Hoe maak je een ijscoupe

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een ijscoupe
Hoe maak je een ijscoupe
Anonim
hoe je ijscoupe-recepten maakt
hoe je ijscoupe-recepten maakt

Recepten voor ijscoupe zijn een van Amerika's meest populaire lekkernijen en ondanks het kille karakter van het dessert wordt de oorsprong ervan fel betwist. Er zijn drie versies van de oorsprong van de ijscoupe, één uit Two Rivers, Wisc., Een andere uit Evanston, Illinois, en de derde uit Ithaca, NY. Hoewel de beweringen wijdverspreid kunnen zijn, is elk verhaal vergelijkbaar: het dessert was een creatie die uit noodzaak ontstond, hetzij op speciaal verzoek, hetzij vanwege de zondagse beperkingen op heerlijke lekkernijen aan het eind van de 19e eeuw. Wie het ook was die als eerste siroop over een bolletje ijs sprenkelde en er slagroom, nootjes en een kers overheen deed, begon aan iets waarbij ijskenners in het hele land hun lepel opsteken.

De perfecte ijscoupe

Er is geen verkeerde manier om een ijscoupe-recept te maken, hoewel veel liefhebbers beweren het dessert te hebben geperfectioneerd. Een traditionele ijscoupe bestaat uit een of meer smaken ijs, gegarneerd met gratis siropen en gegarneerd met slagroom, noten en een kers, hoewel er zoveel variaties zijn dat de keuzes bijna onbeperkt zijn.

Basisstappen

  • Gebruik een metalen ijsschep die iets is opgewarmd om het scheppen makkelijker te maken.
  • Koel ijscoupegerechten eerst om te voorkomen dat het ijs voortijdig smelt.
  • Kies een lepel die lang genoeg is om de bodem van het ijscoupeglas te bereiken.
  • Roast noten om hun smaak naar voren te brengen en voor een knapperigere textuur.
  • Gebruik een verscheidenheid aan ijssmaken of aparte ongelijksoortige bolletjes met een beetje vanille.
  • Houd een verscheidenheid aan toppings bij de hand voor innovatie: gemalen koekjes, kleine snoepjes, hagelslag, noten, gedroogd fruit, chocoladestukjes, verkruimelde repen en dergelijke.

Laat uw gasten vervolgens naar eigen inzicht topping toevoegen. De beste ijscoupe is gemaakt door de persoon die van plan is hem op te eten!

Recepten voor ijscoupe zijn een klassieke zomertraktatie en een geweldige keuze voor feestjes, vieringen of een romantisch dessert om te delen. Met een oneindige verscheidenheid aan combinaties zijn er altijd manieren om de perfecte ijscoupe te creëren.

Aanbevolen: