Kankerwandeling voor het leven

Inhoudsopgave:

Kankerwandeling voor het leven
Kankerwandeling voor het leven
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

De Relay for Life van de American Cancer Society (ACS) is een geweldige manier om het overleven te vieren en een leuke manier om geld in te zamelen voor lopend onderzoek. Tijdens dit kenmerkende fondsenwervende evenement lopen of rennen teams om de beurt zes tot 24 uur lang.

Hoe doe je mee?

Als je betrokken wilt raken bij de strijd tegen kanker, belooft Relay for Life een spannende en opwindende ervaring te worden. Het evenement zelf heeft zo'n 3,5 miljoen deelnemers, dus er is altijd wel een manier om mee te doen.

Vind een lokaal evenement

Relay for Life-evenementen worden over de hele wereld georganiseerd. Begin met het vinden van een lokale Relay for Life. Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode in te vullen en u ziet elke geplande estafette in uw algemene ruimte. Zodra je een evenement in de buurt hebt gevonden, klik je op de naam van het evenement. Je gaat dan naar de website van dat evenement waar je kunt kiezen hoe je wilt deelnemen. Bij elk evenement staat doorgaans een hoopvolle slogan die deelnemers en donateurs kunnen promoten.

Registreer uw team

Verzamel vrienden, familieleden en collega's om een team te creëren dat geld inzamelt en samen op pad gaat. Deelnemers wordt gevraagd een inschrijfgeld van € 10,- te betalen. Hoewel iedereen wordt aangemoedigd om als persoonlijk doel €100,- in te zamelen, is er geen minimumbedrag dat moet worden ingezameld om deel te nemen. Het overkoepelende doel van het evenement is om gemeenschappen samen te brengen en het bewustzijn over kanker te bevorderen.

Wijs een teamcaptain aan en gebruik de informatiepagina van de teamcaptain om je op weg te helpen. Teams kiezen vaak een leuk thema voor hun outfits en tentgedeelte. Als je geen nieuw thema wilt maken, kun je altijd Relay for Life-merchandise kopen om je enthousiasme en steun te tonen.

Doneer

Je kunt op elk moment geld doneren aan de American Cancer Society of aan een specifiek individu, team of evenement. Uw donaties financieren onderzoek en onderwijs en bevorderen hoogwaardige medische zorg voor mensen met kanker. Als je echt de geest van hoop wilt verspreiden, sponsor dan iemand die de estafette leidt, zodat jouw donatie anderen motiveert om ook te geven. Nadat je een lokaal evenement hebt gekozen, vind je een knop 'doneren' die specifiek is voor die estafette.

Kankeroverlevenden en verzorgers

Iedereen die kanker heeft overleefd of als verzorger voor een overlevende fungeert, is welkom om deel te nemen aan een lokaal Relay for Life-evenement in aangewezen speciale ronden. De eerste ronde van de estafette is altijd een "overlevingsronde" en de tweede is een "verzorgerronde" waarin deze personen worden herkend. Terwijl de zon ondergaat, gebruikt de ACS luminaria om de lopers te verlichten. U kunt een luminaria sponsoren ter nagedachtenis aan iemand van wie u houdt, die aan kanker is overleden. Deze luminaria vormen het middelpunt van de ceremonie van hoop en vrienden en families worden uitgenodigd om samen te komen tijdens een moment van stilte voor degenen die de strijd tegen kanker hebben verloren.

Vrijwilliger

Er is behoorlijk wat mankracht nodig om zo'n groot evenement tot stand te brengen. Iedereen kan zich vrijwillig aanmelden om ervoor te zorgen dat uw lokale evenement vlekkeloos verloopt. Help mee op een lokale estafette als onderdeel van het Leadership Team of gewoon als helpende hand op de racedag.

Contactrelais voor het leven

Neem voor meer informatie contact op met Relay for Life op 1.800.227.2345 of bezoek hun website voor antwoorden of livechat met een vertegenwoordiger.

De Fight Back-ceremonie

Na de estafette vindt de belangrijke terugvechtceremonie plaats die volgt op de mantra: Vier. Herinneren. Terugvechten. Het doel van de viering van het 25e uur is het vieren van degenen die kanker hebben overleefd, het herdenken van degenen die dapper hebben gevochten en het opleiden van mensen om terug te vechten. De ACS is van mening dat als ze de emotionele band die mensen op de estafette maken, kunnen verdiepen, ze kunnen helpen betere levensstijlkeuzes te onderwijzen en aan te moedigen.

Geschiedenis van de estafette

Omdat hij geld wilde inzamelen voor zijn eigen American Cancer Society Office en zijn eigen patiënten wilde steunen, besloot Dr. Gordy Klatt persoonlijk geld in te zamelen door een marathon van 24 uur te lopen en donaties van sponsors te verzamelen. In zijn eerste jaar haalde hij $25.000 op, maar het was de inspiratie die het evenement bood die het meeste succes zou blijken te zijn.

Vanaf dat moment is de kankerwandeling, Relay for Life, uitgegroeid tot een groot evenement dat duizenden gemeenschappen samenbrengt. De Relay for Life-leiders moedigen gemeenschappen van mensen aan om samen te werken om kanker te bestrijden en daarom vinden er Relay for Life-evenementen plaats op campussen, in kleine steden, in buurten van grotere steden en zelfs in cyberspace!

Wandelen voor genezing

Kankeroverlevenden en hun aanhangers hebben een groot belang bij het financieren van onderzoek dat helpt bij het vinden van behandelingen en genezingen voor kanker. Het Relay for Life-evenement biedt de mogelijkheid om deel uit te maken van deze geweldige gemeenschap van mensen en geld in te zamelen dat hoop biedt voor ieders toekomst.

Aanbevolen: