Soorten elektronische deursloten voor ouderen

Inhoudsopgave:

Soorten elektronische deursloten voor ouderen
Soorten elektronische deursloten voor ouderen
Anonim
hogere vrouw en haar dochter
hogere vrouw en haar dochter

Als uw dierbare de ziekte van Alzheimer heeft en u vanwege zwerfgedrag vreest voor zijn of haar veiligheid, kunnen Alzheimerbestendige elektronische deursloten de beste manier zijn om uw dierbare veilig te houden. Elektronische deursloten voor dementiepatiënten kunnen zorgverleners en familie de gemoedsrust geven dat hun geliefde met dementie minder snel zal ronddwalen.

Deursloten voor Alzheimerpatiënten voorkomen dwaalgedrag

Veel ouderen met de ziekte van Alzheimer hebben de neiging om weg te dwalen van hun verzorger. Dit komt omdat ze denken dat ze iets moeten doen en uiteindelijk weglopen. Het probleem is dat geheugenproblemen vaak voorkomen bij deze ziekte, waardoor het voor mensen moeilijk wordt om de weg naar huis te vinden.

Gevaren van ronddwalen

Dit is gevaarlijk, vooral in de winter, wanneer je dood kunt vriezen omdat ze 's nachts geen adequate beschutting vinden. Als de persoon binnen 24 uur na de verdwijning wordt gevonden, is de kans groot dat de persoon veilig naar huis terugkeert; de helft van de mensen die niet binnen 24 uur worden gevonden, loopt echter ernstig letsel op of sterft. Daarom is het zo belangrijk om zwerfgedrag te voorkomen. Elektronische deurbeveiliging voor dementiepatiënten, inclusief mensen met de ziekte van Alzheimer, kan dit voorkomen.

Elektronische deursloten voor ouderen houden dierbaren veilig

Elektronische Alzheimerbestendige deursloten zijn een gemakkelijke manier om de ingang 's nachts of als u weg bent veilig op slot te houden. Pakketten bevatten meestal een knop en toetsenbord. Om te ontgrendelen moet iemand de code kennen die u op het systeem hebt ingesteld. Sommige systemen worden geleverd met een sabotagealarm, waardoor het gedurende één minuut wordt uitgeschakeld en er een alarm klinkt als iemand meerdere keren de verkeerde code invoert.

Kwikset BD99120 ZWave Smartkey gemotoriseerd hendelslot

Dit Kwikset Smartkey-hendelslot kan overal worden bediend met een smartphone of computer. U kunt zelfs meldingen ontvangen wanneer mensen de woning binnenkomen. Het beschermt tegen stoten van het slot. Het is eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Met dit elektronische slot kunt u uw sloten openen en beheren vanaf uw smartphone, tablet of pc. Dit kost $ 190.

Kwikset 916TRLZW500-15 Z-Wave-geactiveerde traditionele Smartcode-touchscreen-nachtschoot
Kwikset 916TRLZW500-15 Z-Wave-geactiveerde traditionele Smartcode-touchscreen-nachtschoot

1Touch Evo3 deurslot met vingerafdruk voor binnen/buiten

De 1TouchEvo3 is te vinden op GoKeyless.com. Hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, is weerbestendig en kan in 10 minuten op standaarddeuren worden geïnstalleerd. Het kan worden ontgrendeld met een vingerafdruk, een pincode of een sleutel. Er zijn twee modellen waaruit u kunt kiezen: het Audit Trail-model dat plaats biedt aan 36 vingerafdrukgebruikers en 78 pincodegebruikers en het High Capacity-model dat plaats biedt aan 75 vingerafdrukgebruikers. De Audit Trail heeft ook een tijd-/datumstempelfunctie om gebruikers te volgen, de High Capacity heeft dat niet. Deze deursloten worden automatisch vergrendeld wanneer de deur sluit, wat u gemoedsrust kan geven. Er zijn drie verschillende afwerkingen om uit te kiezen en passen bij elk interieur. Deze prijs van dit slot is $ 249.

Lockey E995 elektronisch dagschootslot met hendel

Het Lockey elektronische dagschootslot met toetsenbord kan maximaal zes unieke gebruikerscodes en één wegwerpbare gebruikerscode hebben. Het heeft een LED-verlicht toetsenbord, is weerbestendig en heeft een automatische vergrendelingsfunctie. Het is eenvoudig te programmeren, eenvoudig te installeren en werkt op batterijen. De elektronische deurgreep ondersteunt maximaal 5 afstandsbedieningen die afzonderlijk worden verkocht. Indien nodig kunt u gebruikerscodes ook tijdelijk uitschakelen. Dit kost ongeveer $ 105.

Andere manieren om uw geliefde veilig te houden

Als u een elektronisch deurslot koopt, vergeet dan de ramen in huis niet. Als u 's nachts in huis slaapt, kunt u er raamalarmen op plaatsen. U kunt ook een waarschuwingssysteem aanschaffen dat is ontworpen om een alarm te laten afgaan of een specifiek telefoonnummer te bellen als uw dierbare de basis van het systeem verlaat. Andere manieren om uw geliefde veilig te houden zijn onder meer:

GPS-tracker-horlogesysteem

Het GPS Tracker Watch-systeem omvat het basisstation en het horloge. Je plaatst het horloge bij je familielid en stelt veilige zones in op de basisunit. Als het gezinslid zich buiten de veilige zone begeeft, geeft de ontvanger zowel een akoestisch als een visueel signaal om u te waarschuwen dat het gezinslid is afgedwaald. Er is een maandelijks serviceplan vereist. Deze prijs is $ 249, exclusief het maandelijkse serviceabonnement.

Zakvinder

De Pocket Finder is speciaal gemaakt voor mensen met dementie en kan u helpen uw geliefde te allen tijde in de gaten te houden. Het apparaat wordt bevestigd aan een sleutelhanger, aan een riemlus, gedragen als ketting of in een tas of zak geplaatst. U kunt uw dierbaren in de gaten houden en volgen door een account aan te maken op pocketfinder.com of door de gratis mobiele app te downloaden. U wordt gewaarschuwd als ze te ver buiten de aangepaste zones gaan die u aanmaakt. Het vereist wel een maandelijks serviceplan. De prijs is $ 159, exclusief het maandelijkse serviceabonnement.

GPS SmartSole

De GPS SmartSole is een GPS-apparaat dat in je schoenen kan worden gedragen en is ontworpen voor iedereen die ronddwa alt of verdwa alt. Het is discreet en kan worden geplaatst in schoenen die senioren dagelijks dragen. Het lijkt veel op elk ander GPS-apparaat en maakt gebruik van cellulaire technologie om het individu te volgen. Het is verkrijgbaar in drie verschillende maten en is waterbestendig. Er is een maandelijks serviceplan vereist. De prijs is $ 299, exclusief het maandelijkse serviceabonnement.

Alzheimerbestendige deursloten bieden gemoedsrust

Door elektronische deursloten te gebruiken, heb je misschien het gevoel dat je je geliefde een gevangene maakt in zijn of haar eigen huis. Voel je alsjeblieft niet zo; Wat u doet, is uw familielid beschermen tegen gevaar voor zichzelf. Veel mensen met de ziekte van Alzheimer hebben een vertroebeld beoordelingsvermogen en kunnen zichzelf in gevaarlijke situaties brengen. Zorg zo goed mogelijk voor uw dierbare door zijn of haar veiligheid te garanderen.

Aanbevolen: