Mock Homecoming Court-ideeën

Inhoudsopgave:

Mock Homecoming Court-ideeën
Mock Homecoming Court-ideeën
Anonim
Mock-thuiskomst
Mock-thuiskomst

Als je een vleugje humor wilt toevoegen aan de thuiskomstviering op school, overweeg dan om een nagebootst thuiskomstveld te plannen. Deze hilarische gebeurtenissen steken de draak met de tradities rond thuiskomst. Om een nepveld echter grappig te maken, moet je met een aantal goede ideeën komen, een zorgvuldige planning maken en rekening houden met de gevoelens van mensen.

Leuke ideeën voor nepbanen

Homecoming zit vol met traditionele evenementen, en het kan leuk zijn om uit die sleur te ontsnappen met een nepveld. Er zijn een paar manieren waarop je een grappige draai kunt geven aan het typische thuiskomstveld.

Homecoming Court in kostuum

Natuurlijk, de rechtbank zal gekleed zijn in avondkleding voor de formele thuiskomstevenementen, maar er is geen reden waarom ze geen hilarische entree kunnen maken tijdens een pep-rally. In plaats van smokings en japonnen te dragen, kunnen ze serieus lachen door zich te kleden als hun favoriete, niet zo glamoureuze stel. De omroeper kan dit schijnhof introduceren zodra ze arriveren. De humor komt voort uit het contrast tussen wat iedereen verwacht te zien en de show die de rechtbank daadwerkelijk presenteert.

Probeer enkele van deze leuke ideeën:

  • Holbewoners en grotvrouwen, inclusief personages uit The Flintstones
  • Boeren en hun vrouwen, of meisjes verkleed als boeren en jongens verkleed als vee
  • Kassiers en inpakkers van supermarkten
  • Beroemde tekenfilmkoppels zoals Mickie en Minnie Mouse of Tom en Jerry

In deze leuke video wordt een nepveld belicht dat verkleed zijn intrede doet:

Voetbalspeler thuiskomst "Prinsessen"

Vanaf het begin is er iets heel grappigs aan het zien van de senior voetballers van je school in formele toga's. In dit soort nepbanen geven travestiejongens een show voor de school en houden ze vervolgens een wedstrijd. Tenslotte is er de kroning van de koningin of prinses, met de dramatische capriolen van arme verliezers en teleurgestelde tweedeprijswinnaars. De "koningin" kan pronken met haar nieuwe tiara en het gejuich van de studenten genieten.

Probeer enkele van deze ideeën voor dit soort oefenveld:

  • Laat een omroeper grappige profielen voorlezen van elke potentiële prinses.
  • Verzin speciale podiumnamen voor de deelnemers.
  • Organiseer een dance-off of lipsynchronisatie als onderdeel van de competitie.
  • Laat de studenten de winnaar kiezen door het hardst te juichen voor hun favoriete deelnemer.
  • Overweeg om een meisjesversie van dit evenement te maken, waarbij de vrouwelijke leden van het thuiskomstveld zich verkleden als voetballers.

De volgende video toont een grappige schijnkroning van de winnaars van dit type veld:

Leraren betrokken bij een thuiskomstrechtbank

Een ander leuk idee is om elk lid van het thuiskomstveld de zaal of de sportschool te laten betreden tijdens een pep-rally, begeleid door een favoriete leraar. Terwijl de omroeper elke kandidaat voorstelt en dansmuziek speelt, moet de potentiële koning of koningin een aantal geweldige dansbewegingen uitvoeren voor de school. Ondertussen zal de leraar deze bewegingen bespotten, waardoor de leerlingen serieus moeten lachen.

Probeer deze ideeën om dit soort nepveld geweldig te maken:

  • Ga door met de poppenkast door de leraren te laten poseren als leden van de rechtbank en een groepsfoto te maken.
  • Overweeg om de leraren kleding te laten dragen die bij de rechtbankleden past.
  • Laat de school de leraar met de beste bewegingen aanmoedigen en een kroon toekennen aan die leraar.

In deze grappige video zien leraren de dansbewegingen van het veld bespotten:

Een nepveld organiseren

Als een nepveld een leuk idee lijkt voor jouw school, bereid je dan voor op wat moeite voor de planning. Sommige ideeën vergen meer werk dan andere, maar je wilt het proces minstens een paar weken vóór de thuiskomstweek starten.

Praat met schoolfunctionarissen

Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat uw school akkoord gaat met het idee van een nepveld. Leg uw idee voor aan de leerlingenraad en de schoolleiding en luister naar eventuele zorgen die zij hebben. Spreek een visie af voor het evenement voordat je echt begint met plannen.

Bespreek uw ideeën met de betrokkenen

Omdat de leden van de rechtbank zich op hun gemak moeten voelen om uitgelachen te worden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze het eens zijn met het plan. Er is wat zelfvertrouwen voor nodig om voor de hele school te verschijnen, en je moet een idee vinden dat iedereen leuk vindt.

Beslis over een tijd en plaats

Meestal vinden nep-homecoming-banen plaats als onderdeel van een pep-rally. Zo is de hele school aanwezig. Scholen houden soms een oefenveld vlak voor de grote thuiswedstrijd, zodat ouders en leden van de gemeenschap mee kunnen doen aan het plezier. Hoe dan ook, zorg ervoor dat iedereen het eens is met je locatie en tijd.

Repeteer de uitvoering

Het maakt niet uit wat voor soort oefenveld je kiest, zorg ervoor dat je het evenement minstens een paar keer doorloopt vóór het grote optreden. Probeer minstens één generale repetitie te houden als je kostuums gaat gebruiken.

Wees gevoelig voor de gevoelens van mensen

Het belangrijkste dat je moet onthouden als je een neprechtbank plant, is dat het hele punt is om de traditie en formaliteit van thuiskomst te bespotten, en niet om de betrokken mensen te bespotten. Houd deze tips in gedachten om ervoor te zorgen dat uw evenement in goede smaak v alt:

  • Verkleed je niet als echte mensen op je school en maak geen grapjes over echte mensen. Dit kan leiden tot gekwetste gevoelens en ervoor zorgen dat mensen zich buitengesloten voelen.
  • Denk twee keer na over het houden van een gender-buigende neprechtbank, vooral als er transgenders in jouw gemeenschap zijn. Het is belangrijk dat het evenement alternatieve levensstijlen niet tolereert.
  • Maak geen negatieve of denigrerende opmerkingen over het thuiskomstveld. Het is verleidelijk om een " roast" te houden waarbij de gerechtsleden worden bespot door een omroeper, maar dit kan tot gekwetste gevoelens leiden.
  • Zorg ervoor dat kostuums en dansbewegingen gezinsvriendelijk zijn. Als je twijfelt, leg je ideeën dan voor aan een leraar of adviseur voor een second opinion.

Serieuze schoolgeest

Zolang je er met gevoel mee omgaat, kan een nep-homecoming-veld veel gelach opleveren vóór de stress van het grote spel. Het vormt een groot contrast met formele evenementen en traditionele thuiskomstwedstrijden en vieringen, en het is een goede manier om een serieuze schoolgeest te bevorderen wanneer dat het belangrijkst is. Als je iets serieuzers wilt, kun je tips krijgen over wat je moet dragen tijdens je thuiskomstdans.

Aanbevolen: