen hebben.

Girlshe alth.gov

Gesponsord door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, biedt Girlshe alth.gov gezondheidsinformatie voor tiener- en tienermeisjes. Naast artikelen over gezondheid, fitness en voeding vinden meisjes er ook quizzen, spotlights van beroemdheden en video's met tips over onderwerpen als pesten, relaties en plannen voor de toekomst. Je kunt ook door relatie-onderwerpen bladeren, zoals slechte scheidingen en datingtips.

Meisje omhoog

Dit initiatief, onder leiding van de United Nations Foundation, probeert meisjes over de hele wereld in staat te stellen leiders te worden. De website en stichting financieren programma's ter bevordering van de gezondheid, veiligheid, onderwijs en leiderschap van meisjes over de hele wereld en omvatten een gemeenschap van meer dan een half miljoen pleitbezorgers voor jongeren en volwassenen. Via de website kun je een Girl Up-club starten, leren hoe je geld kunt inzamelen voor programmering en meer te weten komen over de uitdagingen waarmee meisjes te maken hebben. U kunt ook communiceren via hun sociale media-accounts. Om het meeste uit Girl Up te halen, moet je je registreren door je naam, geboortedatum, e-mailadres en mobiele nummer op te geven.

Amy Poehler's slimme meiden

Amy Poehler's Smart Girls is ook beschikbaar als app en bevat artikelen en informatie om meisjes te helpen hun ware zelf te vinden. U kunt onderwerpen vinden over beroemde vrouwen, manieren om het denken te verbeteren en genderidentiteit. Met zoveel artikelen kun je inspiratie vinden over vrijwel elk onderwerp dat er is.

Geweldige sites voor jongens

Tienerjongens hebben specifieke problemen die mogelijk ook op hen van toepassing zijn. Niet alle jongens vinden het prettig om bepaalde vragen aan hun ouders te stellen, en deze websites kunnen daarbij helpen. Hoewel er niet zoveel sites zijn die zijn ontworpen voor tienerjongens, zijn er een paar websites die jongens helpen hun verveling te overwinnen of moeilijke onderwerpen te bespreken vanuit het comfort van hun huis.

Gezondheid voor jonge mannen

Boston Children's Hospital presenteert Young Men's He alth, een website die is ontworpen om informatie te geven over de gezondheid van tieners. Tienerjongens kunnen vragen stellen of de vraag bekijken om informatie over verschillende gezondheidsproblemen te vinden. Ze kunnen ook door diepgaande gezondheidsgidsen bladeren in categorieën variërend van gezondheid en fitheid tot emotionele of seksuele gezondheid.

Scoutleven

Het tijdschrift Scout Life en de bijbehorende website, uitgegeven door de Boy Scouts of America, bieden jongens van 7 tot 18 jaar plezier, ideeën en kennis. Speel spelletjes, lees grappen en strips, leer over de nieuwste outdooruitrusting, doe mee een wedstrijd of bekijk enkele geweldige Eagle Scout-projecten. Als je van het buitenleven houdt, staat deze website vol met deskundig advies en outdoor-hacks.

Populaire tienersites voor socialiseren en chatten

Het is geen geheim dat de meeste tieners graag socialiseren. Deze websites geven elke tiener de kans om dat virtueel te doen door het dagelijks leven te delen via chat, afbeeldingen en video. Er zijn ook tal van sites om games te spelen, virtuele werelden te verkennen en opiniepeilingen en quizzen in te vullen. Tieners moeten ook online veilig zijn. Vergeet niet om goede internetveiligheidspraktijken te volgen en cyberpesten of andere roofdieren te melden.

Instagram

Met Instagram kunnen tieners momentopnamen van hun dagelijks leven delen en delen met vrienden. Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, en dat moet waar zijn, want Instagram heeft ongeveer 1,3 miljard gebruikers die elke maand actief zijn. De site draait helemaal om foto's met korte bijschriften. Minimaal 13 jaar oud zijn om een account aan te maken; de leeftijdsgrens kan in sommige rechtsgebieden hoog zijn. U moet zich aanmelden om het gratis account te gebruiken.

Habbo

Chat en speel spelletjes op Habbo. Elke tiener krijgt een persoonlijke kamer die hij kan inrichten met virtuele objecten. Ze kunnen hun avatars ook aanpassen door ze virtuele kleding aan te trekken of games maken om met vrienden te spelen. De ruimte kan voorzien zijn van muziek, ingericht zijn als een klaslokaal of andere voorzieningen hebben zodat de verschillende avatars elkaar kunnen bezoeken. Volwassen moderators bemannen de kamers waarin tieners kunnen communiceren om ervoor te zorgen dat het veilig blijft. Om aan de slag te gaan, moet u zich aanmelden voor een gratis account.

TikTok

TikTok is een rage. Je kunt letterlijk urenlang verdwalen in een TikTok-gat. Tieners kunnen leuke video's maken, influencers worden, met andere videomakers chatten en live gaan om hun leven te delen. Met meer dan 1,4 miljard actieve gebruikers moet u in de gaten houden met wie zij verbinding maken. Ze kunnen echter een aantal geweldige makers vinden voor de moeilijke momenten, zoals Momma Tot. Meld u aan voor een account om aan de slag te gaan.

SnapChat

" Kan ik jouw Snap krijgen?" is het nieuwe "Kan ik uw telefoonnummer krijgen?" voor tieners. En nu is Snapchat op internet! Tieners kunnen via SnapChat verbinding maken met vrienden over de hele wereld via video's, berichten en afbeeldingen. Snaps zijn slechts 24 uur beschikbaar en er gebeurt altijd iets nieuws in de app. U kunt niet alleen contact maken met uw vrienden, maar u kunt ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en roddels over beroemdheden. U kunt ook uw locatie toevoegen om te zien waar uw vrienden zijn. Het is echter belangrijk dat uw privacy-instellingen correct zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat engerds uw feed niet vinden. Aanmelden is een must om te starten met SnapChat, en de minimumleeftijd is 13 jaar.

Tienerlijn

Tieners die op zoek zijn naar andere tieners om mee te praten over problemen of persoonlijke vragen, kunnen via Teen Line bellen, sms'en, e-mailen of sms'en met getrainde tienervrijwilligers. Alle communicatielijnen zijn 's avonds open om tieners na schooltijd peer-ondersteuning te bieden. Elk onderwerp, van genderidentiteit tot echtscheiding of depressie, kan worden besproken met een andere tiener die begrijpt waar je vandaan komt.

Tienerspellen en hobby's

Wat zou het leven zijn zonder games en hobby's? Als je het niet verscheurt op de track, schrijf je misschien je volgende hoofdstuk op Wattpad. Er zijn websites voor bijna elk spel en elke hobby. Dit zijn slechts een paar populaire sites waar tieners van kunnen genieten!

Boek Riot

Als het wegleggen van je boek niet eens een optie is, is Book Riot misschien wel de website die je nodig hebt. Gewijd aan onafhankelijke redactionele boeken, vindt u alles wat uw kleine lezershart begeert. U kunt ook toegang krijgen tot podcasts en nieuwsbrieven. De inhoud is fris en de website is bedoeld om verhalen te bieden die net zo divers zijn als de lezers zelf.

Tiener Nick

Teen Nick-fans vinden informatie over de nieuwste shows, maar ook games, video's en quizzen via de website van Teen Nick. Hoewel de site updates biedt over Teen Nick-shows, bevat deze ook functies die tieners interesseren, zoals het overleven van de middelbare school en back-to-school-ideeën.

Kras

Ben jij of heb jij een tiener die van programmeren houdt? Scratch is misschien wel de perfecte netwerksite voor tieners. Scratch wordt gehost door het Lifelong Kindergarten Program van MIT Media Lab en is een plek waar tieners hun verhalen, games en animaties programmeren en delen. Om lid te worden van de gratis online community hoeven tieners alleen een gebruikersnaam aan te maken en hun land, leeftijd, geslacht en een e-mailadres op te geven. Bekijk de creaties van anderen, geef commentaar en praat erover, of maak je eigen animatie om te delen.

Huiswerk- en leerwebsites voor tieners

Maak flashcards om je te helpen studeren voor de grote toets. Fris je vaardigheden op het gebied van sociale studies op via een paar eenvoudig te volgen video's. Of je nu op zoek bent naar huiswerkhulp, oefent voor de ACT of SAT, of bepaalde onderwerpen wilt doornemen voor een grote toets, er zijn veel websites voor tienerstudenten.

Quizlet

Quizlet biedt flashcards en leermiddelen voor vrijwel elk onderwerp dat je maar kunt bedenken. U kunt door andere flashcards bladeren of uw eigen flashcards maken. Hoewel je gratis toegang hebt tot de site, kun je door je aan te melden voor een gratis lidmaatschap meer zoekopdrachten uitvoeren.

Quizhub

Quiz Hub biedt quizspellen voor leerlingen, inclusief tieners op de middelbare en middelbare school. Tieners kunnen quizzen doen om onderwerpen als biologie, Amerikaanse geschiedenis, wiskunde op de middelbare school en SAT-vocabulaire te bespreken.

TedEd

TedEd biedt leuke, geanimeerde lessen en instructievideo's waarmee leerlingen in slechts een paar minuten over een verscheidenheid aan onderwerpen kunnen leren. Je kunt de video's filteren op categorie, zoals Bedrijfskunde en Economie, Gezondheid of Wiskunde, om te vinden wat je nodig hebt. De meeste video's duren ongeveer vijf minuten of minder en leggen een specifiek concept uit of beantwoorden een vraag als "Waarom zou je Macbeth lezen?"

Webwiskunde

Web Math helpt tieners die moeite hebben met wiskunde de antwoorden te vinden op uitdagende vragen. In plaats van alleen maar antwoorden te geven, laat de website tieners echter zien hoe ze tot de antwoorden kunnen komen die ze zoeken door stapsgewijze instructies te geven.

Khan Academie

Met een database van elk onderwerp dat je maar kunt bedenken, is Khan Academy een geweldige bron voor huiswerkhulp met tekst- en videolessen. Ze bieden tutorials, gratis instructievideo's en zelfs uitleggidsen over wiskunde, sociale studies en meer. Je hoeft je niet aan te melden om toegang te krijgen tot huiswerkhulp, maar het biedt wel meer mogelijkheden.

Leuke tienermodesites

Ontvang de beste modetips van experts. Begin met het maken van uw eigen modeontwerpen. Je kunt het allemaal doen op een aantal online modewebsites voor tieners.

Stardoll

Stardoll bevat spellen waarmee tieners hun gevoel voor mode kunnen uiten. Ontwerp outfits of speel verkleedspelletjes om met verschillende mode te experimenteren. Het bedrijf produceert consequent nieuwe en opwindende functies, zoals nieuwe modellijnen, maar ook een groot aantal manieren om de ultieme ervaring spannender te maken voor tieners en tweens. Er is altijd wel iets nieuws te beleven bij Stardoll.

Teen Vogue

Vogue is een van de beste modetijdschriften en Teen Vogue richt zich specifiek op het tienerpubliek. Bekijk de nieuwste stijlen voor tieners of leer alles over de stijl van beroemdheden. Tieners kunnen ook meedoen om te shoppen.

Vind tienerwebsites om het dagelijks leven beter te maken

Wat cool is voor tieners verandert voortdurend - en er worden dagelijks nieuwe websites gemaakt. Vraag vrienden welke websites ze bezoeken, zoek naar hobby's of interesses en maak een bladwijzer van favoriete sites, zodat ze later gemakkelijk te vinden zijn. Houd er rekening mee dat veiligheid altijd essentieel is als u online bent, dus maak daar een prioriteit van. Begin vervolgens met het verkennen van verschillende populaire websites voor tieners om alles te doen, van een betere student zijn tot plezier maken en chatten met vrienden.

Aanbevolen: